- 25 Aralık 2014
- 825
- 850
Herkese merhaba Ablalarım benden küçük olan kardeşlerim bir konuda Yardımınızı istiyorum . Ben bu sene son siniftayim yani 2016 kpss ye bende gireceğim ve harıl harıl dersane araştırıyorum ki ilk seneden atanabileyim bir an önce mesleğimi elime alıp kendi ayaklarım üzerin de durabileyim diye.Erkek arkadaşım da evlenmek istiyor ama ben önce atanmam gerek diyorum . Ailem ile tanistirdim biraz daha tanisinlar söz nisan vs düşünüyoruz . Ama atanmadan evlenmicem istersem 5 sene nişanlı kalayim önemli değil . Demek istediğim şu ki bir an önce atanmak için şimdiden stres e girip birsey yapmaya çalışıyorum . Bizim okulda 4 kişilik grubumuz var 4 kız ve içlerinden biri de geçen gün konu da bahsettigim kız. Dediler ki hepimiz aynı dersane ye gidelim. Ama ben tek başıma gitmek istiyorum . Sebebi ise arkadaşla olunca insan calisamiyor ciddiye alamıyor bunu üniversite sınavına hazırlanırken de gördüm . Hep bir gırgır samata ortamı oluyor . Ayrıca sadece benim arabam olduğu için çıkışta sürekli birsey yapalım deniyor cafeye falan gidelim diyorlar Hayır diyince yanlış anlaşılıyor sırf arabasi var bizi götürmek istemediği için böyle yapıyor vs . Ee gittiğimiz de tekrar evlere dağıtıyorum 3 u de ayrı yerlerde oturuyor en az 2 saatimi alıyor . Bir kaç kere de laf vurdular ee arabasi olanlar çok havalı vs diye çok umursamadim. Derdim e geliyorum .. ben onlarla ayni dersane ye gitmek istemediğimi nasıl söyleyeceğim ? Şimdi gidip yazilsam bize neden söylemedin , hani hepimiz aynısına gidecektik vs diyecekler. 2 3 kere whatsapp grubun da konuşuldu napicaz nereye karar verdiniz diye. Ee hiç biri araştırmıyor ben se kendimi parcaliyorum düzgün bir yere gideyim diye . Yani onlar hazır a konmaya çalışıyorlar. Napayım nasıl söyleyeyim bir akıl verin nolur . Bu ara da telefon dan yazıyorum yazım hatası olduysa Özür dilerim şimdiden . Bir kusurum olduysa da yazdıklarım için de affola .