Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

geldiklerinde daha bi kıymetli olcaklar dimi :1: alıyorum ilacımı günde ikiye çıkarmam gerek bu hafta :17: canım bende panik atak olduğu için kür mür denemeye bile korkuyorum :17::17: önümüzeki ay doktor yine klomen vericek... olmazsa film çekilicem bakalım.. inşallah pko dışnda ekstra bişey yoktur.. benim eşim 38 yaşında bende 30 um.. umutsuzluğa kapılmaya başladı benim adam.. o hemen olucak sanıyodu bense bukadar bekliceğimizi hissediyordum :31:

hoşbulduk canım :42: benim pkomun sebebi obezite :56: boğazımı tutmadanda biyere gitmez o :17::17:

canım soğan kürünün panikatağına bi etki edeceğini sanmam yaa
bence denemelisin çok ısrarcı olmayım ama gerçekten işe yarıyor.
baktın sorun oluyor hemen bırakırsın.umutsuz olma sakın yaşın pek önemi yok sen henüz tam ideal yaştasın ee erkeklere göre zaten sorun yok 70e kadar yolu var onların.

geldiklerinde daha bi kıymetli olcaklar dimi :1: alıyorum ilacımı günde ikiye çıkarmam gerek bu hafta :17: canım bende panik atak olduğu için kür mür denemeye bile korkuyorum :17::17: önümüzeki ay doktor yine klomen vericek... olmazsa film çekilicem bakalım.. inşallah pko dışnda ekstra bişey yoktur.. benim eşim 38 yaşında bende 30 um.. umutsuzluğa kapılmaya başladı benim adam.. o hemen olucak sanıyodu bense bukadar bekliceğimizi hissediyordum :31:

hoşbulduk canım :42: benim pkomun sebebi obezite :56: boğazımı tutmadanda biyere gitmez o :17::17:

metformin kilo verdiyor cnm sakın bırakma ...bende günde yarım yarım 100o mg alıyorum...

canım soğan kürünün panikatağına bi etki edeceğini sanmam yaa
bence denemelisin çok ısrarcı olmayım ama gerçekten işe yarıyor.
baktın sorun oluyor hemen bırakırsın.umutsuz olma sakın yaşın pek önemi yok sen henüz tam ideal yaştasın ee erkeklere göre zaten sorun yok 70e kadar yolu var onların.

olmazsa denerim klomenden sonra çünkü klomen bir ay olup öteki ay ara oluyor ya ozaman boşta olurum :44:

metformin kilo verdiyor cnm sakın bırakma ...bende günde yarım yarım 100o mg alıyorum...

bu ilacı daha ben evlenmeden bi doktor verdiydi bana.. ozaman bukadar kilolu değildim ona rağmen doktor pkolulara bu şeker ilacını veriyoruz demişti.. tabi ben önemsemedim.. sonra evlendikten sonra troid çıktı bide panik atak ilacı felan derken diğer ilaçları salladım ben.. şimdi benimde günde 2000 mg almam gerek :31:

fundurtan hoşgeldein topikimize..
kızlar sizler nörüyonuz bakıyım?
yarın iş var gidesim yok.pazar günü gelse de tatilim başlasa....

hoşbuldum canım:16: hiçbi topicte bu kadar hoşgeldin diyen olmamıştı :1: canayakın topicmiş burası :29:

öle tabi..burda kişi saysı azdır ama gele herkes süperdir.hoş sohbet..her türlü sıkıntına hemen çare bulunur...fikir verilir.yemek tarifleri de verilir.aklında bulunsun.

Tatlııımmmmm hoşgeldinn sen bu ara ortalıktan kayboluyosun kız ne işler çeviriyon hee halvet desem sanırım yumurtlaman bitti :44:

oku oku ne okucan bilemiyorum geçmiş mi var annemmm :1:
:
hb canım ya bu ara inan fırsatım olmuyo bii koşturmaca devam işte sen nasılsın

arkadaşlar ne bu topiğin hali hemen silkelenin ve kendinize gelinn
bayramdan sonra herkes tam tekmil burda olacak ona göre:47:
evet deryoşum oruçtan öyle olduk bayram sonrası full burda olsun herkes

hoşbuldum canım :42: topicinizin ismi çok güzell bu arada :16::16:
hoşgeldin fundacım...teşekkürler ne de olsa ben buldum:1:
nabersinizzzz

