bu sessizlik neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy ben de hastayken oturup flörtümle ilgilenmem şahsen. Ve ben ilgi beklerim. Aksine yani senin ilgi göstermen araman geçmiş olsun demen çay çorba yapman gerekirdi.

Ayrıca da ben de arkadaşlar gibi 1 aylık ilişkide hemen ağzına evlilik dolayan, annemle tanıştıracam şöyle yapıcam edicem diyen adamdan korkarım. Ayakları yere sağlam basan duygu durumundan emin olan biri gibi gelmedi bana. Biraz daha temkinli yaklaşmanı öneririm. Çünkü şöylede bir gerçek var erkekler hoşlandığı beğendiği bi kadın olsun iki eli kanda da olsa illaki yazıyor illaki vakit ayırıyor.

Bu seneki grip öldürmeyen ama süründüren cinsten. Bi yakalandım 4 gün ateş sıtma yataktan nerdeyse hiç çıkamadım. Ne aşkı meşki gözüm çocuğumu bile görmedi. :/ adamı darlamayın bence

Aynen katılıyorum. Ne evlilik lafı etmeyen ketum duygularından haberdar olamadığın biri olacak ne de 1 ayda evlenicez edicez annemle tanıştırıcam diyen biri. Biz kadınların hemen yelkenleri suya indirdikleri bir mevzu çünkü evlilik. Bunu da gayet iyi biliyorlar. Ve evlenmek istemesi demek de seviyor anlamına gelmiyor her zaman.

Erkekler hasta olduklarında çekilmez derecede nazlı olurlar sizden biraz ilgi bekliyor sitemli mesajlar atmak yerine onu motive edecek şeyler yazın hatta neden yazıyorsunuz arayın direk...

Kesinlikle doğru..genelleme yapamayız tabiki ilk haftada evlenelim diyip evlenip çok mutlu olanda vardır ama diğer ihtimalide düşünüp kaptırmamalı çünkü mantığına uymayan bir noktada evlenme hayali kurduğu birine by by da diyebilir erkekler..

Ben birine seninle evlenirim diyebildikten sonra evlenirim bitmiştir ama erkekler öyle değil bence

kizlar whatsappta story paylasmis sanirim final budur. sokakta yururken x kisisini almaya gidiyoruz gibi bir sey yazmis.
bitirme mesajina gerek var mi?

Hasta olduğu için o ilgi bekliyordur.
İlgi beklemek de hakkı bence..

Trip yapmanız hoş olmaz şu zamanda.

kizlar whatsappta story paylasmis sanirim final budur. sokakta yururken x kisisini almaya gidiyoruz gibi bir sey yazmis.

Hic gerek yok bence. Kendi haline birak bitirme mesaji onu onemsedigini gosterir. Dengesiz ve tutarsiz insandan korkarim.

Bence bir şey yazmana gerek yok. Bitirme mesajına hele hiç gerek yok. Ne hali varsa görsün. İsterse yazar yazdığı zamanda en azından bu olayda senin onu az da olsa tanımana ve biraz daha temkinli yaklaşmaya başlamana sebep olmuş olur. Mesaj atıp da havaya sokma rica ederim.

dayanamadim mesaj attim. yahu bu kadar mi medeniyetsiziz, bir hoscakal diyemeyecek kadar mi? dedim...
aradi.
sabah iste hastaneye gittim de igne icin de sonra beni aldilar da bilmemnereye goturduler de bes dakika bile bulamadim. hemen abartma da, ben seni cok seviyorum bebegim gercekten telafi edicem, yapma boyle bi de sen ustume gelme vs vs
kapatiyorum dedim. konusalim ama bu konuyu falan dedi. bye dedim kapattim.

keske kafamdaki soru isaretleri cozulseydi.

Ya soyle adamlarin bir tarafini kaldiriyorsunuz ya ben de buna deli oluyorum iste. Kendi degerinizi kendiniz belirleyin ya lutfen.

Ust uste hata yapmaya doyamadin gitti.Rolleri degistiniz ne oldu simdi ? Pesine kosuyordu simdi sen ard arda mesajlar vs.Bir geri cekmeyi neden beceremedin ki kendini ya ?

Adam konuşalım demiş bye demişsin soru işareti nasıl çözülecek? Gereksiz şekilde kafanda kurmuşsun afedersin adam seni erkek delisi zannedecek hemen iki mesaj atmayınca böyle davrandığın için kendini kıymete bindirecek.

Ya soyle adamlarin bir tarafini kaldiriyorsunuz ya ben de buna deli oluyorum iste. Kendi degerinizi kendiniz belirleyin ya lutfen.
kaldiramadim ki ya. inan sinirden elim titredi ya. ne adilik bu. story atacak vakti var bana vaktiyok. inanilir gibi mi ya? bitirme mesaji attim zaten, daha bisi yapmama gerek yok

Ust uste hata yapmaya doyamadin gitti.Rolleri degistiniz ne oldu simdi ? Pesine kosuyordu simdi sen ard arda mesajlar vs.Bir geri cekmeyi neden beceremedin ki kendini ya ?
ya kontrol edemiyorum ki kendimi su an. kafayi yedim o storyi gorunce. net olsun ne var ki ya

su an konusalim seklinde soylemedi. ‘ama konusmaya devam edelim tamam mi bitirme’ seklinde soyledi. ben de hiii dedim dalga gecer gibi yaptim sonra da bye bye dedim.

kaldiramadim ki ya. inan sinirden elim titredi ya. ne adilik bu. story atacak vakti var bana vaktiyok. inanilir gibi mi ya? bitirme mesaji attim zaten, daha bisi yapmama gerek yok

Bitirme mesaji nedir kuzum ergen misiniz? Boylelerini yok sayacaksin bu kadar zor olmamali. Kimse vazgecilmez degildir.
Adamin bunu konusalim ama sonra demesine bile ayar oldum sen de kendince trip atiyorsun ama kime?

Hastalığında destek olup, ilgi gösterdiğinize emin misiniz? Bana siz de uzak durmuşsunuz hatta ilgi beklemişsiniz gibi geldi. Başka şehirde ise evine çiçek gönderebilirdiniz. İlla kadına çiçek gönderilmez. Ara ara yazmışsınız. Konuşurken isteksiz gibi izin istemişsiniz aramaya bile. Ne bileyim konuyu hemen kendi üstünüze alınmışsınız. Adamın sizle ciddi düşüncesi varsa da soğumuş olmalı. Şahsen ben soğurdum. Şimdi de üstüne oynamaya devam ediyorsunuz. Garip.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…