Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

inşallah canım bat dündü ya yani kimyasal tehlikesini atlattımmı demek oluyorki?

selam cardelen seni çok merak ettim sesin çıkmayınca,nasılsın doktora gittinmi ya da ne zaman gidiceksin

hoşgeldin canım inşallah uğur getiririz sana

aminnn canım çok memnun oldum bende aynı dileklerle geldim bu topiğe bende size şans uğur getiririm umarım:16:veee benimde şu regli günüm gelsin 6 kasımda ve bitsin çalışmalar başladığı gibi tabloya yazın olurmu heyecanla beklycem orada ismimin yazılı olduğu günü:nazar::emir_bebek::46:

bakale tatlım senin eşinde sorun vardı değil mi?
ben yanlış hatırlamıyorum
değerleri nasıldı?
ne gibi kürler uyguladın?
ve kaç ay sonra hamile kalabildin?
birkaç arkadaşımın da eşlerinde benzer sorunlar var da
onlara da umut olsun

hoşgeldin canım inşallah uğur getiririz sana[/QUOTE]

bakale'cim şimdi hatırladım da paylaşmak istedim gene kk dan bir arkadaşımla msnden senin durumunu konşmuştum değeri yükselen arkadaşsın demi 25,53 felandı 100 e yaklaşmıştı 4 günde inan varya sana dua ettik bizde canım yaaa bak şimdi kısmet oldu muhabbet etmek allahım umarım senden ayırmaz bebeişini git bir doktorada sööle bizede merakta bırakma tatlım

bakale tatlım senin eşinde sorun vardı değil mi?
ben yanlış hatırlamıyorum
değerleri nasıldı?
ne gibi kürler uyguladın?
ve kaç ay sonra hamile kalabildin?
birkaç arkadaşımın da eşlerinde benzer sorunlar var da
onlara da umut olsun

selam tatlım,evet eşimin varikoseli vardı sperm tesinde %5 ileri hareketli %11 yerinde hareketlisi vardı,geçen ay ben adet olunca k.boynuzu kürüne başladık,sabah akşam zeytinyağında bekletilmiş incir yedi,k.boynuzu pekmezi-bal-ginseng-polen-biaraz tarçın ve çörekotunu karıştırdım ondan da sabah akşam yedi,ayrıyeten her akşam badem,antep fıstığını çoğunlkla hurmayla yedik,taze sebze yemekleri ve her akşam salata yedik,bende de sorun vardı bende bal-tarçın-çörekotu yedim civanperçemli karışım çayı aldım ondan içtim,ama halen inanasım gelmiyor keseyi kalp atışını görmeden inanamıycam bu kadar şey yemişiniz içmişiniz diyceksin ma doktor eşim için ameliyat olmalı demişti ameliyatsız olmaz diyordum Rabbim işte şükürr

bakale'cim şimdi hatırladım da paylaşmak istedim gene kk dan bir arkadaşımla msnden senin durumunu konşmuştum değeri yükselen arkadaşsın demi 25,53 felandı 100 e yaklaşmıştı 4 günde inan varya sana dua ettik bizde canım yaaa bak şimdi kısmet oldu muhabbet etmek allahım umarım senden ayırmaz bebeişini git bir doktorada sööle bizede merakta bırakma tatlım[/QUOTE]

evet tatlım değerim 2 günde 25,53 ten 96,13 e çıktı,Allah razı olsun hepinizden yaa ne kadar duygulandım birbirimize dualarımız lazım,iyiki bu sitey görmşüm ben çok şeyi burdan öğrendim uyguladım,hamile kalabilmek bile benim için okadar büyük mucizeydiki...Ama oldu Rabbime bin şükür bak şimdi keseyi bebeği görecekmiyim diye telaşlanıyorum

değerin gayet güzel yükselmiş kimyasal olsaydı düşme olması gerekmezmiydi:26:
bence artık öyle bi risk kalmadı yani ben öyle istiyorum:27:

inşallah tatlım ağzın bal yesin bebek öpsün:54:

bakale'cim şimdi hatırladım da paylaşmak istedim gene kk dan bir arkadaşımla msnden senin durumunu konşmuştum değeri yükselen arkadaşsın demi 25,53 felandı 100 e yaklaşmıştı 4 günde inan varya sana dua ettik bizde canım yaaa bak şimdi kısmet oldu muhabbet etmek allahım umarım senden ayırmaz bebeişini git bir doktorada sööle bizede merakta bırakma tatlım[/QUOTE]

