- Konu Sahibi bebisimolsun
- #14.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canancım..
bebisimolsun, seni gördükçe tüp için gaza geliyorum biliyor musun![]()
merhaba canancım..
bebisimolsun, seni gördükçe tüp için gaza geliyorum biliyor musun![]()
kız cano alemsin haaaa
avatarına onu mu koydun tabi güzel bayrağımız ama cemreninkini falan koysana anacım![]()
merhaba karanfilcim,
bebiş nette daha bir sürü var bakarsın,
karanfil hemşom senden de güzel haberleri almak istioruz artık, aşılama olmuştun bikez galiba devam edicekmisin aşılamaya
kayıtlılarda sadece o vardı,aceleyle yaptım değiştircem sonra
ben kıza bi yemek yapıym yine görüşürüz tosbiklerr
![]()
evet işin o tarafını düşününce biraz haksızlık oluyor en ilgiye ihtiyaçları olduğu anda.yok cicim yaa aslında isterim, ikisi bir arada dediğin gibi, kardeş önemli hayatta yaşlarının yakın olması güzel olur ama kızıma kıyamıyorum yaa, daha çok küçük, onunla yeterince ilgilenemiycem hamilelik, doğum zor olaylar, yok yok kızıma bunu yapamam uslu bişey olacağını bilsem yaparım ama![]()
bebişşşş gel de anlat bezelyelerini merakta kaldımm:18:
selam kızlar ben geldimm
doktora gittim bugün bezelyelerimi gördüm maşallah iyiler elleri ayakları oynuyodu yaa kzuzularımın
10 haftalık dedi keselerin boyutu falan güzel dedi
11.haftadan itibaren ense kalınlıkları belli oluyormuş 3 aralık ta gel ense kalınlığına bakalım dedi
bizde dedikki hocam biz üçüzlerimizle devam etmek istiyoruz birini aldırmayı istemiyoruz dedik
şimdilik herşey yolunda şükürler olsun![]()
oyy çok sukur cnm dıkkat et kendıneselam kızlar ben geldimm
doktora gittim bugün bezelyelerimi gördüm maşallah iyiler elleri ayakları oynuyodu yaa kzuzularımın
11.haftadan itibaren ense kalınlıkları belli oluyormuş 3 aralık ta gel ense kalınlığına bakalım dedi
bizde dedikki hocam biz üçüzlerimizle devam etmek istiyoruz birini aldırmayı istemiyoruz dedik
ay maşallah canım benım inşallah doğumuna kadar herşey yolunda gıder inş.selam kızlar ben geldimm
ıyyım bebişim ugrasıyorum yıl sonu geldı işlerım oyle yogunki anlatamamyok canım estağfurullah şaka diyorum
aminn canım amin inşallahhhhh
darısı sizlere olsun hayırlı zamanda inşallah
canım valla tüp bebek tarihine bakılırsa demişsin ama biz o izin açısından hiç düşünmedik ve bir anda karar verdik hadi yaptıralım diye yani bizim zamanımız gelmiş kısmet o güneymiş
izin konusunda valla ben ücretsiz izin alamıcam malesef kredi borcumuz var almam imkansız
anammm yaz kızım diyosun yanii
yap kız bi tane daha cemreyle büyürler bi çırpıda ne güzel
canımmmmmm nerelerdesin sen yaaaa merak ediyom iimisin nasıl gidiyo
saol niliiimm geldim çok şükür iyiyiz şimdilik![]()
sayfanın 1500 olmasına az kalmışşşşş
bende kendi kendime konuşup 1500 yaparım
hadi bi iki kişi gelsinnn canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrr
aaaa 15000 oldu bileeee yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
bebişimmm deryoşummm canommmm karanfilcimmm hepinizin öğretmenler günü kutlu olsunnn.
Eki Görüntüle 560235 Eki Görüntüle 560235 Eki Görüntüle 560235 Eki Görüntüle 560235
ayyy teşekkürlerne güzelmiş bu güller
![]()
Baharlarım aynılaştı
İlki Sonu kalmadı
Tavırlarım farklılaştı
Sabrım uykuya daldı
Dünya saçmalaştı
Garipsememeye başladım
Huzuru kim kaybetmiş ki
Ben bulmaya çalıştım
Biz dünyanın en şansızları
Tüm zamanların en haksızları