Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

günaydın herkese güne çok güzel dileklerle başlanmış süpersiniz kızlar:46::46:
bizlerde bu olumlu enerji oldukça hepimiz gebeş kalırız.
bu ay inşallah en az sekiz tane gebemiz çıksın.
tondora mahrum bebişimolsun naz masumiyet hayal hiracan vee baharrrr
:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
bizlerde böle cici hamileler olucaaazzz :1:

bakale güzel haberle gelsin,(sonnur test yaptı negatifi gördü:( ) masumiyetin ateşi düşsün çatlasın senin tavan yapsın ve inmesin...:1:
baharında rahim filmi temiz çıksın ardından gebe kalsın,
isteyen herkez meleğiyle kavuşsun...

:34::34: amiinnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

benim 10. günüm kızlar dün çalışma yaptık test yaptım ovu ama daha çıkmadı çift çizgi olsun her gün kontrol edicem ateş ölçmeye devam çalışmalara da devam inşallah güzel olucak herşey :16:

Baharcım bende kocaman öpüyorum seni güzel bir hafta diliyorum herkese iyi çalışmalar :6::6::6:

günaydın sanada tatlımm ,,
seni kutluyorum umut etmeye devaamm kolay gelsin :46:

günaydın ....
bakale güzel haberle gelsin,sonnur test yapsın pozitifi görsün masumiyetin ateşi düşsün çatlasın bnm tavan yapsın ve inmesin...:1:
isteyen herkez meleğiyle kavuşsun...

sen tüm durumun özetini gecmişsin canım yaaa vallaha ben o kadar tanımadığım için henüz kimseyi zamanla artık:1:umarım rabbim tüm dualarımızı duysun aminnnnn:26:

kızlarr bizde bu pozitif enerji varken hepimiz hamile kalırız bu ay maşallahh:nazar::nazar::nazar:
evet hep böyle güzel düşünün lütfenn bu ay çok hamilemiz çıkacak inanıyorum:32::32:
bende çatladım sanırım:1:
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
bebişim çatlamışşsın bencede :6:
sen tüm durumun özetini gecmişsin canım yaaa vallaha ben o kadar tanımadığım için henüz kimseyi zamanla artık:1:umarım rabbim tüm dualarımızı duysun aminnnnn:26:

sende zamanla tanırsın cnm....

ben bugün yolcuğa çıkıyorum yine girmeye çalışcam hepinizi öpüyorummm kızlarrrrrr...:kkk::emir_bebek:

bebişim çatlamışşsın bencede :6:

sende zamanla tanırsın cnm....

ben bugün yolcuğa çıkıyorum yine girmeye çalışcam hepinizi öpüyorummm kızlarrrrrr...:kkk::emir_bebek:

aynen ööle zamanla herkesle tanışmak isterim iyi yolculuklar tatlım yoksun demek ne zamana kadar ve nereye gidiyosun bilemesemde tez gider gelirsin inşallah:16:yolun açık olsun ben kk ya takılamadım bugün pazartesi malum yoğun günüm arada baktım sizlere kopuşlar olsada öpüyorum bende seni canm....

mysea hoşgeldin canım zamanla tanırsın sendeee aramıza katılırsan...kendini tanıtır mısın biraz?

tabikide şimdi gördüm canım ben 1,5 senedir ortalama evliyim bir eğitim kurumunda ön mıhasebe finans işleriyle uğraşıyorum...27 yaşıma girdim yeni... eşimde bende cocukları çok seviyoruz sizler gibi ve allah izin verirse biçok tetkik tamam sorun yok şuan hamiş kalmaya bir engel yok şükür folik asitede başladım ekim başından beri...:emir_bebek: bizde çalışmalara kasımda başlıcaz allah izin verirse:46: 6 kasım bat veee heyecanla ondan sonra yumurtlama günüm gelsin die beklicem bu topiği çok sıcak buldum ve aranıza katılmak istedim uzun aradan sonra yoksa bende kk nın erken hamilelik topiklerinde aktiftim bi dönem ama düşünmüyoduk daha yeni evliyiz maddi manevi diye anlarsınız...çokmu uzattım ne başka bişey sormak istersen burdayım topiğine gec katılsamda hayırlı olsun diyim canm:16:allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhh göbişleirmiz sonrada kucaklarımız dolsun:49::49:sende anlatırmısın kendini

selam kızçeler....yeni gelen arkadaşımıza da hoşgeldin diyelim...
herkes bu ay çok çalışsın...işimiz ağır malummmm

selam kızçeler....yeni gelen arkadaşımıza da hoşgeldin diyelim...
herkes bu ay çok çalışsın...işimiz ağır malummmm

hoşbulduk canım memnun oldum çokk tanıştığıma:46:evet herkes bana hoşgeldin desin ne var yani demi tanışmasakta tanışır kaynaşırız:14:

tabikide şimdi gördüm canım ben 1,5 senedir ortalama evliyim bir eğitim kurumunda ön mıhasebe finans işleriyle uğraşıyorum...27 yaşıma girdim yeni... eşimde bende cocukları çok seviyoruz sizler gibi ve allah izin verirse biçok tetkik tamam sorun yok şuan hamiş kalmaya bir engel yok şükür folik asitede başladım ekim başından beri...:emir_bebek: bizde çalışmalara kasımda başlıcaz allah izin verirse:46: 6 kasım bat veee heyecanla ondan sonra yumurtlama günüm gelsin die beklicem bu topiği çok sıcak buldum ve aranıza katılmak istedim uzun aradan sonra yoksa bende kk nın erken hamilelik topiklerinde aktiftim bi dönem ama düşünmüyoduk daha yeni evliyiz maddi manevi diye anlarsınız...çokmu uzattım ne başka bişey sormak istersen burdayım topiğine gec katılsamda hayırlı olsun diyim canm:16:allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhh göbişleirmiz sonrada kucaklarımız dolsun:49::49:sende anlatırmısın kendini

çok memnun oldum tatlım aramıza hoşgeldin sık sık görmek isterim seni:16: ben 27 yaşındayım anasınıfı öğretmeniyim 3 yıllık evliyim 16 aydır bebek istiyoruz artık hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diye bekliyoruz canımm batımız aynıymışş:32:

kızllaaarr selamlarr,,
burası bi nev'i gündüz topiği heralde :)) benim bu ay ilişki sadece 15.gün oldu önceki zamanlarda umutlu oluyordum gebelik olmuyordu şimdi hepten umudum yok.. Allah hayırlısını versin.. beklemedeğim adet tarihim 29 ekim.. ve hiç bir belirtim falan yok :(( inşAllah tez zamanda hamile kalıp sağlıklı huzurlu bebeklerimize kavuşuruz.. Allah en güzelini kısmet etsin tüm burdaki ve burda olmayıpta isteyen tümmmmm herkese

Back
X