Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

masumiyet ve naz sizlerede selam kızlar....
sizinde çalışmalar son sürat devam ediyor rabbim çok bekletmesin inşalah.....:16:

Evet pasicimmm çalışmalara başladık işte bu ay da bakalım neler olucak inşallah bizlerde senin gibi bebeğimizin heyecanını mutluluğunu yaşarız :34:

evet pasicim.çalışmalar son sürat devam ediyor..ilişki günlerini bile planladım bakalım nolcak?bu ay sabah ilişkilerini denicem yumurtlama dönemlerinde.inşallah tutar diyelim...bebişimize iyi bak...

Naz'cım görüşemiyoruz artık msn de de göremiyorum seni nasıl gidiyor? Bende çalışmalarıma devam ediyorum 11. günümdeyim

Nazcim öpüyorum kocaman inşallah bu ay guzel haberler vericez sırasıyla :34:

Bebisimolsunda çatlamış hayirlisiyla tutmuştur inşallah bebeği benimde çatlamam yakın hissediyorum aksama yine test yapicam bakalım

adım melis kız:)) inşallahh canımmm hayırlısı olsun...

günaydın kızlar...
uzun zamandır giremiyorum pc açmaya bile vaktim olmuyor...
mide problemleri hafif çapta bir grip atlattım şimdi hamdolsun iyiyim...

bakale tebrik ederim canım rabbim kucağına almayı nasip etsin..

sonnur adet oldunmu merak ettim okuyunca...

meliscim yumurtan çatlamış inşallah kendisine bir spermcik beğenmiştir ve bebeğin içinde büyümeye başlamıştır...

baharcım yeni çalışma dönemin hayırlı olsun...

mahrum sende gezmelere gitmişsin iyi gezmeler sana....

mysea sende hoşgeldin canım inşalah çok beklemeden kavuşursun bebeğine..

bana gelince hamdolsun iyiyim..
2li testimiz şükür iyi çıktı yola devam dedi doktorumuz..
bir sonraki kontrolümüz 4 kasım..
bayramdan önce tekrar görüşücez kuzucukla:1::1:
hep aklımdasınız giremesemde...
hep duam rabbim kimseleri benim kadar bekletmesin tez zamanda hayırlısıyla evlatlarına kavuşsun....
sizleri özledim...
bugün buralardayım :1::1::1::1:
ahh pasicim iyi olmana çok sevindim maşallah... bakalım bende çatladım ama inşallah meleğim yola çıkmıştır

oo şekerim yumurtan çatlammış. artık bekleme sürecine girmişsin..şimdi günler gecmek bilmez.ben de bu hafta sonu yımırtlıcam:37:

çatladı patladı bakalım inşallah bebişim gelir artıkkkk yaa

tatlım sana yumurta catlama ve takibi nasıl oluyo die bişey sordum ama atladın heralde senle benm bat aynı ama senin yeni çatlıyomş ya ben çok anlamıyom o konuları anlatsanda bilsem yaw:16:

canım okuldaydım o yüzden yazamadım...öncelikle ovulasyon testi kullandım adet döngüm 27-28 gün sürüyor...28 günden 14 gün önceye gidersen 14. gün yumurtlama olmuş oluyor ayrıca ateş ölçüyorum ateşim yükselişe geçtiği için yumurta çatladı dedim anlatabildimmi??
sen kaç günde bir adet oluyorsun o önemli

canım okuldaydım o yüzden yazamadım...öncelikle ovulasyon testi kullandım adet döngüm 27-28 gün sürüyor...28 günden 14 gün önceye gidersen 14. gün yumurtlama olmuş oluyor ayrıca ateş ölçüyorum ateşim yükselişe geçtiği için yumurta çatladı dedim anlatabildimmi??
sen kaç günde bir adet oluyorsun o önemli

canım ben normal döngüyü biliyorum çok iyi de sizler bir tabloda bişeyler tutuyosunuz ya omu ateş ölçüm tablosu onu anlmadım bide sey senle benim aynı adet günümüz 6 kasım ve şunuda anladım şuan günümüzde aynı 28 günde bir eee benim mesela yumurtlama tarihim gecti doktorun dediği tarih 17 ekim 22 ekim arasıydı ona göre seninki neden yeni çatladı ne kadar düzenli olursa olsun geç çatlayabiliyo sonucunamı varmalıyım yani benmde çatlamamış veya yeni çatlıyo olbilirmi:44:???

