Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

selam canlar:3:

pc mi cemre bozdu, yeni alana kadar giremiyorum akşamları eşimin iş pc sinden bakıyorum.. takipteyim:34:

pasiimmm, cemre de 2 tane diş var onuda zaten düğün bayram burada duyurmuştum başka da çıkmadı:1: tutunarak 1 aydır yürüyor ama ellerini bırakmıyor bacakları güçsüz sanki daha hazır değil, en az 1 ay yürümez:1: doğum günlerine yürüselerdi ne güzel olurdu kıyafetler daha yakışırdı ama sağlıklı olsunlarda hepsi olur..deniz oğlan neler yapıyor doğum gününde neler planlıyorsun haber ver de fikir olsun bana da:1: denizi ve seni öpüyorum canım...

deryoşş o ne kız, tuna yaşına girecek hala doğum fotolarıyla kandırıyorsun:1: bakışlar iyice değişmiştir, büyümüştür maşalahhh:nazar: seni öptüm tunayı kokladım..

veee hamişler hepiniz iyisiniz maşallah

nilicim odanız çok güzel olmuş yerleştirdiğine göre koku falan yok oh iyi, sağlıklı mutlu kullanın,

bebişim, sonim hayalim özledim hepinizi öpüyorumm:54:

Selam tatlı Annee kız senin bu kızını yerdim yakınımda olsaydın :27:

Doğum gününe az kaldı dimii ne güzel yaşlarına bile girecek topiğimizin melekleri :nazar:

Bişey sorcam canım sana benim 3 gündür karnımda anlamadığım bi şişkinlik var midemle karnım birbirine eklendi vede çok sertleşti bu normal mi :26:

ne yapıyorsunuz hatunlar bakayım ???
vakit bulmuşken bakayım dedim
nilii oda çok şahane sağlıkla büyüsün içinde ismi ne olacaktı kız buarada
az kaldı senin de eğer sezaryan olursan hele de:52:
kızlar mevlüt fotosu değil ama bir foto koyayım dedim ahanda burda
benmki buraya girincehep ıkınıyor yıne başladı masaj yapacağım biraz
öpüldünüz
saol cn benımm evet az kaldı cok hheycanlıyım ben yaaaaa:1: ısmı ınsallah zafer yiğt olcak:)babasıyla adaş olcak oglusum:)
oglusuna da kocamn bı masallahhhh dıyorum deryosummm allah sızelre bagıslasın:nazar:

pc mi cemre bozdu, yeni alana kadar giremiyorum akşamları eşimin iş pc sinden bakıyorum.. takipteyim:34:

pasiimmm, cemre de 2 tane diş var onuda zaten düğün bayram burada duyurmuştum başka da çıkmadı:1: tutunarak 1 aydır yürüyor ama ellerini bırakmıyor bacakları güçsüz sanki daha hazır değil, en az 1 ay yürümez:1: doğum günlerine yürüselerdi ne güzel olurdu kıyafetler daha yakışırdı ama sağlıklı olsunlarda hepsi olur..deniz oğlan neler yapıyor doğum gününde neler planlıyorsun haber ver de fikir olsun bana da:1: denizi ve seni öpüyorum canım...

deryoşş o ne kız, tuna yaşına girecek hala doğum fotolarıyla kandırıyorsun:1: bakışlar iyice değişmiştir, büyümüştür maşalahhh:nazar: seni öptüm tunayı kokladım..

nilicim odanız çok güzel olmuş yerleştirdiğine göre koku falan yok oh iyi, sağlıklı mutlu kullanın,

cnm saol cok sukur cok kokusu ama yınede sabhaları 1 ssatt havalandırıyorum odayı

Selam tatlı Annee kız senin bu kızını yerdim yakınımda olsaydın :27:

Doğum gününe az kaldı dimii ne güzel yaşlarına bile girecek topiğimizin melekleri :nazar:

Bişey sorcam canım sana benim 3 gündür karnımda anlamadığım bi şişkinlik var midemle karnım birbirine eklendi vede çok sertleşti bu normal mi :26:

Karnın büyüyor ondan:1::1::1::1::1::1::1::1:
benim bile büyüdü karnım çok sert hemde sabah akşam sert şişkinlikten değil bebişten:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

selam kızlar nasılsınız?
Ben gelıyorum yazdıklarınızı okuyorum yazmadan cıkıyorum çünkü yazamıyorum bilgisayara bakınca midem bulanıyor gozlerim ağrıyor.gece boyunca başım dönüyor tansiyonum hep düşük
9 a 5 felan bide canım limon çekiyor limon yiyyorum bol bol iyice düşüyor:1:aman ya ne biliyim böyle idare ediyorum işte.
Öpüyorum hepinizi kocaman Allaha emanet olun...

selam kızçeler....
öncelikle emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun kadına şiddetin olmadığı güzel bir dünya olmasını diliyorum:16::16::16::16:
internetimize kavuştuk sonunda:1:
şöyle bir hızlıdan geçmişe baktım...
aklımda kaldığı kadarıyla yazayım..

deryoşum maşallah Tunacığın kırkı çıkmış havalarda ısınıyor yavaştan gitgide kolaylaşır herşey allahın izni ile yeterki allah sağlık versin kuzum...:nazar::nazar:

kız sonnur ben sana demedmmi benim tahminler tutmaz diye:1::1::1:tek kız diyen bendim sanırım tutmayacağı belliymiş zaten:1:neyse sağlıkla doğsun paşa:nazar::nazar:

birselcim canım güzel gidiyormuş herşey kalp atışlarınıda görmüşsünüz maşallah canım sağlıkla devam etsin herşey inşallah...:nazar:

behiyecim sende görmüşsün canım kalp atışlarını artık kafanda kurma güzel düşün bebeğin üzülmesin tatlım:16::16:

melisim canım senin kontrolün varmış yakında gittinmi nasıl kuzucuklar inşallah sağlıkla vaktiyle kucaklarsın üçünüde isim düşündünüzmü:52::52::52::52:

nilay odanız çok güzel canım maşallah doğsunda uyuyup büyüsün odasında paşa:nazar::nazar:

naz yok sanırım uzun zamandır onu göremedim:naptı acaba aşılama oldumu:26::26::26::26:

aynı şekilde hülyada yok kız yoksa senidemi üzüyor bebişko mide bulantın fln mı var merak ettim inşallah iyisinizdir....:16:

canoooo sen nasılsın cemre nasıl yürümeye başladımı başka dişi çıktımı yemesi nasıl gelde azıcık anlat hele:1:

baharımmmmm ne zaman dönceceksin yaaaa uzatma çok olurmu...:16::16:

halecimmmm sende dön artık iyice sessizleştik:14: ama dilerim ikinizde hamile dönüp gelin çok dua ediyorum:16::16::16::16:

bize gelince bizde hamdolsun iyiyiz sabah akşam yuvarlanıp gidiyoruz:1::1::1::1:

sonunda beni hatırlayan birisi olmuş :2: canım benim ilk aşılama olmadı.şimdi ikinciyi yaptırıyorum.cuma günü aşılamam var.yine tutmıcak biliyorum ama en azından tüp bebek raporum çıkacak ona seviniyorum.benden durumlar bu.

Karnın büyüyor ondan:1::1::1::1::1::1::1::1:
benim bile büyüdü karnım çok sert hemde sabah akşam sert şişkinlikten değil bebişten:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

selam kızlar nasılsınız?
Ben gelıyorum yazdıklarınızı okuyorum yazmadan cıkıyorum çünkü yazamıyorum bilgisayara bakınca midem bulanıyor gozlerim ağrıyor.gece boyunca başım dönüyor tansiyonum hep düşük
9 a 5 felan bide canım limon çekiyor limon yiyyorum bol bol iyice düşüyor:1:aman ya ne biliyim böyle idare ediyorum işte.
Öpüyorum hepinizi kocaman Allaha emanet olun...

mutlaka hamilelkten onu anladımda ama çok komik oldum ben yaa :1: karnımla midem bütünleşti ama artık baya belli oluyor karnımın büyüdüğü.

kızım tansiyonun düşükse dikkat et tuzlu ayran iç arada ayaklarını yukarı kaldır fln biliyosundur illaki limonu bende çok yedim ilk 3 ay ablamlarda yazık hep kız sandılar ekşiyi yiyince :1: normaldir midende bi rahatsızlık yoksa ye istediğin kadar şifa olsun :)

sonunda beni hatırlayan birisi olmuş :2: canım benim ilk aşılama olmadı.şimdi ikinciyi yaptırıyorum.cuma günü aşılamam var.yine tutmıcak biliyorum ama en azından tüp bebek raporum çıkacak ona seviniyorum.benden durumlar bu.

