Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hamişlerrrr:3: size küccücük bir tavsiye doğurmadan önce humana steel tea alın hastaneye götürün hemen içmeye başlayın gözlemlediim en iyi süt artırıcı, evde de komposto için ilk zamanlar, sütü artırıyo,

saol canım emzırmek zormu?off dogumdan degılde emzırmek ten cok korkuyorum ben ya:14:

kımse yok napalım yaniiii:14:

oğlan turp gıbı maşallahhh 1 haftadır tekmeden bı hal ettı benı bazen ole bı atıyokıyerımden sıcrıyorum :1:nette bakıyorum bu haftalarda hıssetmezsenız endıselenmeyın dıyo bende hıssedıp endıselenıyourm:1::1::1:isim eşim melih dıyo benım pek ıcıme sınmıyo bende doruk ısıtyorum bakalım kısmet artık:1:

sne napıyorsunnn senın oglan nasl:1:sana da bısı kalmadııı heee ne cbk gecıyo allahım beımkıde gecsın bıran once
maşallah size canım:nazar:ben de 18.haftadan itibaren başladım hissetmeye senin gibi
sonra daha da artıyor benım karnım dışarıdan meksika dalgası yaapar gibi oluyor
isim konusunda orta noktada buluşursunuz inşallah
benim az kaldı valla öyle böyle derken 32.haftaya girdim
ama sen de baksana 19 olmuşsun

hamişlerrrr:3: size küccücük bir tavsiye doğurmadan önce humana steel tea alın hastaneye götürün hemen içmeye başlayın gözlemlediim en iyi süt artırıcı, evde de komposto için ilk zamanlar, sütü artırıyo,
kızz canooo bu doğal bir şey mi için de kötü pis şeyler yok diimi:1:
ayy nili demiş ki doğumdan korkmuyom emzirmekten korkuyorum ben ikisinden de tırsıyorum
hamilelikte benım göğüsler fena hassaslaştı dokunmaktan hoşlenmıyorum diyorum nasıl emzireceğim
bugün itibariyle ayva çekirdeğinden jel yapıp süreceğim şuan jel olmasını bekliyorum:32:

saol canım emzırmek zormu?off dogumdan degılde emzırmek ten cok korkuyorum ben ya:14:

valla canım göğüs ucun uygunsa yani yeterli büyüklükteyse çabuk alışırsın doğru emzirme tekniğini gösteriyolar zaten ama ilk günlerde süt olmadığı için emzirmek acılı oluyo ama sütün hemen gelirse çabuk atlatırsın göğüs kremi de götürün anında acıyo çünkü sürersiniz

maşallah size canım:nazar:ben de 18.haftadan itibaren başladım hissetmeye senin gibi

ayy nili demiş ki doğumdan korkmuyom emzirmekten korkuyorum ben ikisinden de tırsıyorum
hamilelikte benım göğüsler fena hassaslaştı dokunmaktan hoşlenmıyorum diyorum nasıl emzireceğim
bugün itibariyle ayva çekirdeğinden jel yapıp süreceğim şuan jel olmasını bekliyorum:32:

doğal otlardan tabiki şekerim bizde de mide var yani çöp torbası değil ya:27: göğüs ucuyla fazla oynama prolaktin salgılanırsa erken doğumu tetikler canım bilgine

valla canım göğüs ucun uygunsa yani yeterli büyüklükteyse çabuk alışırsın doğru emzirme tekniğini gösteriyolar zaten ama ilk günlerde süt olmadığı için emzirmek acılı oluyo ama sütün hemen gelirse çabuk atlatırsın göğüs kremi de götürün anında acıyo çünkü sürersiniz

doğal otlardan tabiki şekerim bizde de mide var yani çöp torbası değil ya:27: göğüs ucuyla fazla oynama prolaktin salgılanırsa erken doğumu tetikler canım bilgine

kızz o anlamda demedim hani bebeğe zararı olmaz dimi diye?
ama olsa sen i,çmezdin zaten dimi:26:
üüüff tamam beeee tadı güzelse içerim ben bitki çaylarından hiç hoşlanmam çünkü
göğsümle hiç oynamıyorum oynatmıyorum:1:ay zaten kanka olduk artık adamla :1:

