- Konu Sahibi bebisimolsun
- #16.401
SLM KIZLAR
bebişcim inşallah hayırlı zamanda saplıkla kucagına alırsın. bol bol dinlen canım
daha sabah aklıma geldı acaba ağırlaştımı iice diye düşündüm. dikkat et canım
sonicim hakkında hayırlısı canım stresten uzak dur cok evham yapma bak hayale düşüce gücüyle neler yapıyor sende erken dogurme düşüne düşüne :) işin şakasıda cok dikkat et kendıne
nilaycım yaklaştı dogumun nasılsın?
derya metuş cok tatlı maşallah Allah ömür versin mis kokulu yavruna :)
hayall canım tebrık ederim bende son ana kadar keşke ikiz dese dedım ama senin kadar yogunlaşamadım demekkı :) 1 taşla 2 güzel kuş :)
pasi nasılsın
behiyecim dogum tarıhlerımız cok yakın :) bendede hala belırtı yok sen nasılsın?
kızlar beni soracak olursanız çok agır grip atlattım serumlar igneler yedim cok şükr daha iyyim. bebegımızın kontrolune daha var bu gidişimizde galiba cinsiyet ögreneceğiz hayırlısıyla
kendinize ii bakın öperım![]()
YA sen yazmışsın ya belirtim yok diye bir sevininyorummm bir seviniyorum ohh be diyorumm normal demek ki.. kasıklarımda belimde ağrım oluyordu onlarda durdular.. büyüyordur ama di mi içeride..inşAllah
herhangi özel belirtilerim yok hala.. ve ctesi kısmet olursa doktora gideceğiz ama yine çok korkuyorum 2li testde yapıcakmış sana yaptı mı? benim tsh hormonum referans aralığından biraz düşük çıktı ona çok stres oldumm..çok üzüldüm.. hatta doktor bebeğine yazık üzülme falan dedi de gelde anlat yüreğime.. ilaca falan gerek yokmuş 13. haftada testi tekrarlıcaklarmış muhtemelen normal seviyesinde olr dedi.. sonra eşimin babası rahatsız ona çok stres oldumm.. yani zor günler geçirdik geçiriyoruz Allah bugunumuzu arattırmasın inşAllah. ya sende gaz sıkıntısı oluyor mu acaba? bende akşamları bir gaz bir gaz.. ve karnımın içinde anlık batmalar oluyor onlarda gaz sancısıymış sanırım.. bu arada sıfır göbek hiç çıkmadı..
aayy hayalll ikizmiş bebeklerinn, bende kendiminkini hep ööle hayal ediyordumm.. olur mu acep düşünce gücüyle. :))
bebişimolsunn Allah ın izniyle vakit sular seller gibi aksınn senin de haftaların geçsin dolsun sağlıkla alacaksın inşAllah Yarabbim yavrularını kucağına..