Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ALlahım zaman nasıl da geçiyor 28haftalık olacaksın canım ya maşallah:nazar:
dilerim sağlıkla alırsın evlatlarını kucağına
en büyük duam bu
ama demeden geçemeyeceğim umarım gazsız bebeklerin olur ,dün biz paşayı tam 2 saat arabayla gezdirdik:27:anca sustu uyudu:51:
Allah başka dert vermesin çok şükür ama gazlı bebek zormuş :27:
öpüyorum dördünüzü de:54:
Amin canim insallah saglikla kucagima alirim bende evet gazli bebis gercekten zor ucunu birden dusunsenee:))) bende sizi opuyorum canm

Nasılsınız kızlarr
benim 1 haftadır ağrılarım vardı bugün doktora gittim,bebeğin erken doğma gibi bir ihtimali olacağını fln söyledi çok korkuttu beni progestan,magnezyum birde vajinal tablet verdi (çok hafif akıntım oluyordu)

Eski arkadaşlardan gelen varmış hoşgeldiniz kızlar epeydir uğramıyordunuz neredeyse unutmuştuk valla :)

Korkma canm bolca dinlen bol bol su ic ilaclarini ihmal etme
kizlar bende 2gun once kontrole gittim cok sukur bebislerim iyiler
ama ben cok agrim var deyince nstye girdim ve orda ufak sancilar cikti cok dikkat et heran artik dogum baslayabilir dedi bi ilac verdi onu iciorum
kizlar cok erken henuz yaa bebislerimin biraz daha beklemesi dayanmasi lazim dua edin lutfen

rabbim gönlündeki muradı vermiş canım inşalah sağlıkla kucaklayıp bir ömür ayrılmazsınız...
canım resim bu ara hiç vaktim olmuyor pc açmaya hep telde resimler az kaldı doğum günü resimleri eklerim artık:1::1:

Aminn hepimiz canım benimm...
dogum günü kutlu olsun yakışıklımın :)
canım ablamın linkini atıyorum sana bi bakarsın pastalara düşünürsen eger haber ver bana bakırköyde oturuyor oda yardımcı olabilir sana ...
&doğumgünü pastacım& | Facebook
Canım baktım siteye çok güzel görünüyorlar eltim bu işle ben ilgilenicem benden hediye olsun defi ona bıraktım üstümden yük kalktı:1:

Amin canimm insallah
tabiki isimleri paylasirim kesinlesince pasim
ayy denizin ve cemrenin 1yas partileri yaklasiyor ne guzel ya darisi bize ins.
Cok guzel pasta ornekleri var 1yas susleri magnetleri faln cok tatli bi arastir bakalim
Evet canım zaman su gibi akıp geçiyor sende hiç anlamayacaksın üstelik sana üç kat daha hızlı geçecek:1:
yok canım..eşimin morfolojisi için hiç önemli degil dediler.erkek faktörü yoktur die rapor bile çıktı eşim için...o yüzden zaten iki aşılama yapıldı.neyse aşılama seronomisinden kurtuldum en azından...dedigin gibi..Rabbim ne takdir ettiyse..
Demekki doktorlarda bazı konularda zıt düşüyorlar benim bir arkadaşımında eşinde morfoloji sıfır ve doktor çok önemli olduğunu söylemiş inşallah güzel sonuç alırsın canım güzel haberlerini bekliyorum:16:

selam kızlar burası nasıl da sessiz kalmış
nerede topiğimizin o eski kan canı
ama herkes kendince haklı
ben de hiç vakit bulamıyorum kusura bakmayın umarın herkesler iyidir
biz iyiyiz çok şükür p.tesi 2 aylık olacağız bile
darısı bekleyenlerin başına
hamilelerin gebelikleri iyidir inşallah
hepinizi kocaman öpüyorum
Canım maşallah Tunacık 2 ayı deviriyor demekki kolaylaşır yavaş yavaş herşey evet topik sessiz herkes iyi olsunda varsın sessiz olsun
Hayırlı akşamlar hanımlar beni hatırlarsınız umarım :) kızım Zeyneb Zübeyde 8.5 aylık oldu Allah hayırlı ömürler versin inş. benim başka bir haberim var kızıma kardeş geliyoooo :) kızımı o kadar bekledikten sonra rabbim ikinciyi de nasip etti.görüşmek üzere şimdi topikte ki geçmiş olup bitenleri okumaya çalışıcam :)
evet hatırladım demekki kızın kardeşini getirdi hayırlı doğumun olsun kızınada uzun ömür versin