Naz'cım 2.aşılaman hayırlı olsun

Selam canım aslında sen çok zamandır aklımdasın ama yazamadım aşılamalarından dolayıda umutsuzluk var gibiydi sende hanı moralini bozma diicektimm.. benim eşimde de haytırlarsan merfoloji 1 di ama bak hayırlısıyla inşAllah gebeyim.. Allah ol desin gerisi hiç önemli değil merfoloji bilmem ne.. hepsi hikaye.. inşAllah 2.aşılaman sana bebeğini getirir sağlığıyla

Pasim evet gittim gecen hafta kuzucuklarim iyiler cok sukur isim konusu zor yaa hala karar veremiyoruz hayirlisi ins. Denizi de senide cok opuyorum
canom bak sen cemreye pc de bozar olmus:))ben kendi adima iyiyim cok sukur yuvarlanip gidiyorum:)bende ozledim cnm.cemreyide senide opuyorum
birsel cok sukur hersey yolundaymis cnm cok sevindim Rabbim tamamina erdirsin insallah
nazcim asilaman hayirli olsun Rabbim gonlune gore versin ins. Bebegin gelsin
hulyacim tansiyon benimde hep dusuk cikiyo yuksek olmasinda aman limon bende cok yemistim tuz atip ye dengeler biraz

Pasimm sağol bebişimm nedense ben bekarlığımdan bu yana hep erkek bebek hayali kurardım rabbimde öyle nasip etti inşallah hayırla gelir

Deniz napıyoo baya oldu görmeyeli Annesi bi resim yok mu
rabbim gönlündeki muradı vermiş canım inşalah sağlıkla kucaklayıp bir ömür ayrılmazsınız...
canım resim bu ara hiç vaktim olmuyor pc açmaya hep telde resimler az kaldı doğum günü resimleri eklerim artık:1::1:

canım çok şükür deniz iyi bizim o çıkan dişlerden tam 1 ay sonra üstten 4 tane daha diş çıktı bir anda ağzı diş doldu:1::1::1:deniz bu ara epeyce cesaretlendi heryere yürümeye çalışıyor böyle hırslı giderse yaşına yürüyecek sanırım:46::46:..
doğum günü için bende değişik şeyler yapmak istiyorum ama bulamıyorum bir türlü:44::44::44::44:belki 1 yaş kurabiyesi ve resminden magnet yaptırırım sendede varsa değişik fikir paylaş burdan bacım:21:
ayy canım bu kadar olumsuz olma inşallah olur ve rapora hiç ihtiaycınız olmaz...
siz çapaya gidiyordunuz sanırım oradaki ürologlar morfoloji için tedavi ilaç vs birşey önermiyorlarmı...
yinede sen umutlu ol üstüne düşeni yap gerisi aalhın takdiri canım...
Pasim evet gittim gecen hafta kuzucuklarim iyiler cok sukur isim konusu zor yaa hala karar veremiyoruz hayirlisi ins. Denizi de senide cok opuyorum
canom bak sen cemreye pc de bozar olmus:))ben kendi adima iyiyim cok sukur yuvarlanip gidiyorum:)bende ozledim cnm.cemreyide senide opuyorum
birsel cok sukur hersey yolundaymis cnm cok sevindim Rabbim tamamina erdirsin insallah
nazcim asilaman hayirli olsun Rabbim gonlune gore versin ins. Bebegin gelsin
hulyacim tansiyon benimde hep dusuk cikiyo yuksek olmasinda aman limon bende cok yemistim tuz atip ye dengeler biraz

ayyy yerim o kuzucukların minik ayaklarını ben rabbim daha iyi etsin üçünüde canım..
isimler netleşince söyle biezede olurmu ciciş anne:16::16:

deryoşum ben cepten yazıyorum ve tunanın resmini göremiyorum eminim çok tatlıdır paşa sağlıkla büyüsün inşallah...

nilay birsel hülya ve behiye sizlerde iyisinizdir inşallah sağlıklı bol dinlenmeli günler diliyorum sizede..

rabbim gönlündeki muradı vermiş canım inşalah sağlıkla kucaklayıp bir ömür ayrılmazsınız...
canım resim bu ara hiç vaktim olmuyor pc açmaya hep telde resimler az kaldı doğum günü resimleri eklerim artık:1::1:

Aminn hepimiz canım benimm...
dogum günü kutlu olsun yakışıklımın :)
canım ablamın linkini atıyorum sana bi bakarsın pastalara düşünürsen eger haber ver bana bakırköyde oturuyor oda yardımcı olabilir sana ...
&doğumgünü pastacım& | Facebook

ayyy yerim o kuzucukların minik ayaklarını ben rabbim daha iyi etsin üçünüde canım..
.

