- Konu Sahibi bebisimolsun
- #15.101
oyyyy oyyy maşallahhhh bebişlerimizeeeeaçılın kızlarr biz geldik
bugün doktora gittik ve komik geçti anlatayım hemen
üniversite hastanesine gittim adam doçent ve odası full asistan dolu neyse beni ultrason odasına aldı gelin bakalım dedi ben yatıyorum odaya 8 tane asistan daldı başımda dikiliyolar
aaa üçüzmüü dediler sanki uzaylıymışım gibi bana bakıp duruyolar
bende ilk defamı üçüz göreceksiniz dedim evet dediler hepsi ekrana gözünü dikti dr anlattıkça gülüşüyolar
neyse bakıyo önce kalp atışlarını dinledi normal dedi ense kalınlıklarını ölçecek birisi yaramaz yerinde durmuyo yüzüstü yatmış dönmüyo karnıma vuruyo doktor dönsün diye sonunda keyfi yettide düz uzandı baktı Allahıma şükürler olsun hepside normal çıktı son adete göre 11+3 dedi ultrasona göre 12+4 müş maşallah ilerde dedi
hepside iyi şuanda keyifleri yerinde dedi veeeeeeeeeeee biraz erken ama biri KIZ dedi diğerlerine emin değilim biraz daha bekleyelim dedi
işte böyle kızlar 15inde kontrol var hayırlısı olsun inşallah
topiğe biraz renk gelsin diye detaylıca yazdım yaa noluyoo kimseler yok yaa bu ne sessizlik toplaşın haydiiiiiiiözledim hepinizi ben akşamları evime geliyorum akşam girebilirim ancak
ama bi dediğimde çıkmasın yaaaa

ama biliyosun bebişim birinin cinsiyeti neyse diğerleride o olacak demiştim

neyse 3tane damat alcaz

canım bu süper bi haberr...
maşallah onlara..
ayy ne kadar heycanlı.
maşallah sen cinsiyetleri belli olacak kadar oldun muu
bu arada canım sana bişey sorcam.
sorması ayıptır boyun kilon kaçtı senin.
yani 3 tane bebek koydular ya..
mesela kişinin zayıf ve çelimsizliğine göre çoğul gebeliğe karar veriyorlar mı??
biz de tüp düşünüyoruz ya.
ben minyon tipliyim en azından zayıfım.
merak ettim de..
benim gördüğüm kadarıyla vardır 65kilo

boyuda 1,65falandır sanırım.
sendemi üçüz düşünüyorsun
ama kiloyla alakası yoktur bence çünkü zaten kilo alınıyor ilerleyen zamanlarda
artık düşe kalka doğurulur