Sanada selam olsun hiracım keyfin nasıl kızların nasıl arada uğra böyle
Nasılsınız kızlarr
benim 1 haftadır ağrılarım vardı bugün doktora gittim,bebeğin erken doğma gibi bir ihtimali olacağını fln söyledi çok korkuttu beni progestan,magnezyum birde vajinal tablet verdi (çok hafif akıntım oluyordu)

Eski arkadaşlardan gelen varmış hoşgeldiniz kızlar epeydir uğramıyordunuz neredeyse unutmuştuk valla :)
Canım geçmiş olsun dikkat et ilaçları düzenli kullan magnezyum iyi gelir kasılmalarına aklınada kötü şeyler getirme:16;
Amin canim insallah saglikla kucagima alirim bende evet gazli bebis gercekten zor ucunu birden dusunsenee:))) bende sizi opuyorum canm

ama ben cok agrim var deyince nstye girdim ve orda ufak sancilar cikti cok dikkat et heran artik dogum baslayabilir dedi bi ilac verdi onu iciorum
kizlar cok erken henuz yaa bebislerimin biraz daha beklemesi dayanmasi lazim dua edin lutfen

Ay canım inanırmısın hep aklımda duamdasın inşallah kuzucuklar çıkmak için acele etmezler Rabbim yar ve yardımcın olsun en hayırlı zamanda sağlıkla doğsunlar :nazar::16:

Bize gelince iyiyiz hamdolsun Deniz'in peşinden koşarken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile hepinizi öpüyoruz:16:

BEBİŞŞŞ kuzum dikkat et bol bol dinlen kalsınlar içeridee
dua ediyorum sana
Sonnur sen de dinlen ve bol bol su iççç
PASİİİ kuzum yaa 2 aylık olacağız p.tesi aşımız var korkuyorum 2ay aşısından ateş yaparmış bir de 3 tane yaa
minicik oğlum benım acımaz inşallah
Deniz nasıl ,kız deniz gazlımıydı???
benım yavrum her gece 3.5-4 gibi ıkınmaya başlıyorr:50:içim parçalanıyor ama Allah başka dert vermesin

canım benim dualarımdasın, bu haftalarda kasılmalar oluyor canım, sertleşiyor karnın aşağı baskı yapıyor, 3 bebiş olduğu için sana daha fazla rahatsızlık veriyor, doktor tabiki senin dikkatli olman için titiz davranıyor, asla olumsuz düşünme, olumsuzluğu insan çekiyor üzerine, herşey gayet güzel ve zamanında doğacaklar ben inanıyorum sen de bol bol dinleniyorsundur zaten dinlen doğunca canına okuyacaklar:27:

Nasılsınız kızlarr
canım korkma bişe olmaz Allahın izni ile kimse vaktinden önce gelmez dünyaya Allah ne isterse o olur.ilaçlarını kullan cok gezme evde dinlen bol bol ( evde yatmak senin yapacağın iş değil ya neyse:1::1: )))

Canım Allah yardımcın olsun dularımdasın hep.bak benim arkadaşım 8,5 aylık hamile onunda nst de sancılrı cıkmış 2 cm açılma olmuş doktor doğuma alıcakmış, arkadaşda benim vaktim var ne doğumu demiş eve gelmiş 10 gündür daha doğmadı.sen dinlen yat inşllah bekler bebeklerin..