kızlar selamlar doktordan geldim keseyi gördük çok şükür Allahıma 2 hafta sonrada kalp atışları için gidicekmişiz,Allahım sizlerede bu mutluluğu heyecanı yaşatır inşallah hayırlısıyla,amin aminn ainnn

kızlar selamlar doktordan geldim keseyi gördük çok şükür Allahıma 2 hafta sonrada kalp atışları için gidicekmişiz,Allahım sizlerede bu mutluluğu heyecanı yaşatır inşallah hayırlısıyla,amin aminn ainnn

gözün aydın canım
üstten mi baktın mı alttan mı?
kesenin boyutunu söyledi mi?
yolk saç görmüş mü söyledi mi öyle bişey?

selam canım ben daha gitmedim ne yaptn anlat merak ediyorum

aaaa canım tebrik ederim çok merak ediyodum seni yaaaa şükür görmüşsün kesesini bebeişinin allah kalp atışlarınıda duymayı sonradaaaa kucağına sımsıkı alıp hiç bırakmamayı nasip etsin inşallahhh darısı olmayanlara cok sevindim arkadaşım:46:

ain canım çok sevindimm.herşey yolunda maşallah:nazar:.
ferdatcım sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hamilelikk.:nazar:

teşekkürler canım
düne kadar iyi diyordum ama dün baya canım sıkıldı
dün biz de keseyi gördük
sata göre 5+1dim gördüğümüzde ve 20mm çıktı kese boyu
satıma göre çok büyük olduğunu internetten araştırınca gördm (büyük kesenin ne gibi bir sıkıntısı var bilmiyorum, araştırdım bulamadım)
yine eve gelip araştırınca kese 20mm olduğunda yolk saç ve hatta embriyo görülmeliymiş
ama bende hiçbirini göremedi
doktoru aradım boş gebelik olabilir mi dedim evet olabilir dedi
dünden beri kendimi yedim bitirdim resmen
perşembe başka bir doktora gidicem
inşallah o zaman bişeyler görebiliriz

teşekkürler canım
dün biz de keseyi gördük
satıma göre çok büyük olduğunu internetten araştırınca gördm (büyük kesenin ne gibi bir sıkıntısı var bilmiyorum, araştırdım bulamadım)
yine eve gelip araştırınca kese 20mm olduğunda yolk saç ve hatta embriyo görülmeliymiş

allah allah biz ne zaman rahat nefes alıcaz allah aşkına..ben daha gitmedim doktora işte böle durumlar yüzündden

teşekkürler canım
dün biz de keseyi gördük

canımbenim hiç üzülme bebişine bişey olmayacak sen sadece orada olduğuna ve sana tutunduğuna inan.
hamileliğin ilk zamanlarında böyle şeyler olması normal içerde neler oluyor biz değil doktorlar bile bilemez.
onu sadece rabbim bilir.sen herşeyin güzel olacağına inan.için rahatlayacaksa git başka doktorada tabiki.
herkesin durumu bir olmayabilir seninkinin kesesi büyük olur diğerinin embriyosu büyük olur bunlar tamamen değişkenlik gösteren durumlar.
sen sadece dua et bizimde dualarımız seninle.bebişin saklanıyo hiç merak etme.

gözün aydın canım
üstten mi baktın mı alttan mı?
kesenin boyutunu söyledi mi?
yolk saç görmüş mü söyledi mi öyle bişey?

