Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bu konuda biraz rahat olmaya çalış, evet ilk zamanlar acı veriyo ama dayanılmıycak bişey değil, ayrıca bebeğinin senden doyması o kadar güzel bir duygu ki dayanıyosun, ve bebeğine baktığın zaman öptüğün zaman süt fışkıracak memelerden çok ilginç yaa senden ayrı bir makine gibi çalışıyolar :1: anne sütü çok önemli, anne sütü almayan bebekler çok hasta olur, ve inan o küçücük şeylerin hasta olması insana daha çok acı veriyo, benim kızım maşallah ilk defa 6 aylıkken nezle oldu ilaçsız atlattı, çabucak alışırsın inşallah
ayy inşallah yaa azıcık ellm de alısayım dıyorum ama yokk:14:bakalım neelr yasıcam ınsalah o zamana gecer bu ıgrebnc huyum:1:
saol bebemmm kolaysa başına gelsinnn:1:napıon kız sen burda işin gücün yokmu senin.
cemreyi uyuttunmuuu

selam yavrumm iiyim benn evet karşılaşamıyoruz ama kalpler bir arada.
bebeğğime patik örüyom:1::1::1:
eheheheh bu bitsin don biçicem:1::1::1:

bende istiyorum o bıctıgın donlardan:1::1::1::1::1:anammm ne tembelım oturuyorum aksama kadar bebgıme elımle hıcbısı yapamıyorum:1:

sevindim yaa iyi olsunlar...

benim doktor tam 30. haftada artık karı koca olmayın dedi, doğumdan sonraki 1 haftalık kontrolde artık herşey serbest dedi:53:

çok iyi temizledim rahmi kanaman olmaz dedi, gerçektende ben hiö lohusa olmadım doğumdan sonra 1 haftada bitti, ama tabi biz kaç kırk bekledik bilmem, 7.5 aydır bir elin parmaklarını geçmez:60: keşke bazı hayvanlar gibi senede bir kez olsa çok mutlu olcam :60: çocukla çoooooooookkk zorrrrrrrrrr

üüff benımki de hiçbir şey demiyor tam gaz devam
el hareketini hatırlarsın:9::9::9::9:
ama yarın soracağım artık
bu arada kısmetse ben de sezeryan olacağım ya insanlar bir abartıyorlar sorma
sütün gelmez ağrıdan ölürsün yürüyemezsin banyo yapamazsın sen delimisin diyee
size ne bee ALlah Allah
sen ne güzel çabuk toparlanmışsın ben de öyle oluurm inşallah:nazar:

üüff benımki de hiçbir şey demiyor tam gaz devam
el hareketini hatırlarsın:9::9::9::9:
ama yarın soracağım artık
bu arada kısmetse ben de sezeryan olacağım ya insanlar bir abartıyorlar sorma
sütün gelmez ağrıdan ölürsün yürüyemezsin banyo yapamazsın sen delimisin diyee
size ne bee ALlah Allah
sen ne güzel çabuk toparlanmışsın ben de öyle oluurm inşallah:nazar:

doktorun en son hareketini bekliyoruz:1:

sen hiiiççç kulak asma canım, ben ve çevremdeki bütün arkadaşlarım sezeryan oldu, hiç birimiz de ağrıdan ölmedik, hepimiz memnunuz, ben hastaneden çıktığım gün banyo yaptım, zaten su geçirmez bant yapıştırıyolar, kanaman normal doğumdaki kadar çok olmuyo sadece adet olmuşsun gibi oluyo, bebeğin en az riskle doğuyo, yani normal isteynlere saygımız var ama onlar da bize saygı duysunlar canım, süt meselesinin ise normal veya sezaryenle alakası yok canım, bizim çok bilmiş bir arkadaşla aynı zamanda hamileydik normal doğur normal doğur mahfetti beni:1: sütün gelmez dedi, ağrı çekersin dedi, o benden bir ay önce normal doğum yaptı, sütü yetersizdi hep mama verdi, 10 gün poposunun üzerine oturamadı her yeri yırtılmış, ve o halde bile normal doğum diyodu yani, ben hiç bir sorun yaşamadım sütüm de çok oldu, süt olacaksa her türlü olur, haa belki 1 gün geç gelir ama mutlaka gelir, gelmeyecekse de ne yaparsan yap gelmez