Canım baktım siteye çok güzel görünüyorlar eltim bu işle ben ilgilenicem benden hediye olsun defi ona bıraktım üstümden yük kalktı:1:

Evet canım zaman su gibi akıp geçiyor sende hiç anlamayacaksın üstelik sana üç kat daha hızlı geçecek:1:

Demekki doktorlarda bazı konularda zıt düşüyorlar benim bir arkadaşımında eşinde morfoloji sıfır ve doktor çok önemli olduğunu söylemiş inşallah güzel sonuç alırsın canım güzel haberlerini bekliyorum:16:

Canım maşallah Tunacık 2 ayı deviriyor demekki kolaylaşır yavaş yavaş herşey evet topik sessiz herkes iyi olsunda varsın sessiz olsun
evet hatırladım demekki kızın kardeşini getirdi hayırlı doğumun olsun kızınada uzun ömür versin

Sanada selam olsun hiracım keyfin nasıl kızların nasıl arada uğra böyle

Canım geçmiş olsun dikkat et ilaçları düzenli kullan magnezyum iyi gelir kasılmalarına aklınada kötü şeyler getirme:16;

Ay canım inanırmısın hep aklımda duamdasın inşallah kuzucuklar çıkmak için acele etmezler Rabbim yar ve yardımcın olsun en hayırlı zamanda sağlıkla doğsunlar :nazar::16:

Bize gelince iyiyiz hamdolsun Deniz'in peşinden koşarken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile hepinizi öpüyoruz:16:

canım benim dualarımdasın, bu haftalarda kasılmalar oluyor canım, sertleşiyor karnın aşağı baskı yapıyor, 3 bebiş olduğu için sana daha fazla rahatsızlık veriyor, doktor tabiki senin dikkatli olman için titiz davranıyor, asla olumsuz düşünme, olumsuzluğu insan çekiyor üzerine, herşey gayet güzel ve zamanında doğacaklar ben inanıyorum sen de bol bol dinleniyorsundur zaten dinlen doğunca canına okuyacaklar:27:

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Son düzenleme:
Kızlar şimdi geldi sıra asıl habere :34: ben dün doktora gittim bebeşimin ikiz olduğunu öğrendim. tek yumurta ikizi yani artık bebeklerim var:emir_bebek::emir_bebek:
Şunu anladımki Rabbimden bir şeyi çok isteyince olmazlar oluyor.hiç bir zamn içimden tek cocuk geçmemişti düşünemiyordum.eşime diyordumki tek nasıl düşünemiyorum ben tek cocouğa yemek yedircem tekini giydircem garip geliyor bu fikir bana:1: o da bana derdi ki insanların coğu tek tek doğuruyor.tek cocouğu oluyor normali bu senın nerden aklına gelıyor diyor gülüyordu:))
dün doktorumun yaşadığı şok bizimkinden beterdi:1::1:adam başta ikiside dedi biz ne oluyor dedik ne ikisi,sonra kağıtlarımı verin dedi baktı kontrol etti bize yavaş yavaş bebeklerin ikiz olduğunu anlattı ama hepimiz şaşırdık:1::1:doktorum sen cok istemiştin bak oldu dedi.ben iki transfer edemedim yasal değil diye ama oldu dedi..Rabbime sonsuz şükürler olsun şimdi tek istedğim sağlıklı şekilde bebeklerimi kucağıma almak.
Rabbim bebek isteyen herkese sağlıklı hayırlı şekilde nasip etsin..
Dularınızı eksik etmeyin...

dua ediyorum sana
PASİİİ kuzum yaa 2 aylık olacağız p.tesi aşımız var korkuyorum 2ay aşısından ateş yaparmış bir de 3 tane yaa
benım yavrum her gece 3.5-4 gibi ıkınmaya başlıyorr:50:içim parçalanıyor ama Allah başka dert vermesin
Evet canım Deniz'de çok gazlıydı hatta iki defa acile götürdük gazı var başka bişeyi yok dediler çatlayacak gibi ağlıyordu 2 aydan sonra azaldı 3 aydan sonrada hiç kalmadı seninde geçer en kısa zamanda inşallah canım aşıdan hiç korkma illa ateş yapacak diye birşey yok denize hiçbir aşısı ateş yapmadı
Kızlar şimdi geldi sıra asıl habere :34: ben dün doktora gittim bebeşimin ikiz olduğunu öğrendim. tek yumurta ikizi yani artık bebeklerim var:emir_bebek::emir_bebek:
Şunu anladımki Rabbimden bir şeyi çok isteyince olmazlar oluyor.hiç bir zamn içimden tek cocuk geçmemişti düşünemiyordum.eşime diyordumki tek nasıl düşünemiyorum ben tek cocouğa yemek yedircem tekini giydircem garip geliyor bu fikir bana:1: o da bana derdi ki insanların coğu tek tek doğuruyor.tek cocouğu oluyor normali bu senın nerden aklına gelıyor diyor gülüyordu:))
dün doktorumun yaşadığı şok bizimkinden beterdi:1::1:adam başta ikiside dedi biz ne oluyor dedik ne ikisi,sonra kağıtlarımı verin dedi baktı kontrol etti bize yavaş yavaş bebeklerin ikiz olduğunu anlattı ama hepimiz şaşırdık:1::1:doktorum sen cok istemiştin bak oldu dedi.ben iki transfer edemedim yasal değil diye ama oldu dedi..Rabbime sonsuz şükürler olsun şimdi tek istedğim sağlıklı şekilde bebeklerimi kucağıma almak.

