- 22 Ocak 2015
- 208
- 47
- 36
- Konu Sahibi mavibalon260988
Kısmet olursa ağustos gibi düğün planımız var ama resmi nikahı kısmet olursa 15 mayısta düşünüyoruz. Nedeni aslında çokta mühim bir şey değil ama tarih olarak hoşumuza gitti... 15/05/2015 tarih olarak hoşumuza gitti :) bi de cuma mübaret güne denk geliyor. intertte okumuştum bir yazı da.. perşembe,cuma, pazar günleri evlenmek daha hayırlıymış. salı ve cumartesi evlenenler genelde mutsuz oluyormuş... Biraz saçma ama işte yine de insan herşeyi dikkate almak istiyor işin ucunda evlilik olunca :) Bir de o gün aynı zamanda miraç kandiliymiş. çok mübarek özel bir gün bu yüzden o tarihi çok sevdik :) bir de açık mekan fotoğraf çekimi oluyor ya hep hayalim gelincik tarlasında gelinlikle resim çekilmekti. mayıs ayında burada papatya gelincik tarlaları oluyor. resmi nikah günü gelinliğimi giyip kuaföre gidip düğün günü gibi hazırlanıp nikahtan sonra resim çekimine gitmeyi düşünüyoruz hem düğün gününde fotoğraf stresi ile uğraşmamış oluruz diye düşündüm hemde resmi nikahım da gelinlikli olarak kıyılmış olur. evlilik cüzdanı ile resim çekerken üzerimde gelinlik olmasını istiyorum. ama işte tek sıkıntı düğün ağustos ayında olacak çünkü maddi durum ile alakalı... arada zamanın çok olması garip olur mu sizce???