Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

açılın kızlarr biz geldik:1:
bugün doktora gittik ve komik geçti anlatayım hemen
üniversite hastanesine gittim adam doçent ve odası full asistan dolu neyse beni ultrason odasına aldı gelin bakalım dedi ben yatıyorum odaya 8 tane asistan daldı başımda dikiliyolar
aaa üçüzmüü dediler sanki uzaylıymışım gibi bana bakıp duruyolar:60:
bende ilk defamı üçüz göreceksiniz dedim evet dediler hepsi ekrana gözünü dikti dr anlattıkça gülüşüyolar:9::9:
neyse bakıyo önce kalp atışlarını dinledi normal dedi ense kalınlıklarını ölçecek birisi yaramaz yerinde durmuyo yüzüstü yatmış dönmüyo karnıma vuruyo doktor dönsün diye sonunda keyfi yettide düz uzandı baktı Allahıma şükürler olsun hepside normal çıktı son adete göre 11+3 dedi ultrasona göre 12+4 müş maşallah ilerde dedi:nazar::nazar:
hepside iyi şuanda keyifleri yerinde dedi veeeeeeeeeeee biraz erken ama biri KIZ dedi diğerlerine emin değilim biraz daha bekleyelim dedi:52::52::52:
işte böyle kızlar 15inde kontrol var hayırlısı olsun inşallah
topiğe biraz renk gelsin diye detaylıca yazdım yaa noluyoo kimseler yok yaa bu ne sessizlik toplaşın haydiiiiiii:20: özledim hepinizi ben akşamları evime geliyorum akşam girebilirim ancak
oyyyy oyyy maşallahhhh bebişlerimizeeee
ama bi dediğimde çıkmasın yaaaa :27:kız dedim kız geliyorrr
ama biliyosun bebişim birinin cinsiyeti neyse diğerleride o olacak demiştim:35:
neyse 3tane damat alcaz:1::1:kızın birini ben alcam artık seç beğen alll ohhhhh:8::1:

canım bu süper bi haberr...
maşallah onlara..
ayy ne kadar heycanlı.
maşallah sen cinsiyetleri belli olacak kadar oldun muu

bu arada canım sana bişey sorcam.
sorması ayıptır boyun kilon kaçtı senin.
yani 3 tane bebek koydular ya..
mesela kişinin zayıf ve çelimsizliğine göre çoğul gebeliğe karar veriyorlar mı??
biz de tüp düşünüyoruz ya.
ben minyon tipliyim en azından zayıfım.
merak ettim de..

benim gördüğüm kadarıyla vardır 65kilo:1:
boyuda 1,65falandır sanırım.
sendemi üçüz düşünüyorsun
ama kiloyla alakası yoktur bence çünkü zaten kilo alınıyor ilerleyen zamanlarda
artık düşe kalka doğurulur :52::52:

neyse 3tane damat alcaz:1::1:kızın birini ben alcam artık seç beğen alll ohhhhh:8::1:

o zaman o yapılıymış.
yok ya üçüz düşünmüyorum Allah nasip ederse o ayrı tabi ama ne bilim ikizi bile kaldırır mıyım şüpheliyim.

benim elti 170 boyunda var.
kilosu da iyiydi.
ikizleri en normalinden doğurdu varya.

bahar cidden soruyorum.
zayıflığa bakıyolar mı tüpte.

ikiz aklımdan geçmiyor değil.

arayı nasıl kapatcaz :52:

kilosu da iyiydi.

bahar cidden soruyorum.

ben de devirir yatarım dimi:1:

canım bence bakmazlar çünkü zayıf olup ikiz doğuran çok biliyorum.
zaten ilerleyen zamanlarda kilo alıcaksın.
ikiz olması çok güzel bi durum ikisi bi arada büyürler
hemde onların birbiriyle uğraşması falan çok tatlı oluyorrrr

bunların kavgası anne karnında başlamışş:1:

http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...TR7IFg&usg=AFQjCNHgQwY_f_48tkCYI_plJpCQEvfJ0w