Ayyyy canım ne büyük mutluluktur aynı zamanda şok:1: Rabbim ikisinide korusun sağlıkla kucakla inşallah çok sevindim canım :nazar:

düşünce gücüyle tek embriyoyu çifte çevirdin ya süpersin cicim:1: çok güzel haber yaa hem de tek yumurta, birbirine çok benzeyen 2 bebiş, kızmı erkekmi haber ver merak ederiz, sağlıkla ikisinide kucağına alman dileğiyle canım kendine bebişlere iyi bak:54:

canım gecmıs olsun dıkkat et kendıne senın hepımızden zorlu gecer 2 katı fazla yukun var sımdı bol bol dınlen ve bebişlerının beslenecegı gıdaları yemeye ozen goster ne kadar dururlarsa ıcerde kardır .dualamarımız senınle cnm

ayy cok guzel haber buu gozun aydınnn:16:

hülyaaa inanmıyorum kalbin temiz rabbim gönlüne göre verdi
ama doktor daha önce nasıl görmemiş nereye saklanmış kerata:))))
sağlıkla al kucağına
PASİm aynen canın ağlamaktan katılıyor deli gibi sallıyorum nefes alsın diye çok koruyorum öyle olunca
biz de kaç kere gittik doktora doktor da gaz başka bir şey değil ,daha çok gelip gidersiniz siz dedi:)))
inşallah bizim de 3 aydan uzun sürmez hiç geçmeyecek gibi geliyor:((Allah yardımcımız olsun
ÇOĞUL gebeler size Allah daha fazla kuvvet sabır versin
amacım gözünüzü korkutmak değil ama illk aylar insanlıktan çıkmaya hazır olun
ama çok güzeller ve muhtaçlar bunu da unutmayın
öpüyorum sizi
iyi bakın keninize ,kucağınızdakilere ve içinizdekilere:)))

Canım Allah yardımcın olsun dularımdasın hep.bak benim arkadaşım 8,5 aylık hamile onunda nst de sancılrı cıkmış 2 cm açılma olmuş doktor doğuma alıcakmış, arkadaşda benim vaktim var ne doğumu demiş eve gelmiş 10 gündür daha doğmadı.sen dinlen yat inşllah bekler bebeklerin..

Saolun canlarim guzel destekleriniz ve dualariniz icin

Aa inanmiyorum super ve sok bir haber bu:)) bunca zaman nasil gorunmemis yaa yaramaza bak sen hayirli olsun cnm ama varya dun kendii kendime dusunuyordum bizim topikte hic ikiz yok olsa keske demistim:))piyango sana vurdu:1:

canım gecmıs olsun dıkkat et kendıne senın hepımızden zorlu gecer 2 katı fazla yukun var sımdı bol bol dınlen ve bebişlerının beslenecegı gıdaları yemeye ozen goster ne kadar dururlarsa kardir.
Saol nilaycim insallah bebislerimde bende dayancaz hersey guzel olcak
saolun kizlar hepinizi coook seviyorum

canım cok sevındım senın adına vede sasırdım tabı herkes gıbı :1:
nasıl bır mucıze ıste raabbım gonlune gore vermıs
ınsallah saglıkla kucagına al bebıslerını :nazar:

İçiyorum cnm bide 1 haftadır evimde değilim ablamlardayım uzak bizim eve baya yolada çıkamadım endişeden.

