Bu sebepten ötürü düğünden 3 ay önce resmi nikah yapılır mı sizce???

mavibalon260988

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
208
47
36
Kısmet olursa ağustos gibi düğün planımız var ama resmi nikahı kısmet olursa 15 mayısta düşünüyoruz. Nedeni aslında çokta mühim bir şey değil ama tarih olarak hoşumuza gitti... 15/05/2015 tarih olarak hoşumuza gitti :) bi de cuma mübaret güne denk geliyor. intertte okumuştum bir yazı da.. perşembe,cuma, pazar günleri evlenmek daha hayırlıymış. salı ve cumartesi evlenenler genelde mutsuz oluyormuş... Biraz saçma ama işte yine de insan herşeyi dikkate almak istiyor işin ucunda evlilik olunca :) Bir de o gün aynı zamanda miraç kandiliymiş. çok mübarek özel bir gün bu yüzden o tarihi çok sevdik :) bir de açık mekan fotoğraf çekimi oluyor ya hep hayalim gelincik tarlasında gelinlikle resim çekilmekti. mayıs ayında burada papatya gelincik tarlaları oluyor. resmi nikah günü gelinliğimi giyip kuaföre gidip düğün günü gibi hazırlanıp nikahtan sonra resim çekimine gitmeyi düşünüyoruz hem düğün gününde fotoğraf stresi ile uğraşmamış oluruz diye düşündüm hemde resmi nikahım da gelinlikli olarak kıyılmış olur. evlilik cüzdanı ile resim çekerken üzerimde gelinlik olmasını istiyorum. ama işte tek sıkıntı düğün ağustos ayında olacak çünkü maddi durum ile alakalı... arada zamanın çok olması garip olur mu sizce???

eşimle öyle pat diye evlendik.
bana süpriz oldu ve evet derken buldum kendimi..
yaz başı yada sonu gibi düğün yapmayı düşünüyoruz..
sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Ben düğünümde kıydırmaya önem vermiştim siz tarihe önem veriyorsanız neden olmasın ama ya ayrılırsanız?
resmi nikahı düğün günü istemiyorum. aslında en büyük hayalimdi nikah ile düğünün aynı gün olması ama bazı sebeplerden ötürü önce kıymayı düşünüyordum ama bu kadar da erken değil. evet bende bundan korkuyorum ama inşallah bozulmaz

Ben genelde düğüne yakın kıydırılması taraftarıyım pazar günü olacaksa düğününüz o düşünceden de kurtulmuş olursunuz hem :KK8:İlla olacaksa Mayıs ayı tabi ki gelinlikle saçla makyajla çok güzel bir atmosfer yakalanacaktır 6 ay 1 sene öncesinden kıydıran var tuhaf durmaz orası ayrı ama bence yakın kıydırılmalı hatta düğün günüHoppa

eşimle öyle pat diye evlendik.
bana süpriz oldu ve evet derken buldum kendimi..
yaz başı yada sonu gibi düğün yapmayı düşünüyoruz..
sıkıntı olacağını sanmıyorum.
bizim ki de biraz acele oluyor aslında. 23 kasımda çıkmaya başladık eğer mayısta resmi nikah olursa 6 ayda evlenmiş olacağım ama bazen insanları 10 yılda tanıyamıyorsun bazen bazı insanları da 1 ay da....

atama dolayısıyla mecburen erken oldu. benim isteğim gelinlik giyip, şık bir kokteyl yapmak ve o sırada imzanın atılmasıydı. ben dugun sevmem ama sevsem de sevmesem de gelinlikle imza atmak güzel. bir de tarihimiz o mu bu mu belli değil. nikah kıyıldı hala 'nişanlın' dediler. bence iğrenç bir olay. tabi bu benim fikrim:110:

bizim ki de biraz acele oluyor aslında. 23 kasımda çıkmaya başladık eğer mayısta resmi nikah olursa 6 ayda evlenmiş olacağım ama bazen insanları 10 yılda tanıyamıyorsun bazen bazı insanları da 1 ay da....
bizim ki öyle pat diye değil.
karım olmanı istiyorum hemen şimdi istiyorum evlenesene benle dedi ve aynı gün evlendik.

Anlattıklarınıza göre çok isteklisiniz ve olmaması için tek sebep insanların düşüncesi
Kimseyi takmayın, gidin işlemlerinizi yaptırın ve nikahınızı kıyın
Kimseyi ilgilendirmiyor neyi ne zmn yaptığınız.

bence sorun olmaz yani niye olsun. tarih çok güzel bizimde tanışma yıl dönümümüz. sen söyleyince dikkat ettim tarihe çok güzel denk gelmiş :KK28:ama şu cumartesi evlenen niye mutsuz olur onu anlayamadım açıkcası. :KK36: biz çok mutluyuz allahıma bin şükür :KK36:
evet cnm sizin tarih bu yıl özel bir gün olmuş :) aslında ben inanmam öyle şeylere ... işte insan bazen takılıyor benim gibi takıntılı biri olunca :) ama cuma mübarek gün diye düşündüm bi de miraç kandili diye ve tarih olarak da güzel

evet cnm sizin tarih bu yıl özel bir gün olmuş :) aslında ben inanmam öyle şeylere ... işte insan bazen takılıyor benim gibi takıntılı biri olunca :) ama cuma mübarek gün diye düşündüm bi de miraç kandili diye ve tarih olarak da güzel
bence evlen canım o tarihte. ama eşine kolaylık olacak evlilik yıldönümünü hatırlamasında :KK48: şahsen benim eşime nezaman nişanlandık diye soruyorum yüzüğün içine bakıyor. ne zaman evlendik diye soruyorum bankacılık şifrem neydi benim ya diyor. doğum günüm ne zaman diyorum pcnin parolasını hatırlamaya çalışıyor. seninki unutmaz kesinlikle. :KK48:

bu tarihte kendinizi mutlu hissedecekseniz neden olmasın ki.
aileleriniz de tamam derse başkasının ne diyecegini düşünmeyin. hayat sizin evlilik sizin aşk sizin aileler de tamamsa tamamdır:)

mayısta nikahımız oldu temmuzda düğünümüz ama bizim tayin durumu vardı senin nedenlerin kusura bakma ama bence saçma
zaten düğün den önce kıyılacaktı nikah artık biraz fazla erken olmuş olacak. saçma ama işte ama bazı şeylerin istediğimiz gibi olması için.. bi de aynı şehirde yaşamıyoruz zaten. temmuzun 1 inde gelecek izne öğretmen olduğu için. zaten tam o esna da da razaman ayı oluyor. ramazandan sonra da düğün telaşı derken zaten zamanın nasıl geçtiğini anlamayız diye düşünüyorum

X