Son düzenleme:
açılın kızlarr biz geldik:1:
bugün doktora gittik ve komik geçti anlatayım hemen
üniversite hastanesine gittim adam doçent ve odası full asistan dolu neyse beni ultrason odasına aldı gelin bakalım dedi ben yatıyorum odaya 8 tane asistan daldı başımda dikiliyolar
aaa üçüzmüü dediler sanki uzaylıymışım gibi bana bakıp duruyolar:60:
bende ilk defamı üçüz göreceksiniz dedim evet dediler hepsi ekrana gözünü dikti dr anlattıkça gülüşüyolar:9::9:
neyse bakıyo önce kalp atışlarını dinledi normal dedi ense kalınlıklarını ölçecek birisi yaramaz yerinde durmuyo yüzüstü yatmış dönmüyo karnıma vuruyo doktor dönsün diye sonunda keyfi yettide düz uzandı baktı Allahıma şükürler olsun hepside normal çıktı son adete göre 11+3 dedi ultrasona göre 12+4 müş maşallah ilerde dedi:nazar::nazar:
hepside iyi şuanda keyifleri yerinde dedi veeeeeeeeeeee biraz erken ama biri KIZ dedi diğerlerine emin değilim biraz daha bekleyelim dedi:52::52::52:
işte böyle kızlar 15inde kontrol var hayırlısı olsun inşallah
topiğe biraz renk gelsin diye detaylıca yazdım yaa noluyoo kimseler yok yaa bu ne sessizlik toplaşın haydiiiiiii:20: özledim hepinizi ben akşamları evime geliyorum akşam girebilirim ancak
çok güzel haberlerle gelmişin meliscim.maşallah size...
bu arada benim tahminim çok tutmamış.3 erkek diyordum.:-) amannn sağlıklı olsunlarda...:52:darısı bize diyelim...
bu arada eşim bugün yine gitti doktora.3 .kez sperm testi yapıldı.morfoloji hala sıfır.toplam sperm saysı artmış.ileri hızlı yüzde 27 yerinde hareketli de 9 çıkmış.doktor eşim iiçin problem yoktur raporu verecekmiş.top yine kadın doğumcuya atıldı yani.eşime doktor büyük ihtimal aşılama yapılacak demiş.hala anlam veremiyorum.morfoloji sıfırken nasıl aşılama yapılıyor?bu arada eşimin sonuçlarını prof a da göstermişler.o da sorun yok morfoloji önemli degil demiş:44:

canım bu süper bi haberr...
maşallah onlara..
ayy ne kadar heycanlı.
maşallah sen cinsiyetleri belli olacak kadar oldun muu

bu arada canım sana bişey sorcam.
sorması ayıptır boyun kilon kaçtı senin.
yani 3 tane bebek koydular ya..
mesela kişinin zayıf ve çelimsizliğine göre çoğul gebeliğe karar veriyorlar mı??
biz de tüp düşünüyoruz ya.
ben minyon tipliyim en azından zayıfım.
merak ettim de..

saol canım evet büyüyoruz yavaştan...
canım ilk başta transferden önce tabiki boy kilo yaş faktörünü göz önüne alıyolar
boyum 1.64 kilomda 63
ama doktor bana ilk üçüz dediğinde şöyle demişti yapın müsait boy ve kilo olarak kaldırabilir vücudun dedi
sen sanırım baya zayıfsın boyun kilon kaç canım dediki doktor geçen bi hastam vardı 4 üz gebeydi ama çok zayıf çelimsiz ve buyuda yoktu taşıyamadı dedi yani fiziksel özellik tabiki etkili ama belli bir şartı yok bence ikiz olsun süper olur:1:

yuhhhhhhhhh ne 65 i seninle buluştuğumuzda 60 kiloydum bikerem ben:9:
saol teyzesi evet kız dedin bildin ama diğerlerine emin değilim dediğine göre erkekte olabilir yani:33:
sana birini verdim gitti diğer taliplere bakıcaz artık:9:

kilosu da iyiydi.

bahar cidden soruyorum.

biraz etkiliyo karanfilcim bende ikiz çok istiyordum benim teyzemler kuzenlerim falan ikiz çok iyi olur diyordum ama sen tüpe karar verirsen 2 den fazla düşünme

bu arada benim tahminim çok tutmamış.3 erkek diyordum.:-) amannn sağlıklı olsunlarda...:52:darısı bize diyelim...
bu arada eşim bugün yine gitti doktora.3 .kez sperm testi yapıldı.morfoloji hala sıfır.toplam sperm saysı artmış.ileri hızlı yüzde 27 yerinde hareketli de 9 çıkmış.doktor eşim iiçin problem yoktur raporu verecekmiş.top yine kadın doğumcuya atıldı yani.eşime doktor büyük ihtimal aşılama yapılacak demiş.hala anlam veremiyorum.morfoloji sıfırken nasıl aşılama yapılıyor?bu arada eşimin sonuçlarını prof a da göstermişler.o da sorun yok morfoloji önemli degil demiş:44:

sağol canım benim darısı en kısa zamanda hepinize olsun inşallah tatlım evet senin tahmin tutmadı kız:1:
canım bencede morfolojiyi artık sil kafandan bizimde morfoloji kötüydü ama ileri hızlı önemli dedi ısrarla ve oda son zamandaki kürlerle yükselmişti şuanki ileri hızlınız maşallah ii aşılama olsun hayırlısıyla kuzum

nazım önemli değil diyorlarsa vardır bi bildikleri
ozaman yaptır aşılamayı belkide vesile olur.

selaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmm:3::3::3:

amaaannn toplanmıssınız kacırdım :14:

nasılsınız bebiş bahar,oli,soni,pasi,bırsel,naz,deryoş snaırım herkez bunlar:1:
ben yogunum ya mısıfırım var ya evde yokum:1:

bebişim ıyı haberını aldık cok sevındım

hepınızı coook opuyorum bırgun tekrardan toplanmak dılegıyleee benı ozleyın anacım bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:1::1::1::1:

hepınızı coook opuyorum bırgun tekrardan toplanmak dılegıyleee benı ozleyın anacım bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:1::1::1::1:

kaçırdın nilicimm kim kız misafirler ağır toplarmı:1:
sağol canım benim şimdilik çok şükür iyiyiz bende öptüm seni

Niliii kızz senin oğluşun ne kadar büyümüş beaa maşallah :nazar: öpüyorum tatlım benim Allaha emanet..

