Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

tabiki bakabilirsin şekerim ben espiri yaptım kız yanlış anladın :)

benden bi cacık olmaz bu ayda boş geçicek doktora gidemedim belki bende senle aralıkta gaza basarım :P

ferdaa kızz hoşgeldinn canım nasılsın nasıl gidiyor?

çok şükür canım harala gürele işte
tüm gün rutin geçiyor işte
ücretsiz izne ayrıldım
1 yıl boyunca kaka temizleyip gaz çıkarıcam işte :1:
sen nasılsın keyfin nasıl

olacaklar allahın izniyle
sen kendine 3 kat fazla dikkat edeceksin ama
sakın yorma kendini falan
doğduktan sonra da sana 3 kat sabır dilicem inşallah :1:

inşallah canım
evet dikkat etmeye çalışıyorum okuldan gelince dinleniyorum genelde iş falaan yaptığım yok valla
evet evet dile canımm ihtiyacım olacak sanırım:1:

çok şükür canım harala gürele işte
tüm gün rutin geçiyor işte
ücretsiz izne ayrıldım
1 yıl boyunca kaka temizleyip gaz çıkarıcam işte :1:
sen nasılsın keyfin nasıl

oo 1 yıl çok iyi bir süre ama bebek içinde çok iyi olucak Annesiyle beraber büyücek maşallah ama ben emirin resmini görmedim sanırım :)

bende iyiyim şükürler olsun sağlığım el verdiği sürece bu yolda amacıma ulaşana kadar devam edicem :)

ütopyacımm ne güzel dinlenirsin işte 1yıl boyunca hemde bebişin keyfini çıkarırsınnn.büyümesinin her anına ortak olursunnn

kızlar selammmm...ankarada tatildeydim.dün geldim.bütün gün iş yapmakla gectigi için ancak şimdi girebiliyorum.bende havadisler aynı.adet olmuştum ayın 9 unda.yine 22 gün gibi kısa sürede oldum.eşim doppler usg çektirdi.varikosel yada herhangibbi bişey çıkmadı şükür..yarın çaapaya gidiyoruz.bakalım ne dicekler...
kızçeler her birinizi seviom özledim bide kocaman öptüm:51:

çok şükür iyiyz napalım sonnurcum
bulantım baya vardı ama 1-2 gündür azaldı çok şükür
sen napıyosun nasılsın niye boş geçiyosun bu ayı yineeeeeeeeee:47:

sorma bebişim yaa aslında sebebi ben değilim bu sefer maddiyat diyeyim kısaca..

olsun bir sonraki aya hayırlısı diyelim yine

kız acunun programına baksana Kayserili bi yarışmacı nasıl ezber yapmış rakamları bravoo

hayırlısı canımmm inşallah cacıkta olur bebekte :1:

cacığıda severim bebeğide kız eğer bebek olursa hamilelikte cacık yiyim ben hep geğire geğire :9::9:

kızlar selammmm...ankarada tatildeydim.dün geldim.bütün gün iş yapmakla gectigi için ancak şimdi girebiliyorum.bende havadisler aynı.adet olmuştum ayın 9 unda.yine 22 gün gibi kısa sürede oldum.eşim doppler usg çektirdi.varikosel yada herhangibbi bişey çıkmadı şükür..yarın çaapaya gidiyoruz.bakalım ne dicekler...

nazımmmm ohhh ne güzelll dinlendin ailenle hasret giderdinnn.
süper bi doping oldu bu sana
eşinin de sonuçlar iyi çıkmışşş kim tutar artık siziiiiiiii
hadi aralığa senide bekliyorum kuşummmmmmmm

selam tatlımm hoşgeldin istanbula ne güzel hasret gidermiş oldun ailenle banada nasip olsun inşallah (hemen kendime pay çıkarıyorum tabi) :)

ne güzel varikosel de çıkmamış ee bakalım yarın ne dicekler size :26:

oo 1 yıl çok iyi bir süre ama bebek içinde çok iyi olucak Annesiyle beraber büyücek maşallah ama ben emirin resmini görmedim sanırım :)

bende iyiyim şükürler olsun sağlığım el verdiği sürece bu yolda amacıma ulaşana kadar devam edicem :)
$IMG_2226.webp$kuzey.webp$IMG_2185.webp$IMG_1890.webp