Allah yardımcın olsun vallahi biz bi taneyle bile zorlanıyoruz ağrılar vs.. duamdasın ,Yüce rabbim senin ve meleklerin için en hayırlısını verir inşallah

dua ediyorum sana

suu içmeye çalışıyorumm derya'cım

sanada Allah güç versin zaman hızla geçer düzene girer inşallah

Sen varyaa erdin kızımm :1: geçenlerde benim karnım çok büyüdü acaba ikiz midir diye söylediğini hatırladım :)

tekrar tebrik ediyorum tatlım m

Evet canım Deniz'de çok gazlıydı hatta iki defa acile götürdük gazı var başka bişeyi yok dediler çatlayacak gibi ağlıyordu 2 aydan sonra azaldı 3 aydan sonrada hiç kalmadı seninde geçer en kısa zamanda inşallah canım aşıdan hiç korkma illa ateş yapacak diye birşey yok denize hiçbir aşısı ateş yapmadı

Ayyyy canım ne büyük mutluluktur aynı zamanda şok:1: Rabbim ikisinide korusun sağlıkla kucakla inşallah çok sevindim canım :nazar:
Amin canım teşekkür ederim. deniz de öp yerime;)
düşünce gücüyle tek embriyoyu çifte çevirdin ya süpersin cicim:1: çok güzel haber yaa hem de tek yumurta, birbirine çok benzeyen 2 bebiş, kızmı erkekmi haber ver merak ederiz, sağlıkla ikisinide kucağına alman dileğiyle canım kendine bebişlere iyi bak:54:
Allah isterse oluyor canım.ciftmiş tekmiş fark etmiyormuş demekki:nazar::nazar:bende merak ediyorum ama bana kız gibi geliyor erkek olsa bir tahminde bulunabilirdi sorduk baktı baktı daha cok erken dedi
canım gecmıs olsun dıkkat et kendıne senın hepımızden zorlu gecer 2 katı fazla yukun var sımdı bol bol dınlen ve bebişlerının beslenecegı gıdaları yemeye ozen goster ne kadar dururlarsa ıcerde kardır .dualamarımız senınle cnm

ayy cok guzel haber buu gozun aydınnn:16:
Sağol canım dokor bana dayadı vitamini zaten:1::1:senind edoguma az kaldı ne zaman forma girsem gözüm kalan gününe takılıyor..Allah seninde yardımcın olsun
sağlıkla al kucağına
PASİm aynen canın ağlamaktan katılıyor deli gibi sallıyorum nefes alsın diye çok koruyorum öyle olunca
biz de kaç kere gittik doktora doktor da gaz başka bir şey değil ,daha çok gelip gidersiniz siz dedi:)))
inşallah bizim de 3 aydan uzun sürmez hiç geçmeyecek gibi geliyor:((Allah yardımcımız olsun
öpüyorum sizi

Saolun canlarim guzel destekleriniz ve dualariniz icin

Aa inanmiyorum super ve sok bir haber bu:)) bunca zaman nasil gorunmemis yaa yaramaza bak sen hayirli olsun cnm ama varya dun kendii kendime dusunuyordum bizim topikte hic ikiz yok olsa keske demistim:))piyango sana vurdu:1:

Saol nilaycim insallah bebislerimde bende dayancaz hersey guzel olcak
saolun kizlar hepinizi coook seviyorum
sende bana çaktırmadan dua etmişsin:)) tek yumurta ikizleri daha gec farkediyormuş canım en son gittiğimde 7 haftalıktı sadece kalp atışı vardı.birbirleriyle aynı hizada durdukları için fakedilmez bencede
canım cok sevındım senın adına vede sasırdım tabı herkes gıbı :1:
nasıl bır mucıze ıste raabbım gonlune gore vermıs
ınsallah saglıkla kucagına al bebıslerını :nazar:
Amin inşallah.evet canım mucize başka bişe değil.Rabbim ol derse oluyor gerisi boş.
İçiyorum cnm bide 1 haftadır evimde değilim ablamlardayım uzak bizim eve baya yolada çıkamadım endişeden.