evet tatlım değerim 2 günde 25,53 ten 96,13 e çıktı,Allah razı olsun hepinizden yaa ne kadar duygulandım birbirimize dualarımız lazım,iyiki bu sitey görmşüm ben çok şeyi burdan öğrendim uyguladım,hamile kalabilmek bile benim için okadar büyük mucizeydiki...Ama oldu Rabbime bin şükür bak şimdi keseyi bebeği görecekmiyim diye telaşlanıyorum

canım yaaa aynen çok doğru burası başka bi dünya bizler için ne demek tabikide edicez illaha bir selamımızın olması gerekmiyor ortak bir payda var birincisi bayan ikincisi de anne olma arzusu er veya gec...rabbim pıt pıtlarını da duymayı nasip edicektir ben inanaıyorum...:26::nazar::nazar::nazar:

hepinize merhaba arkadaşlar..bende sizler gibi her ay ümit taşıyıp bu heycanı hüsranla bitirenlerdendim 7 ay sonunda geldi kızım annesine o zaman diliminde de neler yaşadım bir allah birde ben bilirim..yanlız inanın bana stres yapmadığınız ay sonuç pozitif sonuç hızla geliyor...melekleriniz sizi bulacak bir gün inşallah..bu arada ferhat85 eski erken hamilelik topiğindendin sende sanırım hatırlıyorum bir iki defa sohbet etmiştik yanılmıyorsam..bu arada canım dostum mysea(GAMZEM)bu topik sana uğurlu gelecek inşallah ben inanıyorum sende burdan haykıracaksın bebeğinin müjdesini....rabbim sizlerle olsun

hepinize merhaba arkadaşlar..bende sizler gibi her ay ümit taşıyıp bu heycanı hüsranla bitirenlerdendim 7 ay sonunda geldi kızım annesine o zaman diliminde de neler yaşadım bir allah birde ben bilirim..yanlız inanın bana stres yapmadığınız ay sonuç pozitif sonuç hızla geliyor...melekleriniz sizi bulacak bir gün inşallah..bu arada ferhat85 eski erken hamilelik topiğindendin sende sanırım hatırlıyorum bir iki defa sohbet etmiştik yanılmıyorsam..bu arada canım dostum mysea(GAMZEM)bu topik sana uğurlu gelecek inşallah ben inanıyorum sende burdan haykıracaksın bebeğinin müjdesini....rabbim sizlerle olsun

canımmmmm duygulandırdın beni dost'luk kavramının içini layıkıyla doldurabilen güzel anne:nazar:sen neler yaşadın bende bunu yakınen bilen biriyim ama rabbim senin ve bizim yüzümüze güldürdü seninle...güzel haberinle... allahım sana bağışlasın hep bebeğini... sırada bizimkilerle sevinmek kaldı sana ( ki bundan adım kadar eminim benim kadar mutlu olacağından)seni seviyorum aslım hep uğra bizede sen umutsun buradaki arkadaşlarımızada... ha bu arada yetişicem sana unutma:emir_bebek::1:

canımmmmm duygulandırdın beni dost'luk kavramının içini layıkıyla doldurabilen güzel anne:nazar:sen neler yaşadın bende bunu yakınen bilen biriyim ama rabbim senin ve bizim yüzümüze güldürdü seninle...güzel haberinle... allahım sana bağışlasın hep bebeğini... sırada bizimkilerle sevinmek kaldı sana ( ki bundan adım kadar eminim benim kadar mutlu olacağından)seni seviyorum aslım hep uğra bizede sen umutsun buradaki arkadaşlarımızada... ha bu arada yetişicem sana unutma:emir_bebek::1:

canımsın benimm ne deyim zaten sulu gözlüyüm biliyorsun bu aralar çeşmelerimi bir açarsam topik dolar taşar vallaha:14::14:bende seni çok seviyorum birtanem..dualarım seninle ve sizinleeeeee:16::16::16:

canım yaaa aynen çok doğru burası başka bi dünya bizler için ne demek tabikide edicez illaha bir selamımızın olması gerekmiyor ortak bir payda var birincisi bayan ikincisi de anne olma arzusu er veya gec...rabbim pıt pıtlarını da duymayı nasip edicektir ben inanaıyorum...:26::nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]

tekrardan Allah razı olsun canım,benimde dualarım sizinle

selam baharcım dediğin gibi adetinin son cançekişmesi olsın bu,benim bat dündü bol sarı akıntı geldi heran adet olucakmışım gibi karın ağrım kasık ağrım bacak sızım,bugünde yumurtlama dönemindeymişim gibi şeffAf akıntı geliyor, hamlelik belirtilerinde baktığım hiçbirşeyi yaşamıyorum,doktora gitmeden inanasım gelmiyo

aminn cnm güzel dileklerin için saol.ama bak ben sana kızmaya başladım sen en mutlu günlerini stresle yaşama.herşey çok güzel olacak canım değerin maşallah süper gidiyor.
boşver belirtiyi falan canım her ay yaşıyoruz da ne oluyor.doktora gidince miniğini görünce dünyalar senin olacak emin ol.:49:

Selam kızlar nasılsınız,uzun zamandır gelemedim kusura bakmayın,yıllar önce var olan bir hastalığım tekrar nüksetti,uzunca bir süre tedavi olmam gerekiyor,
bebek sevdasından vazgeçmek zorunda kaldım,inşallah sizler tez zamanda hayırlısıyla güzel haberler verirsiniz,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlt hasretiyle sınamasın inşallah..Kendinize iyi bakın Allaha emanet olun,umudunuzu hiç kaybetmeyin....

hiracımmm canım arkadaşımm rahatsızlığın ne bilmiyorum ama çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda tekrar sağlığına kavuşursun ve bebiş çalışmalarına başlarsın.dualaın için çok sağol canımm seni seviyorummm

Son düzenleme:
selam kızlar...baharcım canın sağolsun.yeni umutlar kasım ayı için...yola devam diyoruz.bakale senin değerlerin yükselmiş darısı bize inş...allah tamamına erdirsin.masumcum seninle de görüşemiyoruz dışardaydım.özledim seniiiiii..hiracım sana da gecmiş olsun.allah şifalar versin tez zamanda
bende adetin 5. günündeyim.eşim dün itibari il keçi boynuzuna başladı..keçiboynuzu tozu aldım süte karşıtırıp sabah akşam içio.onda bi sorun var mı bilmiyoruz ama bi de bu şekilde denicez :-))) ateş tablom henüz bişi ifade etmedigi için koymuyorum:37:

selam kızlaaaar nasılsınız ya yogunluktan gıremıyorum fazla bır selam verıyım dedım :34::34: bakale canım hayırlı olsun bebısın gule gule buyut ınsallah topıgımızın ılk hamısde sensın sanırım

selam kuzular,hala kırmızı kartı yemedim hiç bir belirti yok.
baharımm dediğin gibi yakındır mutluluk sen yeterki umut et ;)
Seni Seviyorum.. muck :)

canım hadi bi güzel haber de sen ver test yappppp:52:
Selam kızlar nasılsınız,uzun zamandır gelemedim kusura bakmayın,yıllar önce var olan bir hastalığım tekrar nüksetti,uzunca bir süre tedavi olmam gerekiyor,
bebek sevdasından vazgeçmek zorunda kaldım,inşallah sizler tez zamanda hayırlısıyla güzel haberler verirsiniz,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlt hasretiyle sınamasın inşallah..Kendinize iyi bakın Allaha emanet olun,umudunuzu hiç kaybetmeyin....

canım benim inşallah kötü bişey yoktur Rabbim acil şifalar versin seni çok merak etmiştim inşallah düzelirsin ve yeniden aramıza dönersin bitanem dualarım seninle...

selam kızlar...baharcım canın sağolsun.yeni umutlar kasım ayı için...yola devam diyoruz.bakale senin değerlerin yükselmiş darısı bize inş...allah tamamına erdirsin.masumcum seninle de görüşemiyoruz dışardaydım.özledim seniiiiii..hiracım sana da gecmiş olsun.allah şifalar versin tez zamanda
bende adetin 5. günündeyim.eşim dün itibari il keçi boynuzuna başladı..keçiboynuzu tozu aldım süte karşıtırıp sabah akşam içio.onda bi sorun var mı bilmiyoruz ama bi de bu şekilde denicez :-))) ateş tablom henüz bişi ifade etmedigi için koymuyorum:37:

inşallah şifa olur nazcım.çabalarının karşılığını alman dileklerimle.her şey gönlünce olsun.

kızlar hala gelmedi adetim ama beklicem bir iki gün daha,eğer olmasa test aldım yapıcam.
hiracım canımm allah şifa versin sana bir an önce..
baharımm sen napıyon?
bende ablamdayım bu gece eniştemde yok başbaşayız;)

kızlar hala gelmedi adetim ama beklicem bir iki gün daha,eğer olmasa test aldım yapıcam.
hiracım canımm allah şifa versin sana bir an önce..
baharımm sen napıyon?
bende ablamdayım bu gece eniştemde yok başbaşayız;)

napim cnm gece gece uyku tutmuyor kahve içmiştim.bende araştırma yapıyorum.bu ay ne yapsam diye:1:
hadi inşallah hiç gelmez reglin.pazartesi senden test bekliyoruz ona göre..:46:

Back
X