Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ben ti tencere reçel yakmıştım kk yüzünden :1:

sonnurr testtt yappp seninki gecikmezdiiiiiiiiiiiiii:52:

hirammm neyin var canımm umarım citti bişi değildir...rabbim şifasını üzerinden eksik etmesinnn....seni seviyoruzz:16:

masumcum iki tane gözükyosun.....tam olmamışşş:26:

selam baharcım dediğin gibi adetinin son cançekişmesi olsın bu,benim bat dündü bol sarı akıntı geldi heran adet olucakmışım gibi karın ağrım kasık ağrım bacak sızım,bugünde yumurtlama dönemindeymişim gibi şeffAf akıntı geliyor, hamlelik belirtilerinde baktığım hiçbirşeyi yaşamıyorum,doktora gitmeden inanasım gelmiyo

canım test yaptınmı

hiranur çok geçmiş olsun,Allah çocuklarını sana bağışlasın,inşallah hastalığın hemen tedavi edilirde aramıza yine dönersin

canım hadi bi güzel haber de sen ver test yappppp:52:

canım benim inşallah kötü bişey yoktur Rabbim acil şifalar versin seni çok merak etmiştim inşallah düzelirsin ve yeniden aramıza dönersin bitanem dualarım seninle...

napim cnm gece gece uyku tutmuyor kahve içmiştim.bende araştırma yapıyorum.bu ay ne yapsam diye:1:
hadi inşallah hiç gelmez reglin.pazartesi senden test bekliyoruz ona göre..:46:

iyi pazarlar kızlarrrrrrrrrrrr:16:
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
sonnur hadi bakalım canım inşallah gelmez adetinn...inşallah güzel haberler verirsin bizeeeeeeeee

canlarıımmm yaa sizleri çok seviyorumm...
inanın bu ay başka bir umut vardı içimde..
ama sanırım adetim gelicek gibi:(
dün çok yoruldum sabaha kadar belim ağrıdı
bugünde ha geldi gelicek gibi hissediyorum.
ne yapalım ALLAH'IN TAKDİRİ ama ben çoook umutluyum yakında olacak
kızlar inş topluca gebe kalırız burda amiiiinnn

cnm bi test yap kafan rahatlasın....bu işler belli olmaz adet belirtisyle gebelik belirtisi benzer diyor hamiş hatunlar...
rabbim seni bi ay daha bekletmez inşş.bu ay gelir meleğin neden olmasınki:34:rabbim ol dedikten sonra....

cnm bi test yap kafan rahatlasın....bu işler belli olmaz adet belirtisyle gebelik belirtisi benzer diyor hamiş hatunlar...
rabbim seni bi ay daha bekletmez inşş.bu ay gelir meleğin neden olmasınki:34:rabbim ol dedikten sonra....

dün aldım test ama hala bekliyorum:)
yani varsa bile kaset teste pek güvenmiyorum çünkü
doğrudur bende öyle düşündüm bu aybirde,
her ay adetime yakın göğüslerim hassaslaşırdı
ama bu ay birşey yok:26:
çoook sağoll canımsın yaa :48:
haleciğim bence artık biz bu gidişle
stres i fln atıcaz kafamızdan nede olsa olmuyor diye,
ve o ay hamile kalacaz bak görürsün :1:

dün aldım test ama hala bekliyorum:)
yani varsa bile kaset teste pek güvenmiyorum çünkü
doğrudur bende öyle düşündüm bu aybirde,
her ay adetime yakın göğüslerim hassaslaşırdı
ama bu ay birşey yok:26:
çoook sağoll canımsın yaa :48:
haleciğim bence artık biz bu gidişle
stres i fln atıcaz kafamızdan nede olsa olmuyor diye,
ve o ay hamile kalacaz bak görürsün :1:

ay ben bu ay takmadımm kızzzz :1:sadece 15465468 ağladım 15425kere canım sıkıldı.....:1:
işin şakası ben bu ay biraz daha rahattım mesela ayy canım şunu çektiii dediğim anda sazan gibi atlayıp aşmı eriyosun yoksa diyenlere ''hayır'':51:dedim döndüm ..
ayy artık hadi yap bitane diyenlere tmm akşam yaparım sen iste kız erkek? hahah dalga geçtim bu ay bakalım gerçekten kafadan atmaklamı başlıyor görecezzzz...umarım ilk seninle anlarız bnu:16:

ay ben bu ay takmadımm kızzzz :1:sadece 15465468 ağladım 15425kere canım sıkıldı.....:1:
işin şakası ben bu ay biraz daha rahattım mesela ayy canım şunu çektiii dediğim anda sazan gibi atlayıp aşmı eriyosun yoksa diyenlere ''hayır'':51:dedim döndüm ..
ayy artık hadi yap bitane diyenlere tmm akşam yaparım sen iste kız erkek? hahah dalga geçtim bu ay bakalım gerçekten kafadan atmaklamı başlıyor görecezzzz...umarım ilk seninle anlarız bnu:16:

bende eşime diyorum ben bebek istiyorum,
cvp:iyi ver bi tane spariş gelsin,diyor :))
işte senin bu ay yaptıklarını bende 4 yıldır aynı şekilde yapıyorum
allahtaan kayınvalidem benim daha anlayışlı herkesten.
sormuyor bile :1:
eğer öyle kafadan atmakla olsaydı inan ben size güzel haberi çoktan vermiş olmam lazımdı :9:
ama ya tutarsa?? :1:

bende eşime diyorum ben bebek istiyorum,
cvp:iyi ver bi tane spariş gelsin,diyor :))
işte senin bu ay yaptıklarını bende 4 yıldır aynı şekilde yapıyorum
allahtaan kayınvalidem benim daha anlayışlı herkesten.
sormuyor bile :1:
eğer öyle kafadan atmakla olsaydı inan ben size güzel haberi çoktan vermiş olmam lazımdı :9:
ama ya tutarsa?? :1:

en kıdemli senle ben kaldık galiba geln gidiyor gelen gidiyor:50:
rabbim yardım etsinn bak şimdi kafama taktımm:27:
kafana takmıyorsan ne güzell işte böle devam et bende takmamda bnm kayınvalidem ve eltilerim üstüme geliyor onlar müdahale etmeseler bende rahat olcam ama yokkk:50:

kafana takmıyorsan ne güzell işte böle devam et bende takmamda bnm kayınvalidem ve eltilerim üstüme geliyor onlar müdahale etmeseler bende rahat olcam ama yokkk:50:

aaa bu karadenizliler dicem ama bizde karadenizliyiz sanırım eşimin ailesi ya fazla rahat yada fazla anlayışlı :1:
allahtannn...
yaa ne takıyosun bak yaz gelecek tatile gidicez hem çocuk olsaydı zor gidecektik
şimdi bu yazda belki karnımız dolu gideriz ama bir şekilde gideriz:1:
ama ondan sonraki yaz ben bebişimle gidicem yaaa :21:
söle o kaynanana beni oraya getirtmesin :32:

aaa bu karadenizliler dicem ama bizde karadenizliyiz sanırım eşimin ailesi ya fazla rahat yada fazla anlayışlı :1:
allahtannn...
yaa ne takıyosun bak yaz gelecek tatile gidicez hem çocuk olsaydı zor gidecektik
şimdi bu yazda belki karnımız dolu gideriz ama bir şekilde gideriz:1:
ama ondan sonraki yaz ben bebişimle gidicem yaaa :21:
söle o kaynanana beni oraya getirtmesin :32:

boşver cnm ahım hiç yerde kalmadı bnm ...o yüzden takılmıyorum...ay ben çok tek gezdimm artık bebişli gezeyim :52:

kızlar selamlar nasılsınız bakalım,tondoracım senin bat geçmiş şu testi yap artık bence,bak sana şunu söyliyim batımın 3. günündeyim eğer daha öncesinden test yapmayıp pozitifi görmeseydim adet oldum olucam her an diye düşünürdüm kızlar gerçekten yaşadıklarım adet belirtisi,ne göğüs uçlarımda değişiklik var ne de kirpiklerim karışmış onlar fasafisoymuş,sanırım doktora gitmeden inanamıycam ben de
mahrumcum gelenlerden hamile kalanlar gitmiş olabilirler ama biz hep burdayız bu topikte herkes hamile kalacak inşallah,o kayınvalidenle eltilerinede noluyomuş cadılar,klasik olucak ama 1 saç teli üret üretemezler ne oldum dememeli ne olucam demeli herşey Allahtan,inşallah onlara güzel cevabı vericeksin bu ay

kızlar selamlar nasılsınız bakalım,tondoracım senin bat geçmiş şu testi yap artık bence,bak sana şunu söyliyim batımın 3. günündeyim eğer daha öncesinden test yapmayıp pozitifi görmeseydim adet oldum olucam her an diye düşünürdüm kızlar gerçekten yaşadıklarım adet belirtisi,ne göğüs uçlarımda değişiklik var ne de kirpiklerim karışmış onlar fasafisoymuş,sanırım doktora gitmeden inanamıycam ben de
mahrumcum gelenlerden hamile kalanlar gitmiş olabilirler ama biz hep burdayız bu topikte herkes hamile kalacak inşallah,o kayınvalidenle eltilerinede noluyomuş cadılar,klasik olucak ama 1 saç teli üret üretemezler ne oldum dememeli ne olucam demeli herşey Allahtan,inşallah onlara güzel cevabı vericeksin bu ay

selam canım,doğrudur canım bende ne kadar umut varsa bir o kadarda heyecan yok,
ama ne bileyim şimdi kaset testdede çıkmaz biliyorum daha önce defalarca yaptığım birşey.
en güzeli yarında bekleyeyim diyorum ama testide aldım belki dayanamaz yapabilirimde..
sen ne zaman doktora gidiceksin tatlım?

selam canım,doğrudur canım bende ne kadar umut varsa bir o kadarda heyecan yok,
ama ne bileyim şimdi kaset testdede çıkmaz biliyorum daha önce defalarca yaptığım birşey.
en güzeli yarında bekleyeyim diyorum ama testide aldım belki dayanamaz yapabilirimde..
sen ne zaman doktora gidiceksin tatlım?

canım testin markası ne ki,her ay kaç tane deniyoruz ama ümit işte,testte silik bişeyler çıkarsa hemen kana gidersin işte,bu bekleme süreci insanı çok yıpratıyor,bugün yapmazsan yarın sabah yap testi,şimdi benim yazdıklarımın aynısınımı yaşıyosun heran adet olacakmış gibi altından bişeyler akıyor lavabya gidiyosun bolca aıntı gelmiş varmıböyle bişey,bende salı gidicem o gün bir gelseydi korkudan hiçbir iş yapmıyorum napıyım

saol cnm inşş....gelen gidiyo derken hamile kalıyo baabında demiştim:1:
aynen dediğin gibi aslında konu başka şeyler işte ama konuşacak başka bişi olmayınca bu geliyo küçük akıllarınada....