doktorun en son hareketini bekliyoruz:1:

sen hiiiççç kulak asma canım, ben ve çevremdeki bütün arkadaşlarım sezeryan oldu, hiç birimiz de ağrıdan ölmedik, hepimiz memnunuz, ben hastaneden çıktığım gün banyo yaptım, zaten su geçirmez bant yapıştırıyolar, kanaman normal doğumdaki kadar çok olmuyo sadece adet olmuşsun gibi oluyo, bebeğin en az riskle doğuyo, yani normal isteynlere saygımız var ama onlar da bize saygı duysunlar canım, süt meselesinin ise normal veya sezaryenle alakası yok canım, bizim çok bilmiş bir arkadaşla aynı zamanda hamileydik normal doğur normal doğur mahfetti beni:1: sütün gelmez dedi, ağrı çekersin dedi, o benden bir ay önce normal doğum yaptı, sütü yetersizdi hep mama verdi, 10 gün poposunun üzerine oturamadı her yeri yırtılmış, ve o halde bile normal doğum diyodu yani, ben hiç bir sorun yaşamadım sütüm de çok oldu, süt olacaksa her türlü olur, haa belki 1 gün geç gelir ama mutlaka gelir, gelmeyecekse de ne yaparsan yap gelmez

aynen öyle canım normal doğuranlara saygım sonsuz hatta imrenmiyor değilim cesaretleri için
ama ben onlar gibi değilim valla
dün pazardayım manyak kadının biri geldi yanıma hiç tanımıyorum
normal mi olcak sezeryan mı dedi kısmet dedim
ayy ben normal yaptım ölüyordumm hiç sorma çok zor çok zor Allah kurtarsın dedi
ya dedim hem Allah kurtarsın diyorsun hem de öldü diyorsun dedim
özür diledi benden deli mi ne

haa yine Rabbim bilir en kolay en sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun
ama ben sezeryan isteyeceğim

ben seviyorum evde olmayı ne yalan diyim herşey daha güzel istediğin vakitte kalk iş güç gezme fln iyi yani sıradan ev hanımı ...altın günü para günü derken vakit geçiyor :1:
salça yapmadım ..turşu yaptım 3 çeşit beş bidon ,kızılcık marmelatı yaptım,fındık ezmesi,acılı kahvaltılık ezme yaptım,kurban etinden sucuk yaptım aklıma gelenler bunlar :33:

yetiyo cnm ya gerçekten akşamdan akşama arada sırada girincce rahat rahat yetiyor film video fln izlenmiyor okadar...
kız cinsiyet durumu nedir böle geciktirince kızmı acep diyesim geliyor..
bebiş iyi canan ...şükürler olsun

OHH MİS ellerine sağlık
bende gezecegim inş.yakında.

günaydın kızlar :3:

soni tez zamanda gecer inş. kayınvalıdenın rahatsızlıgı

karanfil tülay cok kez yenı üyelıkler denedi belkı oda yapmıstır

nilay maşallah büyüyor ogluş

derya nerelerdesın şeker?

bahar kuzuuuum napıyosun anacımmm kış geldı banada bere örr :16:

oli melis canan pasi ismini hatırlayamadıklarım :16::16::16:

Canlarımm acayip yoğunum sabah 7 de kalktım aşurem pişiyor biraz geç oldu ama..

