Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

:27::27::27::27:kızlaaaaaaaarrrrrrrrr ben geldimm
aman allahım sayfalar ilerlemiş ne güzeelll
benım netim hala yok eşimin de teldeki kotası bitti bitecek o nedenle bir süre daha giremeyebilirim
olim gelmiş ne güzelll
diğer kızlar sizden ne var ne yok
ulen biriniz sormamışsınız bu kız nerde diye hain karılar:47:
hadi öpüyorum sizi

iki gün önce doktora gittim ama kendi doktoruma değil doktorum beni başka bir prof. yonlendirdi. önümüzdeki ay tüp geçiş yapcaz :10::10:
bu ay hazırlık dönemindeki ilaçları kullanıcam..
İnşallah sizlere güzel haberler veririm ve hepinize umut olur..Sizi seviyorum

canım tüp kararı vermenize sevindim hayırlısı olsun inşallah

kızlar yapmayın bebek özlemi şaşırtmasın bizi :1:
bi tane bile olsa çıldıracağınız anlar çook olacak :52:
3, 4 naparsınız bilmem:9:

karanfilceeeeeeeeeeee üçüz anne adayı olarak iyi moral verdin ha:9::9::9:

benım netim hala yok eşimin de teldeki kotası bitti bitecek o nedenle bir süre daha giremeyebilirim
olim gelmiş ne güzelll
hadi öpüyorum sizi

canım deryoşum netinin kesildiğini yazmıştın ya ondan kuzum yoksa valla aklıma geliyosun hep deryoş gelsede bişiler sorsam diye nasılsın kuzum izine ne zaman ayrılıyosun bakim

canım deryoşum netinin kesildiğini yazmıştın ya ondan kuzum yoksa valla aklıma geliyosun hep deryoş gelsede bişiler sorsam diye nasılsın kuzum izine ne zaman ayrılıyosun bakim

ahh bebişiimm ah sağolasınnnnn
iyiyim canım çok şükür izin mevzu karışık
yani aslında 32.haftaya haftaya giriyorum ama ben Allah izin verirse 37ye kadar çalışmak istiyorum ki doğum sonrasına aktarayım diyee
bakalım haftaya kontrol var doktor ne diyecek

olim gelmiş ne güzelll
hadi öpüyorum sizi

kız ben ancak seni görünce hatırladım anaa bu kız bayadır yok dedimm:9::9::9:

ahh bebişiimm ah sağolasınnnnn
iyiyim canım çok şükür izin mevzu karışık
yani aslında 32.haftaya haftaya giriyorum ama ben Allah izin verirse 37ye kadar çalışmak istiyorum ki doğum sonrasına aktarayım diyee
bakalım haftaya kontrol var doktor ne diyecek

evet deryoşum anladım o konuda sağlığın el verene kadar çalış doğum sonrası daha çok lazım olacak hadi bakalım tunacık iidir inş.
benimde yarın kontrol var kızlarrrrrrrrr
üniversitedeki prof a gitcem bebişlerimin durumlarına bakılcak eğer bi risk görürse birini sonlandıracak:50:
hayırlısı neyse o olsun inşallah

ayyy canım yaa sen onu benim patavatsızlığıma ver..:17:
sen hiç aklıma gelmedin.
hani yol yakınken iyi düşünsünler diye dedim.. neyse daha fazla konuşmayayım...
Allahım evlatlarını sana bağışlasın..
paytak pytak yürüsünler hepsi de sağlıklı doğsunlar. annelerini bi daha bebek bakma telaşesinden kurtarsınlar:1:
evet deryoşum anladım o konuda sağlığın el verene kadar çalış doğum sonrası daha çok lazım olacak hadi bakalım tunacık iidir inş.
üniversitedeki prof a gitcem bebişlerimin durumlarına bakılcak eğer bi risk görürse birini sonlandıracak:50:
sen ne yapcaksın canım izin mevzusunu 2 yıl filan düşünüyorsun herhalde tüp bebek yaptırma tarihine bakılırsa..:1:

bu ne halllllll topikte kimsecikler yokkkkkkkkk, Ananız giller, babanız giller, akrabanız giller, yumurta giller, sperm giller, üçüz giller nasıllarrr biz ayaktayız cemreyle, bana uyku haram mıııııııııı, ezikmiyim ben ezikmiiiiii söyleyin,:52:

bu topiği canlandırmanın zamanı geldiiiii,

yaz kızım bebişşş battt 30 kasımmmmm:52:

zaten uyumuyorum gelsin bir velet daha isterse adım hunili canana çıksınnn:51:

slm kızlar nasılsınız epeydır gelemedım umarım ıyısınızdır
geçmışıde okuyamadım valla varmı gelışme
öpüyorum hepınızı

bu ne halllllll topikte kimsecikler yokkkkkkkkk, Ananız giller, babanız giller, akrabanız giller, yumurta giller, sperm giller, üçüz giller nasıllarrr biz ayaktayız cemreyle, bana uyku haram mıııııııııı, ezikmiyim ben ezikmiiiiii söyleyin,:52:

kız canoooooooooo bebek mi düşünüyorsunnnnn
annem sen bi sıranı bekleeee sırada biz varızzzz :47::47:
şaka bi tarafa ama eğer öle bi karar verdiysen bence çok süper bi karar
bende hemen arkasından ikinci bebeği isterim ikisi birlikte büyüsünler diyeee