Melis kız şimdiden cinsiyet belli oldu demek maşallah:nazar: o halde bende bi tahminde bulunuyorum diğer geri kalanlarda erkek diyorum ben :27:

Niliii kızz senin oğluşun ne kadar büyümüş beaa maşallah :nazar: öpüyorum tatlım benim Allaha emanet..

Melis kız şimdiden cinsiyet belli oldu demek maşallah:nazar: o halde bende bi tahminde bulunuyorum diğer geri kalanlarda erkek diyorum ben :27:

biraz erken evet ama sadece tahmin etti kesin demedi
evet geriye o tahminler kalıyo canım
hiç önemli değil sonnurcum yaa rabbim sağlıksıhhat hayırlı uzun ömürler versin inşallah

biraz erken evet ama sadece tahmin etti kesin demedi
evet geriye o tahminler kalıyo canım
hiç önemli değil sonnurcum yaa rabbim sağlıksıhhat hayırlı uzun ömürler versin inşallah

:) Yaa ben kendimi düşündümde çok olunca sanki cinsiyet tahmin etmek zevkli olur heralde maşallahh onlaraa teyzeleri tek tek öpüyor onlarıı ayy ne güzel melis dimii bulantıların geçti dimi artık iştahın başlar açılmaya :)

:) Yaa ben kendimi düşündümde çok olunca sanki cinsiyet tahmin etmek zevkli olur heralde maşallahh onlaraa teyzeleri tek tek öpüyor onlarıı ayy ne güzel melis dimii bulantıların geçti dimi artık iştahın başlar açılmaya :)

tabi zevkli kız cinsiyet tahmini saol teyzesi
yok canım yaa hala günde 4 kez kusuyorum iştah pek yok canım pek bişi istemiyo ama 2-3 haftaya geçer inşallah
yemek yemeyi özledim tıka basa:27:

tabi zevkli kız cinsiyet tahmini saol teyzesi
yok canım yaa hala günde 4 kez kusuyorum iştah pek yok canım pek bişi istemiyo ama 2-3 haftaya geçer inşallah
yemek yemeyi özledim tıka basa:27:

Eee kız kolaymıı 3 dene bebe taşıyosun :) Ama günde 4 kez baya fazla yazık kız sana allah yardımcın olsun cnm

tıka basa yediğin günleride paylaşırsın canım merak etme

saol canım evet büyüyoruz yavaştan...
canım ilk başta transferden önce tabiki boy kilo yaş faktörünü göz önüne alıyolar
boyum 1.64 kilomda 63
ama doktor bana ilk üçüz dediğinde şöyle demişti yapın müsait boy ve kilo olarak kaldırabilir vücudun dedi
sen sanırım baya zayıfsın boyun kilon kaç canım dediki doktor geçen bi hastam vardı 4 üz gebeydi ama çok zayıf çelimsiz ve buyuda yoktu taşıyamadı dedi yani fiziksel özellik tabiki etkili ama belli bir şartı yok bence ikiz olsun süper olur:1:

yuhhhhhhhhh ne 65 i seninle buluştuğumuzda 60 kiloydum bikerem ben:9:
saol teyzesi evet kız dedin bildin ama diğerlerine emin değilim dediğine göre erkekte olabilir yani:33:
sana birini verdim gitti diğer taliplere bakıcaz artık:9:

biraz etkiliyo karanfilcim bende ikiz çok istiyordum benim teyzemler kuzenlerim falan ikiz çok iyi olur diyordum ama sen tüpe karar verirsen 2 den fazla düşünme

benim boy 160 kilo 51 canım.
51 de yeni oldum:nazar:
47-48-49 dum hep 3 aydır bi anda çıktım.
almak istiyordum zaten almak istediğim seviyeye geldim.
Allahım hayırlısıyla bizlere de versin inşallah..

slm kızlar...
melisim maşallah onlara demek sanırsam biri prensessssss :nazar:
nilaycım kendi adıma iyiyim cnm sizde maşallah hızla büyüyorsunuz..
diğer hatunlarda iyidir inşallah...
hayal naptı acaba başladımı tüpe en son farlutal kullanıyordu ..:26:
Pasi görünmüyor umarım iyidir onlarda...

Back
X