çok sağol canım alttan baktı,ne kese boyutu ne yolk saç bişey söylemedi,boş gebelik ihtimali ne diye sordum bu canlı gebeliğe benziyor dedi 4 haftalık filanmışım,bak şimdi merak ettim bende,niye tam sevinemiyoruzki

selam canım ben daha gitmedim ne yaptn anlat merak ediyorum

gittim canım ultrasonda gösterdi herşeyi yumurtalıkları bile keseyide gösterdi ama görüntüden bişey analamadım git artık bak sende

aaaa canım tebrik ederim çok merak ediyodum seni yaaaa şükür görmüşsün kesesini bebeişinin allah kalp atışlarınıda duymayı sonradaaaa kucağına sımsıkı alıp hiç bırakmamayı nasip etsin inşallahhh darısı olmayanlara cok sevindim arkadaşım:46:

çok teşekkür ederim tatlımm amiinnn hepinize bu duygular tattırsın Rabbim
sağolasın baharcım darısı başınaa

teşekkürler canım
dün biz de keseyi gördük

off inşaallah sevinçlerimiz yarıda kalmaz,stressiz yapamıyoruz yanii ama güzel dşünmeye çalışalım minikler üzülmesin canım,anlamadığım doktor neden odasındayken söylemiyor sen arayınca diyor

allah allah biz ne zaman rahat nefes alıcaz allah aşkına..ben daha gitmedim doktora işte böle durumlar yüzündden

canımbenim hiç üzülme bebişine bişey olmayacak sen sadece orada olduğuna ve sana tutunduğuna inan.
hamileliğin ilk zamanlarında böyle şeyler olması normal içerde neler oluyor biz değil doktorlar bile bilemez.
onu sadece rabbim bilir.sen herşeyin güzel olacağına inan.için rahatlayacaksa git başka doktorada tabiki.
herkesin durumu bir olmayabilir seninkinin kesesi büyük olur diğerinin embriyosu büyük olur bunlar tamamen değişkenlik gösteren durumlar.
sen sadece dua et bizimde dualarımız seninle.bebişin saklanıyo hiç merak etme.

çok sağol canım alttan baktı,ne kese boyutu ne yolk saç bişey söylemedi,boş gebelik ihtimali ne diye sordum bu canlı gebeliğe benziyor dedi 4 haftalık filanmışım,bak şimdi merak ettim bende,niye tam sevinemiyoruzki

off inşaallah sevinçlerimiz yarıda kalmaz,stressiz yapamıyoruz yanii ama güzel dşünmeye çalışalım minikler üzülmesin canım,anlamadığım doktor neden odasındayken söylemiyor sen arayınca diyor

valla en güzeli 7-8 haftalıkken gidip herşeyi görmek
ondan önce böyle düşünüp duruyorsun işte
yok kese göründü, kese göründü bebek yok, bebek var kalp atışı yok...
off yaa gerçekten her evresi ayrı stres

çok sağol baharcım
dün tüm gün ağladım ama bugün içim biraz daha rahat nedense
inşallah olumlu sonuçlanır canım

bakale tatlım doktorun bişey olsaydı söylerdi mutlaka
sakın tedirgin olma herşey yolunda:nazar:
ben de perşembe alttan baktırırım artık üstten göremezse

valla en güzeli 7-8 haftalıkken gidip herşeyi görmek
ondan önce böyle düşünüp duruyorsun işte
yok kese göründü, kese göründü bebek yok, bebek var kalp atışı yok...
off yaa gerçekten her evresi ayrı stres

çok sağol baharcım
dün tüm gün ağladım ama bugün içim biraz daha rahat nedense
inşallah olumlu sonuçlanır canım

sen hiç ağlayıpta üzme kendini canım.eğer nasibi varsa herşey hikaye allah onun varlığını bir şekilde devam ettirir ve bu dünyaya gelir.
en güzeli hayırlısını ve sağlıklısını dilemek.senin için allahım en iyi neyi düşündüyse o olsun.
inşallah bu sürecide atlatırsın.:nazar:

Back
X