Allah yardımcın olsun vallahi biz bi taneyle bile zorlanıyoruz ağrılar vs.. duamdasın ,Yüce rabbim senin ve meleklerin için en hayırlısını verir inşallah

suu içmeye çalışıyorumm derya'cım

sanada Allah güç versin zaman hızla geçer düzene girer inşallah

Sen varyaa erdin kızımm :1: geçenlerde benim karnım çok büyüdü acaba ikiz midir diye söylediğini hatırladım :)

tekrar tebrik ediyorum tatlım m

kız ben şaka diyordum:1::1:ama rahat 5 aylık duruyor farkediyor dışarıdan görenler hamilemisin diyor:1:yok gaz bu da diyemiyorum yuh derler o kadar yani:1::1::1: e 3 aylık diyorum yıne tip tip yüzüme bakıyorlar çözememiştim durumu çözdüm şimdi:1::1::1:

Son düzenleme:
sağlıkla al kucağına
öpüyorum sizi

Sağol canım o ki ilk aylar tekde olsa insanlıktan çıkılıyor biz melisle iki üç kere cıkar çıkar gireriz bişe olmaz:))Rabbim herkesin evladını korsun..:nazar::nazar:

SLM KIZLAR

bebişcim inşallah hayırlı zamanda saplıkla kucagına alırsın. bol bol dinlen canım
daha sabah aklıma geldı acaba ağırlaştımı iice diye düşündüm. dikkat et canım

sonicim hakkında hayırlısı canım stresten uzak dur cok evham yapma bak hayale düşüce gücüyle neler yapıyor sende erken dogurme düşüne düşüne :) işin şakasıda cok dikkat et kendıne

nilaycım yaklaştı dogumun nasılsın?

derya metuş cok tatlı maşallah Allah ömür versin mis kokulu yavruna :)

hayall canım tebrık ederim bende son ana kadar keşke ikiz dese dedım ama senin kadar yogunlaşamadım demekkı :) 1 taşla 2 güzel kuş :)

pasi nasılsın :3:

behiyecim dogum tarıhlerımız cok yakın :) bendede hala belırtı yok sen nasılsın?

kızlar beni soracak olursanız çok agır grip atlattım serumlar igneler yedim cok şükr daha iyyim. bebegımızın kontrolune daha var bu gidişimizde galiba cinsiyet ögreneceğiz hayırlısıyla
kendinize ii bakın öperım :16::16::16::16:

SLM KIZLAR

bebişcim inşallah hayırlı zamanda saplıkla kucagına alırsın. bol bol dinlen canım

sonicim hakkında hayırlısı canım stresten uzak dur cok evham yapma bak hayale düşüce gücüyle neler yapıyor sende erken dogurme düşüne düşüne :) işin şakasıda cok dikkat et kendıne

hayall canım tebrık ederim bende son ana kadar keşke ikiz dese dedım ama senin kadar yogunlaşamadım demekkı :) 1 taşla 2 güzel kuş :)

behiyecim dogum tarıhlerımız cok yakın :) bendede hala belırtı yok sen nasılsın?

kızlar beni soracak olursanız çok agır grip atlattım serumlar igneler yedim cok şükr daha iyyim. bebegımızın kontrolune daha var bu gidişimizde galiba cinsiyet ögreneceğiz hayırlısıyla

Sağol canım hayırlısı olsun hakkmızda her zamn.bu arada ben bu duruma 5,5 yıldır yoğunlaşıyorum ki evlenmeden öncede vardı düşüncem:))) bir şeyi 40 kere söylersen olur derler ya o misal:)) şuan bende gribim doktorun verdiği vitamin ilaçlarından başka bişe içmiyorum direniyorum ama bak aklında bulunsun kivi çok iyi geliyor.bir kivide 10 limon vitamnini varmış yıyınce dinç hissediyorsun kendini ;) ıyı bak kendine

SLM KIZLAR

Selam Birsel'cim çok geçmiş olsun sana aman dikkat et limon suyunu sıkıp iç boğaz ağrılarınıa baya iyi geliyor..
evet kötüyü düşündürttü bu doktor bana :47: ama ben yine kendi doktoruma gidicem .. Ben rabbime sığındım artık o ne derse o olacak. şükürler olsun kendimi iyi hissediyorum bebişte maşşallah pek hareketli şuanda da kıpraşıp duruyor :1:

sen şu bebişi 7 ekimde doğur aynı günde doğmuş oluruz :1:

Son düzenleme:
Back
X