Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Belki orada daha kısa sürede çıkar raporun sonuçta burası ile bir olmaması lazım istanbul kalabalık.
özel canım florence nightingale hastanesi canım doktorum orada yapıyormuş.
çok iyi hyalcim sevindim senin adına iyi bi yerde iyi bi doktorla bu işlemi yaptırmak çok önemli rabbim bu yolda yardımcımız olsun ne diyim çok bekeledik umarım karşılığını alırız ..
sen benden daha erken başlayacaksın umarım arka arkaya gelir güzel sonuçlar ALLAH yardımcımız olsun..

çok iyi hyalcim sevindim senin adına iyi bi yerde iyi bi doktorla bu işlemi yaptırmak çok önemli rabbim bu yolda yardımcımız olsun ne diyim çok bekeledik umarım karşılığını alırız ..
sen benden daha erken başlayacaksın umarım arka arkaya gelir güzel sonuçlar ALLAH yardımcımız olsun..

Evet canım aynen öyle
ben şimdiki yani yeni doktoruma taaa iki yıl once başlıcaktım bir arkadaş önermişti ama gitmedım nedense gıtmek ıstemedım 2 yıl sonra da benim doktorumun da aynı doktora yönlendirmesi beni şaşırttı kısmet işte sebebi belki de bu doktor olucaktır bebişlerimin:))))
AMİN canım inşallah

Evet canım aynen öyle
ben şimdiki yani yeni doktoruma taaa iki yıl once başlıcaktım bir arkadaş önermişti ama gitmedım nedense gıtmek ıstemedım 2 yıl sonra da benim doktorumun da aynı doktora yönlendirmesi beni şaşırttı kısmet işte sebebi belki de bu doktor olucaktır bebişlerimin:))))
AMİN canım inşallah

şaşırtıcı bi durum valla :)
demekki vakti zamanı o zman değilde şimdidir ..
özelde olacağı için sanırım çift embryo transferi olacak topiğin ilk ikiz haberinide senden alıcaz desene :)

şaşırtıcı bi durum valla :)
demekki vakti zamanı o zman değilde şimdidir ..
özelde olacağı için sanırım çift embryo transferi olacak topiğin ilk ikiz haberinide senden alıcaz desene :)

Bende onu düşünüyorum işte belki de vakti gelmiştir. :)
Özelde 2 tanemi oluyor ? 3 olmazmı ki:1::1::1: yada 4 felan:)))

Son düzenleme:
Gel 30 da anlaşalım düz olsun :1::1::1:
ayyy töbe töbe ya zaten benim bünye 30 folükül büyütmeye müsait:9::9::9:
Kaş yapalım derken gözden olmayalım şimdi:1:

aynen bende senin gbiiyim 50 doz puregonla acayip çoştu hmn dşürdü dozu doktorum ..
umarım herşey güzel olur hayalcim..
ben şimdi çıkıyorum kendine çok iyi bak görüşmek üzere öptm cnm:34:

Son düzenleme:
aynen bende senin gbiiyim 50 doz puregonla acayip çoştu hmn dşürdü dozu doktorum ..
umarım herşey düzel olur hayalcim..
ben şimdi çıkıyorum kendine çok iyi bak görüşmek üzere öptm cnm:34:

İnşallah canım hepimiz için güzel olur Rabbim isteyen herkesin bebişlerine kısa zamnda kavuştursun..
İyi bak kendine Allaha emanet ol byy:54::54:

iki gün önce doktora gittim ama kendi doktoruma değil doktorum beni başka bir prof. yonlendirdi. önümüzdeki ay tüp geçiş yapcaz :10::10:
bu ay hazırlık dönemindeki ilaçları kullanıcam..
İnşallah sizlere güzel haberler veririm ve hepinize umut olur..Sizi seviyorum
canımm inşallah başladığın bu yl sana bebeğini getirsin.
herşey yolunda gider inşallah ve ikizleri alıp gelirsinnnn.

hayırlı olsun hayal ..verdiğin emeklerin karşılığını alacaksın ALLAHın izni ile senin adına sevindim ..
ne gibi ilaçlar kullanacaksın acaba ..?

kızlar bende pazartesi günü rapor işine başlıyorum ALLAHın izni ile hakkımızda hayırlısı olsun ve bu özlem son bulsun..
sizleri seviyorum..

sana da kolay gelsin yavrummm inşallah hemenecik raporu alırsınnnn veee bi ikizde sendennnn inşallah ohhhh

İnşallah canım aralıkta hep beraber yola devam demi:))bitiyor senın korunma surecın sanırım
sana da kolay gelsin yavrummm inşallah hemenecik raporu alırsınnnn veee bi ikizde sendennnn inşallah ohhhh

kızlar yapmayın bebek özlemi şaşırtmasın bizi :1:
bi tane bile olsa çıldıracağınız anlar çook olacak :52:
3, 4 naparsınız bilmem:9:

ya yok ben ciddiyim bu konuda he istiyorum 3,4 :)) zaten böylede pek akıllı sayılmam canım tek başıma çıldırmaktansa 3 çocukla çıldırmanın düşüncesi bile süper geliyor :1::1::1:
sağlıklı hayırlı olsunda 2 olsun tabiki de:34:

İnşallah canım aralıkta hep beraber yola devam demi:))bitiyor senın korunma surecın sanırım

kızlar yapmayın bebek özlemi şaşırtmasın bizi :1:
bi tane bile olsa çıldıracağınız anlar çook olacak :52:
3, 4 naparsınız bilmem:9:

ya yok ben ciddiyim bu konuda he istiyorum 3,4 :)) zaten böylede pek akıllı sayılmam canım tek başıma çıldırmaktansa 3 çocukla çıldırmanın düşüncesi bile süper geliyor :1::1::1:

tabi canım ben de 3 tane çocuğum olsun çok isterdim. çalışmasam da 4. ikisi büyük ikisi küçük.
ama ayrı zamanlarda tabi..
ammavelakin bunlar dilek..
Rabbim versin de sağlıklı huzurlu salih evlatlar insan çoğul gebeliğe de razı oluyor..
gözü dönmüş anacım bunlarınnn 30 40diyorlar baksanaaa
allah ikisinede 7iz versinnnnn:1::1::1:

amin mi diyim kız bilemedim :1:

tabi canım ben de 3 tane çocuğum olsun çok isterdim. çalışmasam da 4. ikisi büyük ikisi küçük.
ama ayrı zamanlarda tabi..
ammavelakin bunlar dilek..
Rabbim versin de sağlıklı huzurlu salih evlatlar insan çoğul gebeliğe de razı oluyor..

amin mi diyim kız bilemedim :1:

ikize amin diyebılırsin:1::1:
valla canım bende isterdım ayrı zamnlarda ama kısmet işte Rabbım saglıklı hayırlı versınde gerisi önemli değil tek de olur:))

nazcım bu işler çok karışık inan çok yaşadım bu durumları ...
rabbim kolaylıklar versin..
fikrimi merak etmiyorsun belki ama ben yinede söylemek istiyorum ..
bu değerlerle aşılama fln denemek inan bana mantıklı gelmiyor bu süreci direk atlayıp tüpe geçmek bana daha mantıklı gelirdi sizin şartlarınızda..
yani rapor için istiyorsan tabiki ayrı bi mevzu tez zmanda yüzün gülsün inşallah...

fikrini merak etmez olur muyum hiç güzelim..aşkol.sizin hepinizin yorumları benim için çok değerli.ya şöle bişi oldu.biz aslında direk özelde tüp yaptırcakktık ama sonra başka bi merkezdeki tüp bebek doktoru önce aşılama deneyin dedi.morfoloji çok sorun degil önemli olan hız dedi.bizde şaşırdık hatta nasıl oluyo die.bir de benim seneye kasım ayında mesleki yeterlilik sınavım var.açıkçası şuan hamile olmak işime gelmiyo.sınavın olacagı sırada ben yasal doğum izninde olacam ve o sınava giremicem.ertelenecekk..ben doktorun aksine seninle hem fikirim yani bizim bebiş aşılama ile de olmıcak.ama olmamasına şuan çok da takmıyorum.dedigim gibi en azından o sınava girebilirim eğer biraz daaha gec hamiş olursam...hem bölece raporu da çıkartmış oluruz.şimdilik böle düşünüyorum bakalım zaamn ne gösterecek.inşallah sende en kısa zamanda raporu çıkartırsın..hangi merkezde düşünüyorsun?istanbula mı geleceksin?

ehehehehehehe:9::9::9::9:
$Komik_bebek_resimleri_2[1].webp

fikrini merak etmez olur muyum hiç güzelim..aşkol.sizin hepinizin yorumları benim için çok değerli.ya şöle bişi oldu.biz aslında direk özelde tüp yaptırcakktık ama sonra başka bi merkezdeki tüp bebek doktoru önce aşılama deneyin dedi.morfoloji çok sorun degil önemli olan hız dedi.bizde şaşırdık hatta nasıl oluyo die.bir de benim seneye kasım ayında mesleki yeterlilik sınavım var.açıkçası şuan hamile olmak işime gelmiyo.sınavın olacagı sırada ben yasal doğum izninde olacam ve o sınava giremicem.ertelenecekk..ben doktorun aksine seninle hem fikirim yani bizim bebiş aşılama ile de olmıcak.ama olmamasına şuan çok da takmıyorum.dedigim gibi en azından o sınava girebilirim eğer biraz daaha gec hamiş olursam...hem bölece raporu da çıkartmış oluruz.şimdilik böle düşünüyorum bakalım zaamn ne gösterecek.inşallah sende en kısa zamanda raporu çıkartırsın..hangi merkezde düşünüyorsun?istanbula mı geleceksin?

nazcım bence oluşabilecek güzel yumoşları aşılamada yok etmek çokta mantıklı değil sonuçta durum pko ve döngülerin 22 günlere kadar inmişken ve yumurtlama sorunu yaşarken hala mesleki bi gelişim için bunu ertleme fikrin bana çok uzak belkide sebebi ev hanımı olmamdır :)
herşey gönlünce olsun tatlım umarım tam istediğin vakitlerde tam istediğin şeyler olsun...
morfolojiyi önemsemeyen doktorada glüyorum bi tarafımla üzgünüm morfolojisi bozuk örn kuyruk yapısı bozuk bi sperm yumurtayı nasıl dölleyecek ileri gider ama sağa sola çarpa çarpa gider veya çift başlı olur fln fln diye uzar gider bu durum....
ama umarım aşılamada gebe kalıp beni mosmor edip bozarsın :1:
ben bahçeci umutu düşünüyorum cnm aksilik olmazsa ...

Back
X