ütopyacımm ne güzel dinlenirsin işte 1yıl boyunca hemde bebişin keyfini çıkarırsınnn.büyümesinin her anına ortak olursunnn

evet iyi oldu ama evde olmak daha yorucu :1:

sorma bebişim yaa aslında sebebi ben değilim bu sefer maddiyat diyeyim kısaca..

olsun bir sonraki aya hayırlısı diyelim yine

kız acunun programına baksana Kayserili bi yarışmacı nasıl ezber yapmış rakamları bravoo

hayırlısı olsun hakkında
yok bakmadım kayserililerin arası iidir sayılarla zaten:1:

nazım canım hoşgeldin evine yarın güzel haberle döneceksin inşallah yaz bize gelişmeleri
aralıkta seni ve baharı bomba gibi bekliyorum haaaaa:9:

selam tatlımm hoşgeldin istanbula ne güzel hasret gidermiş oldun ailenle banada nasip olsun inşallah (hemen kendime pay çıkarıyorum tabi) :)

ne güzel varikosel de çıkmamış ee bakalım yarın ne dicekler size :26:
inş sende tez zamanda gidersin baba evine ziyarete tatlışşşş..valla ilaç gibi geldi.gezdim tozdum.yarın ne dicekler bende merak ediyorum
emirrrr çok tatlısınnnnnn..maşallah sana...
hayırlısı olsun hakkında

nazım canım hoşgeldin evine yarın güzel haberle döneceksin inşallah yaz bize gelişmeleri
yarın yazarım canım.inşallah iyi gelişmeler olur.ocak ayına yada şubata bomba gibi olabilirim inş.öle düşünüyorum

Bu ne kadar tatlı bişey yaa öncelikle maşallah berakallah diyorum sonrada yerim ben onuu bal suratt buda benden ona :54:

haklısın hem evde olup bide bebek bakmak zor taraflarıda var malesef

benim görümcem çalışıyor yıllardır doğum yaptı kız kafayı yedi tek başına bakamıyor bile ama bakıyor bi şekilde mecbur..

hayırlısı olsun hakkında

hee valla süper ne hafıza ama :)

inş sende tez zamanda gidersin baba evine ziyarete tatlışşşş..valla ilaç gibi geldi.gezdim tozdum.yarın ne dicekler bende merak ediyorum

yarın yazarım canım.inşallah iyi gelişmeler olur.ocak ayına yada şubata bomba gibi olabilirim inş.öle düşünüyorum

inşallah nazım yaa düşünüyorum ben bu ara gitmeyi yada yıl başında bakalımm

eşindede varikosel yokmuş ne dicekler ki acaba hayırlısı olsun başka bi sorun çıkmasın inşallah

ay çirkin papyonunu yesinler seninnnn :nazar::nazar::nazar:
ferda oğlun çokk şeker yaaaaaa maşallah allahım nazarlardan koruusn
bahtını güzel yapsın inşallahhhhh

ayyyyyyyyy maşallahhhhh ferda çok tatlı oğlun binlerce kere maşallah Rabbim nazarlardan korusun sağlıkla büyüsn inşallah canım:nazar::nazar::nazar:

Bu ne kadar tatlı bişey yaa öncelikle maşallah berakallah diyorum sonrada yerim ben onuu bal suratt buda benden ona :54:

haklısın hem evde olup bide bebek bakmak zor taraflarıda var malesef

benim görümcem çalışıyor yıllardır doğum yaptı kız kafayı yedi tek başına bakamıyor bile ama bakıyor bi şekilde mecbur..

hee valla süper ne hafıza ama :)
çok teşekkürler kızlar
rabbim siz başta olmak üzere isteyen herkese nasip etsin inşallah

evet ya çalışma temposuna alışmış biri olarak evde olmak cidden zor
bir de ilgi manyağı oluyo bu çocuklar
hep daha fazlasını istiyolar
gerçi alıştım sayılır ama çalışmak da ayrı bi tat

nazımmmm ohhh ne güzelll dinlendin ailenle hasret giderdinnn.
süper bi doping oldu bu sana
eşinin de sonuçlar iyi çıkmışşş kim tutar artık siziiiiiiii
hadi aralığa senide bekliyorum kuşummmmmmmm

baharım aralık ayı senin olsun.bana rapor hemen çıkmaz gibi gelio.bide zaten aşılama rapru verecekler.aşılama ile zor bizim işimiz:33::33::33::33::33:

Back
X