Bu sefer de ailem

Nyks-

Rigor Mortis
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
2.363
1.797
Tekrar merhaba hanımlar. daha önce ki konumu okuyanlar hatırlayacaktır
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-azaliyor-lutfen-fikir-verir-misiniz.765652/
Ben bunları yazdıktan sonra fikir beyan eden herkesi okuyup o pencereden düşünmeye çalıştım. Düşüncelerim durulduktan sonra nişanımız oldu anne babamdan beş kuruş para almadan nişanımızı yaptım.
Sonra ben bir gece ailemle fazla gelen elektrik faturası nedeniyle tartıştım. Para ver dediler param yok nişan masraflarına harcadım dedim annem kız mı veriyoruz biz karı veriyoruz ne masrafı deyince ben hazmedemedim ve sus diye üst üste bir kaç kez bağırdım ve bu olaylar sonrasında babam ben annemi dövüyorum sandığı için ki kesinlikle daha dokunmuşluğum yoktur dayak ne demek sağlamından bir dayak attı bana. Ve annem nişanlımı aradı gecenin on ikisinde gel bunu al götür biz bunu istemiyoruz dediler iki aydır tanıdıkları adama. Ben çok kırıldım ertesi gün evden çıktım ve bi ka. gün akrabalarımda kaldım eve geri döndüğümde ise annem biz seni çağırmadık ki neden geldin gibi sözler söledi banyoya girdim çıktım dışarda kendini becerttiriyosun eve yıkanmaya geliyosun dedi bi daha kırıldım. Nişanlım olan biten herşeyi biliyor ama annem ona farklı konuşuyor biz onunla anne kızız aramızda para lafı olmaz ben onu kırmam vs tarzında ama bana yine edeceğini ediyor. maaşımın yarısını ona veriyorum dışarda elli liraya battaniye görüyor gelip bana para verde çeyizine battaniye alıcam diyor. Anlamıyorum madem almak geliyor içinden neden benden para istemeden almıyorsun. Parayı ben verdikten sonra eşe dosta rica etsem alır getirir bana. Bende bu ay maaşımı vermedim ve eksik kalan örtüydü yorgandı onları tamamladım. Aylardır konuşmuyoruz. sürekli beni kusura bakmayın ama fahişelikle suçluyor sürekli bunu dile getiriyor ve psikolojim alt üst. Nikahıma vs gelmeyeceğini sölemiş. İnsan böyle günlerde maddi olmasa bile manevi olarak destek bekliyor. En azından birşey alırken bile rengini ölçüsünü danışabileceği bir anne bir ortak istiyor ama yok. Aylardır tek kelime etmiyoruz. Bir kuzenim var başka kimsem yok. Evlilik ve ev hazırlıklarım hiç beklediğim gibi gitmiyor. Napmam gerek bu kadar olaydan sonra ben mi gidip özür dilemeliyim yoksa oluruna mı bırakmalıyım? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Annen nişanlını arayıp gel bunu al dediğinde nişanlın ne dedi? Aile içinde yaşananların daha nişanlılık döneminde yansıtılması ne kadar kötü :KK43: Sabretmekten başka çaren yok evlenene kadar sık dişini evlen koyarsın mesafeni ama bu seferde kıymete binersin böylesi bi anne için malum para kesilmesin o_O

Annenizin bu davranışı normal değil.Herhangi bir psikolojik sorunu var mı?

Bildiğim kadarıyla yok yardım almasını sölediğimde bana sen delisin gözlerin deli deli bakıyor şu haline bak diyor
Ben nişanlıma bunları yansıtmıcaktım daha şimdiden aileme kinlenmesin diye ama kendi arayıp duyurdu. Kayınvalideminde haberi oldu nişanlımı o sakinleştirmiş şimdi gitme gidersen geri dönülmez şeyler olacak kanlo bıçaklı olacaksınız sen şimdilik sadece kızın yanında ol diye durdurmuş zaten o gece gelseydi beni alıp çıksaydı evden benim o halimi görseydi bi daha kesinlikle görüştürmezdi beni ailemle. Babam saçlarımdan tutup ev içinde sürükledi o jadar ki kafam şişti buz falan koymak zorunda kaldık anneme neden müdahale etmedin diyorum neden ateşe körükle hidiyosun diyorum bu yaşa kadar dövmedi bundan sonra yapsın sana müstehak diyor. Annem istiypr ki hatalarımdan dolayı sürekli pişman olayım hep ayaklarına kapanıp özür dileyeyim ama kızlar yanlış evliliğimin üzerinden yıllar geçti hala onu düşünüp üzülemem ki yeni bi hayat kurmaya çalışıyorum o hep bana hatırlatıyor yüzüme vuruyor