Şimdi burda sela okundu,hepinize dualar edeceğim, Rabbim kalbul etsin inaşallahh burdaki herkesin gönlünden geçeni Rabbim ona nasip etsin aminn

Birsel canımm uzun süredir görüşemedik senle msn e geldiğimde konuşuruz artık. çok sağol bebeğim

OHH MİS ellerine sağlık
bende gezecegim inş.yakında.

günaydın kızlar :3:

soni tez zamanda gecer inş. kayınvalıdenın rahatsızlıgı

karanfil tülay cok kez yenı üyelıkler denedi belkı oda yapmıstır

nilay maşallah büyüyor ogluş

derya nerelerdesın şeker?

bahar kuzuuuum napıyosun anacımmm kış geldı banada bere örr :16:

oli melis canan pasi ismini hatırlayamadıklarım :16::16::16:
kız zorla beni örgüye başlatacaksınız heeee
nilayın bebeğine don örcem
sana bere
başka isteyen varmı anacım alayım siparişleri:6:

Şimdi burda sela okundu,hepinize dualar edeceğim, Rabbim kalbul etsin inaşallahh burdaki herkesin gönlünden geçeni Rabbim ona nasip etsin aminn

Birsel canımm uzun süredir görüşemedik senle msn e geldiğimde konuşuruz artık. çok sağol bebeğim

ohhh allah kabul etsin canımm.
aşureleri de yapmışsınnn afiyet olsunnn

kızlar cumanız mübarek olsun
göbüşleriniz bebek dolsun
yarınlarınız huzurlu mutlu olsun
kötü insanlar uzak iyi insanlar yakın olsun
bebekleriniz bahtı güzel sağlıklı olsun
tüm dilekleriniz kabul olsun

:16::16::16::16::16::16::16::16:

orlicc yavrum ben burdayım sen nerdesin
ben kayınvalideme geldim kızlar malum akşam oğlumu görmeye gideceğiz:emir_bebek:
inşallah iyidir
32.hafta raporumu da aldım umarım son güne kadar çalışabilecek kadar sağlıklı oluruz:nazar:

PASİİİİİİİİİİİ nerdesin annem yaaa

selam kızlar
dün doktor günümüzdü oğlum kocaman olmuş çok şükür
1659 gr 43.05 cm
ayağı kafasındaydı duruyordu yüzünü bir göstermedi bize kerata

merhabalar kızlar...çok uzun süredir gelemedim.antalyadaydım iş nedeniyle.daha bugün geldim evime.geçmişi okuyamadım.inş çok şey kaçırmamışımdır....bende durumlar aynı.her zamanki gibi adetimi bekliyorum.ancak ne hikmettir ki bu ay 22 günde gelmedi.hala tık yok yani.eski düzenine giriyor herhalde.

iyi akşamlar kızlar nasılsınızzz
ben çok şükür iyiim bebişlerimde iyiler çok şükür 2 gün hastanede yattım serumlar iğneler derken kanamam geçti Allahıma şükürler olsun... 1 ay raporluyum yatıyorum sürekli çoğu zaman annemde oluyorum orda da net yok giremiyorum kızlar
hepinize teşekkür ederim msjlarınız için sağolun canlarım
pazartesi kontrolümüz
inşallah herşey yolundadır
hepinizi çok özledim öpüyorum tek tek...:16:
]

Son düzenleme:
ben çok şükür iyiim bebişlerimde iyiler çok şükür 2 gün hastanede yattım serumlar iğneler derken kanamam geçti Allahıma şükürler olsun... 1 ay raporluyum yatıyorum sürekli çoğu zaman annemde oluyorum orda da net yok giremiyorum kızlar
pazartesi kontrolümüz
]

gebeşler gözünüz aydın herşey yolunda olması harika hep böyle sağlıklı ilerlesin gebelikleriniz...
nazcım sende aramıza hoşgeldin ....geçmişte herhangi bi ekşın gelişmedi ...

