- Konu Sahibi bebisimolsun
- #14.841
kızlar ben yine 22. günde adet oldum.bu iki oluyo....off offf iyice şaştı düzenim...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o üçleri büyütürsün deee, doğum sonrası ömrünün sonuna kadar çok iyi korunman lazım her ay gebelik testi yapma sonrabarış mançonun filmi vardı hatırlarsan bebeği kaçırıyodu gerçek babası sonra filmin sonunda birsürü çocuk vardı onun gibi olmasın
![]()
şimdi sen gecenin bu saatinde burdasın demekki yorulmuyosun diye düşünebilirsin ama benim kızım uyanık oturuyoruz, gagnam style mıdır nedir onu dinliyo anasına çekmiş zaaarrr gece uyumayı hiç sevmez doğduğu gün bile uyumadı akşam doğdu sabaha kadar ağladı, ama yol katettik artık ağlamadan uyumuyo, takılıyo yerde bende nette![]()
10mm maşallah yerim ben onları
Rabim 2-3 ne yazdıysa o olacak
kendine 3 kat daha dikkat etmen gerekecek canım özellikle beslenmene
okulda nasıl yapacaksın o sıpalarla erken izne ayrılırsın belki aayy Allah yardımcın olsun
ama onlar iyi ya en önemlisi bu canım
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımızda göstersin
bu arada benım üçüz öğrencilerim vardı eşek kadar herifler
yanı zor ama oldu mu oluyor
caaanım benım hayırlsı inşallah. bende deryaya katılıyorum :)
ayrıca benımde kuzenın 3 üzü var lıseye gıdıyorlar sımdı hepsı bırbırınden guzel ve annelerının fizikde sen gıbıydı hamıle oldgunda. yalnız onların 3unu dr gormedı hep 2 hazırlıgı yaptılar doguma 1 ay kala ögrendı 3 oldugunu ama o hep yattı doguma kadar. inşallah rabbım kolaylıgını verıcek sanada evın şenlenicek vıcır vıcır minik kuzlarla dolacak
şekerlerım kendımden anlatayım azcık sızlere. eşim ve benım arkadasımızın babası yıllar önce bitkilerle ugrasan bı hekımın el yazma kıtabını alıyor ve incelıyorkı hekım baya ünlü ve kitap önemlı ailesıne ıyade edıyor(torunlarına) degerlı dıye ve torunlarıda böyle bişeyı yaptıgı ıcın kıtabın bi nüshasını adama hedıye edıyor. bu adam bı kac dr la bırlıkte bitkısel tedavıye başlıyor. arkadaşlarmıza gorusmeye gıttıgımızde bıze anlattılar ve bebek için gorüşmek istedik rapor ve tahlıllerimizi yolladık. adam eşimi aradı ve bende yumurtlama oluşsada catlama olmuyormuş eşimdede spermın kafa kısmı yuvarlakçaymış ve kuyrugunda çatallık varmış. bu bebege engel deılmış ki hepinizin bildigi gibi 1 düşügüm var ama tedavı istermış 3 ayda sonuca ulaşırız demış adam. fakat 1500 tl ye yakın sırf bıtkıler tutarmıs para emek parası almaz dedı arkadaşlarımız ama nede olsa adama bışey verıcez sonucta en az 2000 i bulucak.
bizde düşündük zayıflamaya devam edelım sonrasına bakalım dedık sonucta tüp bebekde 3 4 cıvarı bişey ne kalıyokı tüpe en azından ihtımalı daha yuksek dedık. kaldı şimdilik ama hıc bı dr profda dahıl spermin kafasının yuvarlakca oldugunu demedi belkı engel olmadıgı içindir bilemıyorum ama şaşırdık yanı :) bu arada ateş ölçmeye bende başladım artık catlamayı falan gormek istiyorum artık
işden ayrılma serüvenımse bıraz yaza sarkıcak gıbı. bakalım hayırlısı herseyın
hepınızı cok sevıyorum
Melis canım yaa üçüz annesi
Sen bekledin bi göz Allah verdi 3 göz :) işin zor ama Allah yardım eder çabucak büyüyüp giderler sende onların her güzel anına şahit olursun..