Günaydın kızlarrr herkese mutlu günler izin günümün ardından tekrar çoğu kişi gibi bende işimin başındayım malum pazartesi sendromu ama bugün inanıyorum güzel haberlerle gececek inşallahhh... bakale senden gelecek haberi bekliyoruz bak bugün doktora gitcektin sanırsam canım hayırlı haberlerle gel canımcım.ve diğer arkadaşlarda umarım güzel haberler verirler

Günaydın kızlarrr herkese mutlu günler izin günümün ardından tekrar çoğu kişi gibi bende işimin başındayım malum pazartesi sendromu ama bugün inanıyorum güzel haberlerle gececek inşallahhh... bakale senden gelecek haberi bekliyoruz bak bugün doktora gitcektin sanırsam canım hayırlı haberlerle gel canımcım.ve diğer arkadaşlarda umarım güzel haberler verirler

günaydın ....
bakale güzel haberle gelsin,sonnur test yapsın pozitifi görsün masumiyetin ateşi düşsün çatlasın bnm tavan yapsın ve inmesin...:1:
isteyen herkez meleğiyle kavuşsun...

günaydın herkese güne çok güzel dileklerle başlanmış süpersiniz kızlar:46::46:
bizlerde bu olumlu enerji oldukça hepimiz gebeş kalırız.
bu ay inşallah en az sekiz tane gebemiz çıksın.
tondora mahrum bebişimolsun naz masumiyet hayal hiracan vee baharrrr
:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Son düzenleme:
günaydın ....
bakale güzel haberle gelsin,sonnur test yapsın pozitifi görsün masumiyetin ateşi düşsün çatlasın bnm tavan yapsın ve inmesin...:1:

benim 10. günüm kızlar dün çalışma yaptık test yaptım ovu ama daha çıkmadı çift çizgi olsun her gün kontrol edicem ateş ölçmeye devam çalışmalara da devam inşallah güzel olucak herşey :16:

günaydın herkese güne çok güzel dileklerle başlanmış süpersiniz kızlar:46::46:
bizlerde bu olumlu enerji oldukça hepimiz gebeş kalırız.
bu ay inşallah en az sekiz tane gebemiz çıksın.
tondora mahrum bebişimolsun naz masumiyet hayal hiracan vee baharrrr
:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Baharcım bende kocaman öpüyorum seni güzel bir hafta diliyorum herkese iyi çalışmalar :6::6::6:

canım testin markası ne ki,her ay kaç tane deniyoruz ama ümit işte,testte silik bişeyler çıkarsa hemen kana gidersin işte,bu bekleme süreci insanı çok yıpratıyor,bugün yapmazsan yarın sabah yap testi,şimdi benim yazdıklarımın aynısınımı yaşıyosun heran adet olacakmış gibi altından bişeyler akıyor lavabya gidiyosun bolca aıntı gelmiş varmıböyle bişey,bende salı gidicem o gün bir gelseydi korkudan hiçbir iş yapmıyorum napıyım

pyro clinice diye bi marka ucuzlarından işte..
sabah çok az bir damla kahve leke geldi ama devamı gelmedi gelcek gibi bekliyorum..
adet günüme yakın o dediklerini yaşadım ama şimdi pek bir belirti yok,
ama canım yapma sen sakın doktor kontrolünde ol mutlaka!
sen hamilesin canım artık net dimi ama sonrasıda güzel gider umarım:34:

benim 10. günüm kızlar dün çalışma yaptık test yaptım ovu ama daha çıkmadı çift çizgi olsun her gün kontrol edicem ateş ölçmeye devam çalışmalara da devam inşallah güzel olucak herşey :16:

Baharcım bende kocaman öpüyorum seni güzel bir hafta diliyorum herkese iyi çalışmalar :6::6::6:

bende seni öpüyorum canım.
az kalmış masumcum 3 4 güne çatlarsın inşallah.
hadi kızlaar bu ay çok çalışıyoruzz vee göbüşleri bebişliyoruzzz.:1::1::1::1::1:

günaydın ....

bakale güzel haberle gelsin,(sonnur test yaptı negatifi gördü:( ) masumiyetin ateşi düşsün çatlasın senin tavan yapsın ve inmesin...:1:
baharında rahim filmi temiz çıksın ardından gebe kalsın,
isteyen herkez meleğiyle kavuşsun...[/QUOTE]

:34::34: amiinnn

Back
X