Senin o insanla evlenmeni de pek önermemiştim ama sen kararını vermişsin. Acaba ailenin bu halleri yüzünden mi bir an önce evlenmek istiyorsun diye düşünmeye başladım. Annenin gel bunu al demesine şok oldum. Ne desem bilemedim.

eski konunu okumadım ama üvey olan anca yapar böyle kaç yaşında kızı dövmek ne ya

Senin o insanla evlenmeni de pek önermemiştim ama sen kararını vermişsin. Acaba ailenin bu halleri yüzünden mi bir an önce evlenmek istiyorsun diye düşünmeye başladım. Annenin gel bunu al demesine şok oldum. Ne desem bilemedim.
Ben bu sorunlarınergenliğimden beri yaşıyorum hep para ver burası otel değil fatura öde eşek gibi çalışmak zorundasın vs tarzı şeylere maruz kaldım ama zamanında onların ve akraba çevremizin bana tavsşye ettiği hem aile olarak hem aday olarak münasip biri de vardı ama ben görücü usulü olmasını istemediğim için evlenmedim kaçmak için olsaydı onların bulduğuna giderdim hem söz dinlemiş olurdım hem hayırlı evlat olurdum ama bu kadarı fazla geliyor artık bana

annen baban kendi rahatlarinin derdine düşmüş para ver git burdan sürün bu ne ya hayırsız anne baba modeli bunları sana yaşatmaya ne hakları var ki arkanda olacaklarına neden engel oluyorlar

Evlenince kurtulacaksın demeyi o kadar çok isterdim ki.İşin kötü tarafı nişanlın da her fırsatta yüzüne vuracak bu olayları. :KK43:

ben diğer konunuzu okudumda 18 yaşında yaptığınız evliliği istememişler o zaman anne ve babanıza çok mu karşı çıkıp yaptınız o evliliği? iş buraya kadar gelmeden annenizle oturup normal olarak konuşmayı hiç denediniz mi anne ben hata yaptım ama bu sefer yanımda ol gibi? yan belki bi önceki evliliğinizde çok kırdıysanız bunları yaşıyor olabilirsiniz diye düşündüm ama tabiki kimse kimsenin yaşantısını bilemez.

herkes başında annesi olarak mı evlenıyo.sende annem yok die düşünebilirsin.biraz ağır olacak ama herkes çocuk doğurabiliyo ama maalesef anne olamıo.ilk defa bu kadar sinirlendim kk deki bi olaya.ailen bile olsa kimsenin seni böylesine değersiz hissettirmeye hakkı yok.buna müsade etme.

ben diğer konunuzu okudumda 18 yaşında yaptığınız evliliği istememişler o zaman anne ve babanıza çok mu karşı çıkıp yaptınız o evliliği? iş buraya kadar gelmeden annenizle oturup normal olarak konuşmayı hiç denediniz mi anne ben hata yaptım ama bu sefer yanımda ol gibi? yan belki bi önceki evliliğinizde çok kırdıysanız bunları yaşıyor olabilirsiniz diye düşündüm ama tabiki kimse kimsenin yaşantısını bilemez.
Evet biraz direttiğim doğru ama ben ayrılıp eve döndüğümde zaten konuştuk bunları ben pişman olduğumu onların haklı olduğunu söyledim ama üzerinden çok zaman geçti her gün aynı konuyu açıp aynı özrü dileyip hep pişmanlığımı dile getiremem ki

Evlenince kurtulacaksın demeyi o kadar çok isterdim ki.İşin kötü tarafı nişanlın da her fırsatta yüzüne vuracak bu olayları. :KK43:
yoo eğer insan evladıysa asla böyle bişey yapmaz hatta eğer vicdanlı biriyse kesinlikle ailesine lag söyletmeyecek ve arkasında duracaktır müstakbel karısının :)