baharrrr erkencimisinnn kız bugünnnnnn gecekuşu nerelerdesinnnnn :1:

pazartesi kontrolümüz
]

aman canım çok çok dikkat et kendinize
geçmiş olsun
öpüyorum seni

:) pekı kolay gelsın sana
kız zorla beni örgüye başlatacaksınız heeee
nilayın bebeğine don örcem
sana bere
başka isteyen varmı anacım alayım siparişleri:6:

ohhh allah kabul etsin canımm.
aşureleri de yapmışsınnn afiyet olsunnn
evet ör yoksa başına corap örerim :1: :16::16:

pazartesi kontrolümüz
]

hadı gozun aydın canım şükür durmus sağlıkla gelsınlr büyüsünler. bu gidişle hep rapor alcan

açılın kızlarr biz geldik:1:
bugün doktora gittik ve komik geçti anlatayım hemen
üniversite hastanesine gittim adam doçent ve odası full asistan dolu neyse beni ultrason odasına aldı gelin bakalım dedi ben yatıyorum odaya 8 tane asistan daldı başımda dikiliyolar
aaa üçüzmüü dediler sanki uzaylıymışım gibi bana bakıp duruyolar:60:
bende ilk defamı üçüz göreceksiniz dedim evet dediler hepsi ekrana gözünü dikti dr anlattıkça gülüşüyolar:9::9:
neyse bakıyo önce kalp atışlarını dinledi normal dedi ense kalınlıklarını ölçecek birisi yaramaz yerinde durmuyo yüzüstü yatmış dönmüyo karnıma vuruyo doktor dönsün diye sonunda keyfi yettide düz uzandı baktı Allahıma şükürler olsun hepside normal çıktı son adete göre 11+3 dedi ultrasona göre 12+4 müş maşallah ilerde dedi:nazar::nazar:
hepside iyi şuanda keyifleri yerinde dedi veeeeeeeeeeee biraz erken ama biri KIZ dedi diğerlerine emin değilim biraz daha bekleyelim dedi:52::52::52:
işte böyle kızlar 15inde kontrol var hayırlısı olsun inşallah
topiğe biraz renk gelsin diye detaylıca yazdım yaa noluyoo kimseler yok yaa bu ne sessizlik toplaşın haydiiiiiii:20: özledim hepinizi ben akşamları evime geliyorum akşam girebilirim ancak

Son düzenleme:
açılın kızlarr biz geldik:1:
bugün doktora gittik ve komik geçti anlatayım hemen
üniversite hastanesine gittim adam doçent ve odası full asistan dolu neyse beni ultrason odasına aldı gelin bakalım dedi ben yatıyorum odaya 8 tane asistan daldı başımda dikiliyolar
aaa üçüzmüü dediler sanki uzaylıymışım gibi bana bakıp duruyolar:60:
bende ilk defamı üçüz göreceksiniz dedim evet dediler hepsi ekrana gözünü dikti dr anlattıkça gülüşüyolar:9::9:
neyse bakıyo önce kalp atışlarını dinledi normal dedi ense kalınlıklarını ölçecek birisi yaramaz yerinde durmuyo yüzüstü yatmış dönmüyo karnıma vuruyo doktor dönsün diye sonunda keyfi yettide düz uzandı baktı Allahıma şükürler olsun hepside normal çıktı son adete göre 11+3 dedi ultrasona göre 12+4 müş maşallah ilerde dedi:nazar::nazar:
hepside iyi şuanda keyifleri yerinde dedi veeeeeeeeeeee biraz erken ama biri KIZ dedi diğerlerine emin değilim biraz daha bekleyelim dedi:52::52::52:
işte böyle kızlar 15inde kontrol var hayırlısı olsun inşallah
topiğe biraz renk gelsin diye detaylıca yazdım yaa noluyoo kimseler yok yaa bu ne sessizlik toplaşın haydiiiiiii:20: özledim hepinizi ben akşamları evime geliyorum akşam girebilirim ancak

canım bu süper bi haberr...
maşallah onlara..
ayy ne kadar heycanlı.
maşallah sen cinsiyetleri belli olacak kadar oldun muu

bu arada canım sana bişey sorcam.
sorması ayıptır boyun kilon kaçtı senin.
yani 3 tane bebek koydular ya..
mesela kişinin zayıf ve çelimsizliğine göre çoğul gebeliğe karar veriyorlar mı??
biz de tüp düşünüyoruz ya.
ben minyon tipliyim en azından zayıfım.
merak ettim de..

Back
X