Hayırlı olsun cnm
kızlar ben yine 22. günde adet oldum.bu iki oluyo....off offf iyice şaştı düzenim...
cok saol cnm benım ıyıyız teyzesı buyuyoruz yavas yavas gobusum sısmeye basladıselam kızlarr ben geldim bu sefer de kimse yok peeehhh
CAnom aldım yan yatış yastığı bakalım umarım işe yarar eksikler bitti neredeyse
MELİS nasılsın kız melekler nasıl cumaya az kaldıı
BAHARRR geziyon demek zilli fadikkk
NAZ hayırlısı olsun hakkınızda vereceğiniz karar umarum
Bİrselll ne dediyon kız sabah şekerimm???
MASUM büyüyor dimi kızın mis gibi kokuyordur ya da kusunca ekşi kokuyordur
NİLİ sen nasılsın canım oğlan ne yapıyor??
kızlar bu arda ben de sezeryana kesin karra verdim bir dahaki kontrolde gün belirleyeceğiz sanırım
20-25 ocak arası olur gibi geliyor
ALlahım utandırmasın![]()
kızlar canlarım beni beklemişsiniz saolun ama kusura bakmayın dr dan sonra okula gittim çıkıncada dışardaydım eşimle...
neyse gelelim detaylara
kızlar 3 bebişimde maşallah güzel büyümüş kalp atışlarını gördük duyamadık ama gördük yanıp sönen bi lamba gibiydi
7+4 olmuşuz 10 mm olmuş miniklerimama doktorum yine üçüz gebeliğin risklerinden bahsetti biraz endişelendik tabi 2 hafta sonra çoğul gebelik üzerinde çalışan üniversitede bi prof. varmış ona gitmemi önerdi bide o baksın gelişim durumlarına ense kalınlıklarına bi baksın anormal bi durum varsa birini sonlandırmanızı önerebilir ama hepside sağlıklıysa devam edersiniz dedi
Rabbimden hayırlısını diliyorum o herşeyin en güzelini bilir
bebişlerime sağlıklı uzun ömürlü güzel yıllar nasip etsin inşallah herkese tabii
işte böyle kızlarrrrrr
evet kız gebelik mevzusu kapanmıştır artık
yorulmuyo olur musun canom yaa ağlama ve uyku iki önemli sorun zaten elbbet çok zor düzene girecek inş. zamanla büyüyecek annesi
oo benim hiç parçam kız karşılıklı oynayalım cemreyle
sağol deryoşum amin hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsunlarda inşallah
sanırım izinlerim erken başlar çoğul gebelikte 10 hafta izin var bakalım o günlere sağlıkla gelelimde inşallah
canımmm çok sağol biraz zor olacak ama rabbim kolaylığını verir inşallah banada meleklerimde sağlık sıhhat versin Allahım
darısıda sana kuşumm
ilaç olayına gelince ya bilmiyorumkii bazılarına ii gelmiyo bu kürler bitkiler o kadar parayı vereceğine benim dediğim kürleri yap sen hem basit hem sağlıklı bilinen şeyler
ve zayıflama olayını halledin sonra düşünün bitanemm
gel kız beklerim her zaman araşalım bende seni seviyorummmmm
sağol sonnurcum evet rabbim bize 3 melek yolladı çok şükür sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah biraz zor evet ama olsun bi anda 3 yavru süper
Maşallah sana canım ben olsam sanıırm önce bi kara kara düşünürdüm nasıl bakacam diyeallah sağlıklı etsin inşallh
kuzumm hayırlısı olsun erken oldum diye üzülme ya değişen düzen bebeğe yaklaşıyor inşallah böyle düşün kuşum
sonı inş. olmazsın adet falan
bebiş canım inşallah aklımdasın bı ara gene ayarlıyalımda gene kahvaltı yapalım bıze gel ugrasma sen yorulma :) özledım bende
kızlar merhaba;
nasılsınız? dün işyerindeki müdürün zoruyla genetik sonuçlarım çıkmış onları aldık temiz çıktı. Naz çapada ki doktor tüm testleri kontrol ederken eşime andropolijiden randevu al rapor çıkarttır sonra uygun tedaviye geçilsin eşinle dedi. sanırım sizede benzer şeyler demişlerdi. Raporu ne ile ilgili çıkartacağımızı sormadım. zaten randevuda almadım. hiç uğraşamayacağım artık şu dönem bunlarla diye de.. aşılamaya geçilmesi için mi rapor veriyorlar acaba yoksa tüp bebeğe geçilsin diye mi fikrin var mı?