Amin canimm insallah
tabiki isimleri paylasirim kesinlesince pasim
ayy denizin ve cemrenin 1yas partileri yaklasiyor ne guzel ya darisi bize ins.
Cok guzel pasta ornekleri var 1yas susleri magnetleri faln cok tatli bi arastir bakalim

canım çok şükür deniz iyi bizim o çıkan dişlerden tam 1 ay sonra üstten 4 tane daha diş çıktı bir anda ağzı diş doldu:1::1::1:deniz bu ara epeyce cesaretlendi heryere yürümeye çalışıyor böyle hırslı giderse yaşına yürüyecek sanırım:46::46:..
doğum günü için bende değişik şeyler yapmak istiyorum ama bulamıyorum bir türlü:44::44::44::44:belki 1 yaş kurabiyesi ve resminden magnet yaptırırım sendede varsa değişik fikir paylaş burdan bacım:21:

ayy canım bu kadar olumsuz olma inşallah olur ve rapora hiç ihtiaycınız olmaz...
siz çapaya gidiyordunuz sanırım oradaki ürologlar morfoloji için tedavi ilaç vs birşey önermiyorlarmı...
yinede sen umutlu ol üstüne düşeni yap gerisi aalhın takdiri canım...

deryoşum ben cepten yazıyorum ve tunanın resmini göremiyorum eminim çok tatlıdır paşa sağlıkla büyüsün inşallah...

nilay birsel hülya ve behiye sizlerde iyisinizdir inşallah sağlıklı bol dinlenmeli günler diliyorum sizede..

yok canım..eşimin morfolojisi için hiç önemli degil dediler.erkek faktörü yoktur die rapor bile çıktı eşim için...o yüzden zaten iki aşılama yapıldı.neyse aşılama seronomisinden kurtuldum en azından...dedigin gibi..Rabbim ne takdir ettiyse..

selam kızlar burası nasıl da sessiz kalmış
nerede topiğimizin o eski kan canı
ama herkes kendince haklı
ben de hiç vakit bulamıyorum kusura bakmayın umarın herkesler iyidir
biz iyiyiz çok şükür p.tesi 2 aylık olacağız bile
darısı bekleyenlerin başına
hamilelerin gebelikleri iyidir inşallah
hepinizi kocaman öpüyorum

Deryos masallah tunaya kiz yeni gordum buyuyo masallah darisi bizlerin basina ve tum arkadaslarima.mincikla benim icin metusu:))

ALlahım zaman nasıl da geçiyor 28haftalık olacaksın canım ya maşallah:nazar:
dilerim sağlıkla alırsın evlatlarını kucağına
en büyük duam bu
ama demeden geçemeyeceğim umarım gazsız bebeklerin olur ,dün biz paşayı tam 2 saat arabayla gezdirdik:27:anca sustu uyudu:51:
Allah başka dert vermesin çok şükür ama gazlı bebek zormuş :27:
öpüyorum dördünüzü de:54:

Hayırlı akşamlar hanımlar beni hatırlarsınız umarım :) kızım Zeyneb Zübeyde 8.5 aylık oldu Allah hayırlı ömürler versin inş. benim başka bir haberim var kızıma kardeş geliyoooo :) kızımı o kadar bekledikten sonra rabbim ikinciyi de nasip etti.görüşmek üzere şimdi topikte ki geçmiş olup bitenleri okumaya çalışıcam :)

Nasılsınız kızlarr
benim 1 haftadır ağrılarım vardı bugün doktora gittim,bebeğin erken doğma gibi bir ihtimali olacağını fln söyledi çok korkuttu beni progestan,magnezyum birde vajinal tablet verdi (çok hafif akıntım oluyordu)

Eski arkadaşlardan gelen varmış hoşgeldiniz kızlar epeydir uğramıyordunuz neredeyse unutmuştuk valla :)

Back
X