Bizim hayalet topic şenlendi :21:
melis bunu beğenmedi:19:

hoşbuldum :42: neden hayalet topic dedin canım :26:

benide kabul ederseniz seviyeli sohbetinize seve seve gelirim :16: ilk sayfaya baktım yarısı hamile listenin inşallah diğer yarısıda çok beklemez :16:

tabiki kabul ederiz canım bizim topik az kişidir ama hepside kıymetli insanlardır seni de her zaman beklerim sohbete...evet canım az kaldı listemizde bekleyen inşallah hemizin hamilee kısmına yazılcaz hayırlısıyla

ahahhahayyyy çok güldüm tespitlerine valla.
evet doktor olmak hoşuma gitti.ama gerçekten artık doktor kadar bilgili hale geldik okullu olmasakta alaylıyız yani:1:
amaaaaaaaaaaaaa özlem konusunda yanlışın var denizanası olan pasimizdi.
özlemi kaçak ilan etsek daha iyi olur bence:1:
kızım kendinide gündelikçi demişsin ama hiç beğenmiyorum halini ne bu topiğin tozu.resmen beni yıka diyor:9::9:

:1::1::1::1::1:ayy çok güldümmm
ama özlem yanlış tespiy o diğer DErya yani pasii

sayfanın sağ üstünde toz kalmış temizlee:22:
pasinin adını özlem sanıyomuştum özleminde nick "p" ile başlıyo ya (oda yanlış deılse) ondan karıstı cokta düşündüm haa gene yanlış yapmışsım
bekletiyorum hacılar bayram temizliği yapcm ondan :1:
bugün bitti yarına oruca başlarım artık allahın izniyle...sende durumlar nedir ...

geçmiş olsun deryacım...istirahat iyi gelir inşlalh...

bende iyyyim işte hafta sonu size ulaşmayı cok diledim ama olmadı

şimdi cumartesı aksam afedersiniz lavaboya girdim cıkarken bide ne görüyum kocaman (kocaman derken abartılı deıl ) jöle gibi bırazı ak birazı şeffaf baya bi alıntım olmuş belkıde yıllardır ilk kez böyle bir akıntıyla karşılastım. önce aramayı düşündüm ama melis ve nilayın no vardı ve saat aksam 11di arayamadım melisi sormak için bahar yada oliye ulaşmalıydım (dr'larya onlar) dolaylı yoldanda ulaşmak istemedim açıkcası. neyse velhasıl ben bu akıntıyı çatlama olarak nitelendirip kocişe ne buldumsa yedirdim (incir keciboynuzu)ve zeeebaaha garşı :17: halvete koştum (saydım adet sonrası tam 14. gündü bide )
halvet sonrası 2 gundede amuda kalktım resmen öööle bekledım 20 30 dk. rabbim emegimi boş çıkarmadın inşallah
şimdi
1) tesbitim doğrumu çatlamışmıyım aceeeeba yorumlarınız??:6:
2) 2 gun ard arda halvet oldu bugunde olsunmu ? :1: Kaç günde bir yapayım ? (çokmu ayıp oluyo sormam:30: )
3) bu ilaç beni düzeniyor gerçekten ama kullanalı 1 ay geçmedi hemen etki etmesi normalmı ?:32:
4) gene tatile çıkcam aksi gibi denk gelmesin gene geçen yılda bu zaman hamile kaldım ve tatile gitmiştim... yılda 1 mi yumurtluyorum acep?

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun panik atak ta ilaç tedavisi önemli tabi ama daha çok pskolojik..
Ablamda,yeğenimde,Annemde var. illet bişey ama geçer gider inş..

Benim eşiminde yaşı 39 benim 29 :31: ama ben yine her zamanki gibi takmıyorum baharında dediği gibi erkek için no problem e bizimde az kaldı ama Rabbim ol dedikten sonra..

hb canım ya bu ara inan fırsatım olmuyo bii koşturmaca devam işte sen nasılsın

evet deryoşum oruçtan öyle olduk bayram sonrası full burda olsun herkes

melis bunu beğenmedi:19:

Ramazan dolayısıyla sanırım.. bende bu akşam kayınvalideme iftara davetliyim rahatım valla geç saatte giderim bende saat dolduruyorum nette :1:

pasinin adını özlem sanıyomuştum özleminde nick "p" ile başlıyo ya (oda yanlış deılse) ondan karıstı cokta düşündüm haa gene yanlış yapmışsım
bekletiyorum hacılar bayram temizliği yapcm ondan :1:

bende iyyyim işte hafta sonu size ulaşmayı cok diledim ama olmadı

şimdi cumartesı aksam afedersiniz lavaboya girdim cıkarken bide ne görüyum kocaman (kocaman derken abartılı deıl ) jöle gibi bırazı ak birazı şeffaf baya bi alıntım olmuş belkıde yıllardır ilk kez böyle bir akıntıyla karşılastım. önce aramayı düşündüm ama melis ve nilayın no vardı ve saat aksam 11di arayamadım melisi sormak için bahar yada oliye ulaşmalıydım (dr'larya onlar) dolaylı yoldanda ulaşmak istemedim açıkcası. neyse velhasıl ben bu akıntıyı çatlama olarak nitelendirip kocişe ne buldumsa yedirdim (incir keciboynuzu)ve zeeebaaha garşı :17: halvete koştum (saydım adet sonrası tam 14. gündü bide )
halvet sonrası 2 gundede amuda kalktım resmen öööle bekledım 20 30 dk. rabbim emegimi boş çıkarmadın inşallah
şimdi
1) tesbitim doğrumu çatlamışmıyım aceeeeba yorumlarınız??:6:
2) 2 gun ard arda halvet oldu bugunde olsunmu ? :1: Kaç günde bir yapayım ? (çokmu ayıp oluyo sormam:30: )
3) bu ilaç beni düzeniyor gerçekten ama kullanalı 1 ay geçmedi hemen etki etmesi normalmı ?:32:
4) gene tatile çıkcam aksi gibi denk gelmesin gene geçen yılda bu zaman hamile kaldım ve tatile gitmiştim... yılda 1 mi yumurtluyorum acep?

Sen ateş ölçmüyor musun bebişimm
Bence bariz çatlamışsın :34:
Bugün dinlenin yarın gece yine yaparsınız :1:
Ne ayıbı kız biz 1.5 yıldır burda ne için uğraşıyozz
Gün aşırı diyor çoğu doktor.. ama birde dr.bahar a sorarsın belki o farklı yorumlar :1:
Diğer topicte bi kız metforminin tedavi süresi en az 6 ay demişti (oda metformin tedavisi görmüş şimdi gebe) heralde bu kadar çabuk etkisi olmaz diye düşünüyorum ben.
Ne tatili gittin işte şimdi dur kıçının üstünde :1:

Selam kizcelerim
Yenibir hafta güzel umutlarla başlayalım
Bu mesajımı okuyanın ilk dileği gercek olsun inşallah :16:
İlk dilek benden olsun uyku dolu geceler diliyorum kendime ve Denize :1:
Hepinizi seviyorum topik dostlarım:16::16::16:

öle tabi..burda kişi saysı azdır ama gele herkes süperdir.hoş sohbet..her türlü sıkıntına hemen çare bulunur...fikir verilir.yemek tarifleri de verilir.aklında bulunsun.

tamam :46: bende güzel yemek yaparım:56:.. baklava bile açıyorum elde:1:.. geçen bayram 3 tepsi yaptıydım :6:

tabiki kabul ederiz canım bizim topik az kişidir ama hepside kıymetli insanlardır seni de her zaman beklerim sohbete...evet canım az kaldı listemizde bekleyen inşallah hemizin hamilee kısmına yazılcaz hayırlısıyla

sağol canım 2 topicim oldu artık bi ateş bide bu sayfa ( benimde defnem için :8: evde eşimle bahsederken hep defnemiz diye konuşuruz adı belli gibi yani :1:)

canlarım hiçbiriniz yoksunuz ama ben güzel bi haber vermeye geldim sizlere.
çok bekledim yılmadım usanmadım çok hüsranlar yaşadım her ay ağladım çok zaman neden diye sordum
çok zaman eşimin adet oldun mu soruları beni yıktı bitirdi.oda üzüldü bende üzüldüm
ama şimdi inşallah allahım iizn verirse devamına sevinme zamanı.
bugün çift çizgiyi gördüm.ama hala çok sevinemiyorum belkide yüreğim okadar nasırlaştıki bundandır diyorum.
doktor tarafından kesinleşmedikçe risk dönemini atlatmadıkça da inanamayacağım sanırım.
hepiniz herzaman yanımda oldunuz çok kahrımı çektiniz çok teselli ettiniz beni.
allah hepinizden binlerce kez razı olsun.sizler benim için çok değerlisiniz inanın henüz kimselere demedim.
ilk size diyorum.inşallah bende herzaman sizlerin yanında olmaya çalışacağım ve sizin de bu güzel haberi vermenize şahit olacağım
çok değil inşallah kısa zamanda gerçekleşecek.hepinizi çok seviyoum ve çokkk teşekkür ediyorum destekleriniz için
$Fotoğraf1104.webp
$Fotoğraf1105.webp