guzel haberlele gel
canım

kız canoooooooooo bebek mi düşünüyorsunnnnn
annem sen bi sıranı bekleeee sırada biz varızzzz :47::47:
şaka bi tarafa ama eğer öle bi karar verdiysen bence çok süper bi karar
bende hemen arkasından ikinci bebeği isterim ikisi birlikte büyüsünler diyeee

yok cicim yaa aslında isterim, ikisi bir arada dediğin gibi, kardeş önemli hayatta yaşlarının yakın olması güzel olur ama kızıma kıyamıyorum yaa, daha çok küçük, onunla yeterince ilgilenemiycem hamilelik, doğum zor olaylar, yok yok kızıma bunu yapamam uslu bişey olacağını bilsem yaparım ama:1:

bebişşşş gel de anlat bezelyelerini merakta kaldımm:18:

selam kızlar ben geldimm
doktora gittim bugün bezelyelerimi gördüm maşallah iyiler elleri ayakları oynuyodu yaa kzuzularımın
10 haftalık dedi keselerin boyutu falan güzel dedi
11.haftadan itibaren ense kalınlıkları belli oluyormuş 3 aralık ta gel ense kalınlığına bakalım dedi
bizde dedikki hocam biz üçüzlerimizle devam etmek istiyoruz birini aldırmayı istemiyoruz dedik
şimdilik herşey yolunda şükürler olsun:nazar::nazar:

ayyy canım yaa sen onu benim patavatsızlığıma ver..:17:
sen hiç aklıma gelmedin.
hani yol yakınken iyi düşünsünler diye dedim.. neyse daha fazla konuşmayayım...
Allahım evlatlarını sana bağışlasın..
paytak pytak yürüsünler hepsi de sağlıklı doğsunlar. annelerini bi daha bebek bakma telaşesinden kurtarsınlar:1:

sen ne yapcaksın canım izin mevzusunu 2 yıl filan düşünüyorsun herhalde tüp bebek yaptırma tarihine bakılırsa..:1:

yok canım estağfurullah şaka diyorum:1:
aminn canım amin inşallahhhhh
darısı sizlere olsun hayırlı zamanda inşallah
canım valla tüp bebek tarihine bakılırsa demişsin ama biz o izin açısından hiç düşünmedik ve bir anda karar verdik hadi yaptıralım diye yani bizim zamanımız gelmiş kısmet o güneymiş
izin konusunda valla ben ücretsiz izin alamıcam malesef kredi borcumuz var almam imkansız

anammm yaz kızım diyosun yanii:1:
yap kız bi tane daha cemreyle büyürler bi çırpıda ne güzel

slm kızlar nasılsınız epeydır gelemedım umarım ıyısınızdır
geçmışıde okuyamadım valla varmı gelışme
öpüyorum hepınızı

canımmmmmm nerelerdesin sen yaaaa merak ediyom iimisin nasıl gidiyo

guzel haberlele gel
canım

saol niliiimm geldim çok şükür iyiyiz şimdilik:nazar:

selam kızlar ben geldimm
doktora gittim bugün bezelyelerimi gördüm maşallah iyiler elleri ayakları oynuyodu yaa kzuzularımın
10 haftalık dedi keselerin boyutu falan güzel dedi
11.haftadan itibaren ense kalınlıkları belli oluyormuş 3 aralık ta gel ense kalınlığına bakalım dedi
bizde dedikki hocam biz üçüzlerimizle devam etmek istiyoruz birini aldırmayı istemiyoruz dedik
şimdilik herşey yolunda şükürler olsun:nazar::nazar:

Maşallah maşallah maşallah üçünede, en iyi kararı vermişsiniz bebişim, yengemede doktor illa birini alalım yok rahmin kaldırmaz falan demişti o da istemedi, şimdi turp gibiler yaşıtlarından daha iriler, üç çocukla çok komik keyifli anlar yaşayacaksın birbirlerinin tepelerine çıkacaklar falan oyyyy:16: bundan sonra kendine dikkat ettiğin sürece her şey yolunda gidecek, istersen benim avatarı makul bir ücret karşılığında verebilirim sana :27:

Maşallah maşallah maşallah üçünede, en iyi kararı vermişsiniz bebişim, yengemede doktor illa birini alalım yok rahmin kaldırmaz falan demişti o da istemedi, şimdi turp gibiler yaşıtlarından daha iriler, üç çocukla çok komik keyifli anlar yaşayacaksın birbirlerinin tepelerine çıkacaklar falan oyyyy:16: bundan sonra kendine dikkat ettiğin sürece her şey yolunda gidecek, istersen benim avatarı makul bir ücret karşılığında verebilirim sana :27:

saol canommm inşallah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsunlar Rabbime emanetler üçüde o neylerse güzel eyler
evet yaaa 3 tane o onu itecek düşürecek yemicek kusacak vs...ama olsun onlar benim canlarımm hepsine razıyım
kızzz geçen aklıma geldi valla şu cano 3 bebiş resmini kaldırsa da ben yapsam diye:60:

saol canommm inşallah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsunlar Rabbime emanetler üçüde o neylerse güzel eyler
evet yaaa 3 tane o onu itecek düşürecek yemicek kusacak vs...ama olsun onlar benim canlarımm hepsine razıyım
kızzz geçen aklıma geldi valla şu cano 3 bebiş resmini kaldırsa da ben yapsam diye:60:

ne demek bebişim güle güle kullan:1:

$4411867871_08b65f98a4_o.webp$Triplets-9mo.webp$imagesCA1ZL46X.webp$untitled (2).webp

Back
X