Tekrar merhaba hanımlar. daha önce ki konumu okuyanlar hatırlayacaktır
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-azaliyor-lutfen-fikir-verir-misiniz.765652/
Ben bunları yazdıktan sonra fikir beyan eden herkesi okuyup o pencereden düşünmeye çalıştım. Düşüncelerim durulduktan sonra nişanımız oldu anne babamdan beş kuruş para almadan nişanımızı yaptım.
Sonra ben bir gece ailemle fazla gelen elektrik faturası nedeniyle tartıştım. Para ver dediler param yok nişan masraflarına harcadım dedim annem kız mı veriyoruz biz karı veriyoruz ne masrafı deyince ben hazmedemedim ve sus diye üst üste bir kaç kez bağırdım ve bu olaylar sonrasında babam ben annemi dövüyorum sandığı için ki kesinlikle daha dokunmuşluğum yoktur dayak ne demek sağlamından bir dayak attı bana. Ve annem nişanlımı aradı gecenin on ikisinde gel bunu al götür biz bunu istemiyoruz dediler iki aydır tanıdıkları adama. Ben çok kırıldım ertesi gün evden çıktım ve bi ka. gün akrabalarımda kaldım eve geri döndüğümde ise annem biz seni çağırmadık ki neden geldin gibi sözler söledi banyoya girdim çıktım dışarda kendini becerttiriyosun eve yıkanmaya geliyosun dedi bi daha kırıldım. Nişanlım olan biten herşeyi biliyor ama annem ona farklı konuşuyor biz onunla anne kızız aramızda para lafı olmaz ben onu kırmam vs tarzında ama bana yine edeceğini ediyor. maaşımın yarısını ona veriyorum dışarda elli liraya battaniye görüyor gelip bana para verde çeyizine battaniye alıcam diyor. Anlamıyorum madem almak geliyor içinden neden benden para istemeden almıyorsun. Parayı ben verdikten sonra eşe dosta rica etsem alır getirir bana. Bende bu ay maaşımı vermedim ve eksik kalan örtüydü yorgandı onları tamamladım. Aylardır konuşmuyoruz. sürekli beni kusura bakmayın ama fahişelikle suçluyor sürekli bunu dile getiriyor ve psikolojim alt üst. Nikahıma vs gelmeyeceğini sölemiş. İnsan böyle günlerde maddi olmasa bile manevi olarak destek bekliyor. En azından birşey alırken bile rengini ölçüsünü danışabileceği bir anne bir ortak istiyor ama yok. Aylardır tek kelime etmiyoruz. Bir kuzenim var başka kimsem yok. Evlilik ve ev hazırlıklarım hiç beklediğim gibi gitmiyor. Napmam gerek bu kadar olaydan sonra ben mi gidip özür dilemeliyim yoksa oluruna mı bırakmalıyım? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Kusura bakmayın da,ne kadar terbiyesiz anneniz.
İnsan öz evladına bunları yapar mı?

ya ilk konunuzu okudumda ıııh acele etmeyin aileden kaçış olarak görmeyin daha kötü olabilir. aşk yok diosunuz 2 aya kalmadan kv bile gözünüze batmaya başlayabilir üstelik daha gençsiniz artı annenizle yaşamak zorunda değilsiniz madem siz ahlakınızla edebinizle yaranamıosunuz bu kadar sıkıntıyı çektikten fat. ödedikten sonra
silin gitsin böyle hakaret olmaz :S yuh ya

Burda bir tek aileniz için değil hayatınız için yorum yapıcam. Çünkü cidden yaşadıklarınızi sağlıklı bulmuyorum. Eski konunuzu da okudum.
18 yaşında bir hata yapmışsınız ve daha yine büyümeden 22 yaşında bir hata daha yapıyorsunuz. Yine büyük sayilmazsiniz, yine aklınız başında tam sayılmaz.

Neden hep kendinizden yaşça çok büyük insanlar seciyorsunuz? Tamam bazı insanlar yaş farkına bakmadan evlilik yurutebiliyor ama ben sizin sağlıklı bir şekilde bu yaş farkını kapatacaginiza eski konunuza bakarak inanmıyorum. Iyi düşünün derim.

Ayrıca çalışıyorsunuz ne güzel kendi ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz. Ve hayatınızı en güzel şekilde tat ala ala yasayabileceginiz yastasiniz. Ailenizden evinizi ayırın, kendi duzeninizi kurun. Bırakın ceyiz almayi felanda. Biraz hayatın, gençliğin tadına bakın. Gezin, tozun eğlenin. Ilerde bir gün karşınıza sizi yaslarinizda, sizin aradığınız kriterlerde biri çıkacaktır. Hiç yasayamadiginiz flört ü yaşayın ve evlenecekseniz öyle evlenin ama azıcık daha zamanı gelince.

Sürekli hayatinizda ki 3. Kişiler İçin gözünüzü karartmayin, kendiniz için yapın bunu. Benimkiler sadece " ben olsaydım napardim" empatisi. Tabii ki hayat sizin hayatınız, karar sizin kararınız..

Diger konunuda okudum ve 2. Bur hataya yaklasiyormuşsun gibi geldi neden aileden uzaklasip kendi basina biseyler yapmaya calisip kafani toplamiyorsunda ardi arda evlilik yapiyorsun bu yaşta ?

B
yoo eğer insan evladıysa asla böyle bişey yapmaz hatta eğer vicdanlı biriyse kesinlikle ailesine lag söyletmeyecek ve arkasında duracaktır müstakbel karısının :)
bilemiyorum insanların çoğu şimdi olmasa bile tartıştığımızda va başıma kakacağı için herşeyi pylaşmamam anlatmamam gerektiğini söylüyor ama ben yine de gizleyemiyorum yüzümden okunuyor zaten eğer hayatıma ortak olacaksa bilmeli diye düşünüyorum zaten ben anlatmasam bile annem yeterince duyurdu olayı gece yarısı arayarak bende tümünü anlattım

X