ehh büyür artık tabi önce göbek gibi olur sonra hamile gibi olurcok saol cnm benım ıyıyız teyzesı buyuyoruz yavas yavas gobusum sısmeye basladısen nasılısn hersey yolundamı?
bebişimmmmmmmmmmmmmmaşallahh 3 guzel melege heseyın yolunda olmasına sevındım allah saglıkla kucagına almay da nasıp etsın ınsallah senın gobus te buyumeye baslar
3 tane kolay degıll
çok şükür temiz çıkmış canımm gözün aydın.
bundan sonrasıda hep güzel olsun inşallah.
ayrıca baban nasıl oldu umarım iyileşmiştir
canım maşşalah bak sonuçların temiz çıkmış
umarım he rşey yoluna girecek
ehh büyür artık tabi önce göbek gibi olur sonra hamile gibi olur
ben de iyice şiştim 29.fahta bitiyor şaka maka:18:
ALlahım tüm isteyenlere göstersin
bize de kucağımızda göstersin
cANIM Baharım çok sağol. Babam maalesef yoğun bakımda henuz değişiklik yok. Sıkıntılar devam ediyor. Dua ediyoruz bol bol. Allah kabul eder inşAllah.
cANIM Baharım çok sağol. Babam maalesef yoğun bakımda henuz değişiklik yok. Sıkıntılar devam ediyor. Dua ediyoruz bol bol. Allah kabul eder inşAllah.
sonı inş. olmazsın adet falan
bebiş canım inşallah aklımdasın bı ara gene ayarlıyalımda gene kahvaltı yapalım bıze gel ugrasma sen yorulma :) özledım bende
bebisimolsun,
ben şimdiden cinsiyetlerini merak etmeye başladım..
oh ne güzel 3 tane tahmin et et bitmez
annelerinin 3 taneleri![]()
Melisim canım benim çok sevindim Rabbim 3 evladınıda sağlıklı bir şekilde sana bağışlasın
Kız erkenden göbüşün büyür senin
Maşallah canım size Rabbim dert keder vermesin
Bebişimolsun,
Allah nazarlardan korusun sizi.. 2 kişilik aileyken kısmet olursa 5 kişi olucaksınız inşAllah. Sen böyle pozitif oldukça inanıyorum ki 3 ünüde sağlıklıca alıcaksın kucağına inşAllah. çok seviniyorum ben sizin adınıza.![]()
cok saol cnm benım ıyıyız teyzesı buyuyoruz yavas yavas gobusum sısmeye basladısen nasılısn hersey yolundamı?
bebişimmmmmmmmmmmmmmaşallahh 3 guzel melege heseyın yolunda olmasına sevındım allah saglıkla kucagına almay da nasıp etsın ınsallah senın gobus te buyumeye baslar
3 tane kolay degıll
canımbenimm inşallah en kısa sürede iyileşsin babacığın.
çok kişi biliyorum yakınlarımdan da 1 2 ay yoğun bakımda kalıpta iyileşen.
inşallah baban içinde öyle olucak.
ve bilirim o yoğun bakım kapısındaki bekleyişi allahım bu günlerden en kısa sürede çıkıp mutlu olursunuz.
tüm kalbimle dualarım sizinle allahım yardımcınız olsun
kızlar hepimiz dua edelim inşallah iyileşsin.bu hayatta aileden gerisi boşş.