- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi lightblue87
-
Aynen katılıyorum. Ne evlilik lafı etmeyen ketum duygularından haberdar olamadığın biri olacak ne de 1 ayda evlenicez edicez annemle tanıştırıcam diyen biri. Biz kadınların hemen yelkenleri suya indirdikleri bir mevzu çünkü evlilik. Bunu da gayet iyi biliyorlar. Ve evlenmek istemesi demek de seviyor anlamına gelmiyor her zaman.Bana kalırsa kafada kurup karşı tarafı sıkıştırmamak gerekir sabırsız olursan sonucunda sen üzülebilirsin, böyle konularda biraz akışına bırakabilmeli zor da olsa
Sadece hastalıktanda böyle yapıyor olabilir hemen kötü düşünmemeli
Bir erkek evlilik lafı açınca sanıyoruzki bu beni çok çok istiyor ne zorluk gelirse karşısına benden vazgeçmez ne de olsa evlenilecek insan olarak bakıyor diyoruz
Genelleme yapmıyorum hemen evlilik diyen insanlar sorunlu demiyorum kesinlikle ama daha dikkat etmeli diye düşünüyorum
Sonra kadınlar üzülüyor çünkü aynı şeyi ben yaşadım onun için konuşuyorum..
Kafamda soru işaretleriyle kalakaldım sürekli evlenelim evlenelim diyen insan ( ilk on günde ) sonra hemen nasıl kolay bitirebildi dedim, güya sanıyoruzki bu adam hemen vazgeçmez zorluklar karşısında mücadele eder
Akışına bırak sadece hastalık yüzünden öyle olabilir :)
Aynen katılıyorum. Ne evlilik lafı etmeyen ketum duygularından haberdar olamadığın biri olacak ne de 1 ayda evlenicez edicez annemle tanıştırıcam diyen biri. Biz kadınların hemen yelkenleri suya indirdikleri bir mevzu çünkü evlilik. Bunu da gayet iyi biliyorlar. Ve evlenmek istemesi demek de seviyor anlamına gelmiyor her zaman.
kizlar whatsappta story paylasmis sanirim final budur. sokakta yururken x kisisini almaya gidiyoruz gibi bir sey yazmis.
bitirme mesajina gerek var mi?
kizlar whatsappta story paylasmis sanirim final budur. sokakta yururken x kisisini almaya gidiyoruz gibi bir sey yazmis.
Bence bir şey yazmana gerek yok. Bitirme mesajına hele hiç gerek yok. Ne hali varsa görsün. İsterse yazar yazdığı zamanda en azından bu olayda senin onu az da olsa tanımana ve biraz daha temkinli yaklaşmaya başlamana sebep olmuş olur. Mesaj atıp da havaya sokma rica ederim.kizlar whatsappta story paylasmis sanirim final budur. sokakta yururken x kisisini almaya gidiyoruz gibi bir sey yazmis.
dayanamadim mesaj attim. yahu bu kadar mi medeniyetsiziz, bir hoscakal diyemeyecek kadar mi? dedim...
aradi.
sabah iste hastaneye gittim de igne icin de sonra beni aldilar da bilmemnereye goturduler de bes dakika bile bulamadim. hemen abartma da, ben seni cok seviyorum bebegim gercekten telafi edicem, yapma boyle bi de sen ustume gelme vs vs
kapatiyorum dedim. konusalim ama bu konuyu falan dedi. bye dedim kapattim.
keske kafamdaki soru isaretleri cozulseydi.
dayanamadim mesaj attim. yahu bu kadar mi medeniyetsiziz, bir hoscakal diyemeyecek kadar mi? dedim...
aradi.
sabah iste hastaneye gittim de igne icin de sonra beni aldilar da bilmemnereye goturduler de bes dakika bile bulamadim. hemen abartma da, ben seni cok seviyorum bebegim gercekten telafi edicem, yapma boyle bi de sen ustume gelme vs vs
Adam konuşalım demiş bye demişsin soru işareti nasıl çözülecek? Gereksiz şekilde kafanda kurmuşsun afedersin adam seni erkek delisi zannedecek hemen iki mesaj atmayınca böyle davrandığın için kendini kıymete bindirecek.dayanamadim mesaj attim. yahu bu kadar mi medeniyetsiziz, bir hoscakal diyemeyecek kadar mi? dedim...
aradi.
kaldiramadim ki ya. inan sinirden elim titredi ya. ne adilik bu. story atacak vakti var bana vaktiyok. inanilir gibi mi ya? bitirme mesaji attim zaten, daha bisi yapmama gerek yokYa soyle adamlarin bir tarafini kaldiriyorsunuz ya ben de buna deli oluyorum iste. Kendi degerinizi kendiniz belirleyin ya lutfen.
ya kontrol edemiyorum ki kendimi su an. kafayi yedim o storyi gorunce. net olsun ne var ki yaUst uste hata yapmaya doyamadin gitti.Rolleri degistiniz ne oldu simdi ? Pesine kosuyordu simdi sen ard arda mesajlar vs.Bir geri cekmeyi neden beceremedin ki kendini ya ?
su an konusalim seklinde soylemedi. ‘ama konusmaya devam edelim tamam mi bitirme’ seklinde soyledi. ben de hiii dedim dalga gecer gibi yaptim sonra da bye bye dedim.Adam konuşalım demiş bye demişsin soru işareti nasıl çözülecek? Gereksiz şekilde kafanda kurmuşsun afedersin adam seni erkek delisi zannedecek hemen iki mesaj atmayınca böyle davrandığın için kendini kıymete bindirecek.
kaldiramadim ki ya. inan sinirden elim titredi ya. ne adilik bu. story atacak vakti var bana vaktiyok. inanilir gibi mi ya? bitirme mesaji attim zaten, daha bisi yapmama gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?