Son düzenleme:
çok bekledim yılmadım usanmadım çok hüsranlar yaşadım her ay ağladım çok zaman neden diye sordum
çok zaman eşimin adet oldun mu soruları beni yıktı bitirdi.oda üzüldü bende üzüldüm
bugün çift çizgiyi gördüm.ama hala çok sevinemiyorum belkide yüreğim okadar nasırlaştıki bundandır diyorum.
doktor tarafından kesinleşmedikçe risk dönemini atlatmadıkça da inanamayacağım sanırım.
allah hepinizden binlerce kez razı olsun.sizler benim için çok değerlisiniz inanın henüz kimselere demedim.
ilk size diyorum.inşallah bende herzaman sizlerin yanında olmaya çalışacağım ve sizin de bu güzel haberi vermenize şahit olacağım
çok değil inşallah kısa zamanda gerçekleşecek.hepinizi çok seviyoum ve çokkk teşekkür ediyorum destekleriniz için
Eki Görüntüle 487777
Eki Görüntüle 487778

canım arkadaşım bitanem telefonda tebrik ettim ama burdan da yazan ilk ben olayım canım çok ama çok mutlu oldum bu güzel haberine..Rabbim bu güzel ayda sana bayram hediyeni gönderdi çok şükür...inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini çokk mutluyum inankii..sabrettin ve 2 yılın sonunda geldi bak kuzucuğunn :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16:seni çoook seviyorum

Eki Görüntüle 487777
Eki Görüntüle 487778

Baharr ağlattın beni ama sevinçten
Yemin ederim bu sabah sen geldin aklıma bahar hamile dedim
Rabbim utandirmasin saglıkla tamamla gebeliğini saglıkla al kucağına inşallah
Darısı bekleyen tüm dostlarıma olsun
Seni seviyorum büyük yürekli arkadasım :nazar::nazar::nazar:

canım arkadaşım bitanem telefonda tebrik ettim ama burdan da yazan ilk ben olayım canım çok ama çok mutlu oldum bu güzel haberine..Rabbim bu güzel ayda sana bayram hediyeni gönderdi çok şükür...inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini çokk mutluyum inankii..sabrettin ve 2 yılın sonunda geldi bak kuzucuğunn :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16:seni çoook seviyorum

Baharr ağlattın beni ama sevinçten
Yemin ederim bu sabah sen geldin aklıma bahar hamile dedim
Rabbim utandirmasin saglıkla tamamla gebeliğini saglıkla al kucağına inşallah
Darısı bekleyen tüm dostlarıma olsun
Seni seviyorum büyük yürekli arkadasım :nazar::nazar::nazar:

canlarım inanın bende şu an ağlıyorum bu yazdıklaırınızı okudukça
herzaman bi kardeşten bile öte oldunuz diyecek bişey bulamıyorum
allah sizlerinde gönlündekini versin inşallahhh

canlarım inanın bende şu an ağlıyorum bu yazdıklaırınızı okudukça
herzaman bi kardeşten bile öte oldunuz diyecek bişey bulamıyorum
allah sizlerinde gönlündekini versin inşallahhh

Ayyy canım telden yazıyorum kucagimdada deniz emziriyorum
Okuyunca başladım ağlamaya denize diyorum ki bahar teyzeninde bebeği olacak
Deniz emmeyi bıraktı bir sırıttıki anlatamam :1::1::1::1::1::1:

Melisssssss kuzum Rabbim sanada ol diyecek en kısa zamanda :16::16:

Eki Görüntüle 487777
Eki Görüntüle 487778

canım benııııııııııım verene kurban olrummmmmmmm :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
oh cok şükürrrrr binlerce sükürrrr
nasıl sevındım anlatamam mübarek gunlerde ayyyy gözün aydın kuzum
cok şüğkür bir melek daha geldı :49:

Ayyy canım telden yazıyorum kucagimdada deniz emziriyorum
Okuyunca başladım ağlamaya denize diyorum ki bahar teyzeninde bebeği olacak
Deniz emmeyi bıraktı bir sırıttıki anlatamam :1::1::1::1::1::1:

Melisssssss kuzum Rabbim sanada ol diyecek en kısa zamanda :16::16:

deniz de anladı tabiiii:1:
saol canım benim inşallah hayırlısıyla tüm dileyenlere versin Rabbim

Back
X