kızz o anlamda demedim hani bebeğe zararı olmaz dimi diye?
ama olsa sen i,çmezdin zaten dimi:26:
üüüff tamam beeee tadı güzelse içerim ben bitki çaylarından hiç hoşlanmam çünkü
göğsümle hiç oynamıyorum oynatmıyorum:1:ay zaten kanka olduk artık adamla :1:

ahhhaaaaa kankalığınız daha epeyce sürecek 2 ay dahaaa, sonrada geceleri sürekli uyanacakkk:52: bitki çayı tadı tabikide içmem falan deme bebişin doymaması ne demek bilmiyosun tabi daha.. sütün çabuk çoğalsın soğuk sıcak ılık suyla hiç farketmez günde iki kere içiyosun üstünde yazıyo, granül şeklinde suya atınca eriyo

evet caanım benım bebege empoze olmak dahada sıyırmak için mart gıbı cıkacagım
kılo calışırken zor gıdıyor. ev falan taşıycam bıde işe iyice uzak olccam hemde yeter anacım 7 yıl oldu az ara vereyım gene bulurum istersem ama umarım bebiş gelırde onla ilgilenırım

domestikin domestosuyla her yer pırıl pırıl :1:
bizim evlere kurt düşcek sorma :25:
net yokken salça yaptınmı, turşu kurdunmu, reçel yaptınmı, ezme yaptınmı neler yaptın hacım. gerçektende hatun kişinin yeri evı...

çalışmak falan güzel özgürlük falan ama kadının bellı bi çalışma ömrü var bence, erkek gibi gecindirmek vs gibi görev yükü ile yaşamıyor bu yüzdende galiba bazı noktalarda ağır geliyor çalışmak. amaaan ne bilim öfffüm geldı gene :32:
ben seviyorum evde olmayı ne yalan diyim herşey daha güzel istediğin vakitte kalk iş güç gezme fln iyi yani sıradan ev hanımı ...altın günü para günü derken vakit geçiyor :1:
salça yapmadım ..turşu yaptım 3 çeşit beş bidon ,kızılcık marmelatı yaptım,fındık ezmesi,acılı kahvaltılık ezme yaptım,kurban etinden sucuk yaptım aklıma gelenler bunlar :33:
tamam kızzzzz ınandımmm :1: espiruk ettuk
yalancımıyım laahn been lere baglama hemen :9:
1000 mb da ıyımıs kuzum ya hıc yoktan
sen nasıl mutluysannn oyle ol, ins hep ıyı ol da canım bnm gerısı hıkaye :16:
yetiyo cnm ya gerçekten akşamdan akşama arada sırada girincce rahat rahat yetiyor film video fln izlenmiyor okadar...
kız cinsiyet durumu nedir böle geciktirince kızmı acep diyesim geliyor..
bebişşşşşş nerelerdesin kuzum yaaa merak içindeyim:31:

bebiş iyi canan ...şükürler olsun

ahhhaaaaa kankalığınız daha epeyce sürecek 2 ay dahaaa, sonrada geceleri sürekli uyanacakkk:52: bitki çayı tadı tabikide içmem falan deme bebişin doymaması ne demek bilmiyosun tabi daha.. sütün çabuk çoğalsın soğuk sıcak ılık suyla hiç farketmez günde iki kere içiyosun üstünde yazıyo, granül şeklinde suya atınca eriyo
ya benim için problem yok ben kanka olarak takılırım da eşime üzülüyorum ya bazen de korkuyorum ne bilim işte:31:
tamam canım içeceğim sağolasın
bu arada bebiş annesindeymiş 1 ay raporlu yatıyor evde

bebişşşşşş nerelerdesin kuzum yaaa merak içindeyim:31:

ya benim için problem yok ben kanka olarak takılırım da eşime üzülüyorum ya bazen de korkuyorum ne bilim işte:31:
tamam canım içeceğim sağolasın
bu arada bebiş annesindeymiş 1 ay raporlu yatıyor evde

sevindim yaa iyi olsunlar...

benim doktor tam 30. haftada artık karı koca olmayın dedi, doğumdan sonraki 1 haftalık kontrolde artık herşey serbest dedi:53:

çok iyi temizledim rahmi kanaman olmaz dedi, gerçektende ben hiö lohusa olmadım doğumdan sonra 1 haftada bitti, ama tabi biz kaç kırk bekledik bilmem, 7.5 aydır bir elin parmaklarını geçmez:60: keşke bazı hayvanlar gibi senede bir kez olsa çok mutlu olcam :60: çocukla çoooooooookkk zorrrrrrrrrr

ben 16+2 de ılk tekmeyı yedım walla bız fazla erkencı cıktık zaten gelsıımı onde bakalım haftaya kontrolumuz var ne durumdayız:)
off ısım denınce yıne gelıyorlar bana ınsallah dıyım ne dıyım:1:

ya benım gogus uclarım kendımı bıldım bılelı yara ve salak ben onları ellemkten korkup krem vazelın vs seyelrı suremıyorum cunku elleyemıyorum huylanıyorum :)yanımda bırı emzırsın kotu olurum hatta bakamam bıle allahyardımcın olsunne dıyım:14:

ben 16+2 de ılk tekmeyı yedım walla bız fazla erkencı cıktık zaten gelsıımı onde bakalım haftaya kontrolumuz var ne durumdayız:)
off ısım denınce yıne gelıyorlar bana ınsallah dıyım ne dıyım:1:

ya benım gogus uclarım kendımı bıldım bılelı yara ve salak ben onları ellemkten korkup krem vazelın vs seyelrı suremıyorum cunku elleyemıyorum huylanıyorum :)yanımda bırı emzırsın kotu olurum hatta bakamam bıle allahyardımcın olsunne dıyım:14:

bu konuda biraz rahat olmaya çalış, evet ilk zamanlar acı veriyo ama dayanılmıycak bişey değil, ayrıca bebeğinin senden doyması o kadar güzel bir duygu ki dayanıyosun, ve bebeğine baktığın zaman öptüğün zaman süt fışkıracak memelerden çok ilginç yaa senden ayrı bir makine gibi çalışıyolar :1: anne sütü çok önemli, anne sütü almayan bebekler çok hasta olur, ve inan o küçücük şeylerin hasta olması insana daha çok acı veriyo, benim kızım maşallah ilk defa 6 aylıkken nezle oldu ilaçsız atlattı, çabucak alışırsın inşallah

kolay gelsin hatıngız..
saol bebemmm kolaysa başına gelsinnn:1:napıon kız sen burda işin gücün yokmu senin.
cemreyi uyuttunmuuu

baharımm canım naber karısalasamıyoruz gene neler oruyosun öleee:1:

selam yavrumm iiyim benn evet karşılaşamıyoruz ama kalpler bir arada.
bebeğğime patik örüyom:1::1::1:
eheheheh bu bitsin don biçicem:1::1::1:

saol bebemmm kolaysa başına gelsinnn:1:napıon kız sen burda işin gücün yokmu senin.
cemreyi uyuttunmuuu

selam yavrumm iiyim benn evet karşılaşamıyoruz ama kalpler bir arada.
bebeğğime patik örüyom:1::1::1:
eheheheh bu bitsin don biçicem:1::1::1:

uyudu uyanır şimdi, patiği napcen kız giyilmiyo vallaa, evler sıcak artık bacııııımmm,

Kızlarrr çoğunuzun yeşil ışıkları yanıyor :1: ammaa burda kimsecikler yok :17:

Benim işler bitmiyor 15 gündür kayınvalideme gidip geliyorum hala düzelmedi tam olarak..

Evim leş gibi içim gidiyor ama geliyorum eve yorgun anca yemek fln.. :31:

Seviyorumm siziii Melisim özledim senide en kısa sürede toplaşmak ümidiyle..

ben seviyorum evde olmayı ne yalan diyim herşey daha güzel istediğin vakitte kalk iş güç gezme fln iyi yani sıradan ev hanımı ...altın günü para günü derken vakit geçiyor :1:
salça yapmadım ..turşu yaptım 3 çeşit beş bidon ,kızılcık marmelatı yaptım,fındık ezmesi,acılı kahvaltılık ezme yaptım,kurban etinden sucuk yaptım aklıma gelenler bunlar :33:

yetiyo cnm ya gerçekten akşamdan akşama arada sırada girincce rahat rahat yetiyor film video fln izlenmiyor okadar...
kız cinsiyet durumu nedir böle geciktirince kızmı acep diyesim geliyor..

bebiş iyi canan ...şükürler olsun

aman kendını fazla ozletme de :34:
canım kısmetse cuma yanı yrn dr gıtcez
ıns ogrenebılırız cınsıyetıde bakalım, sımdılık belırsız :ssz:

Back
X