Bu şiddet değilmi ne yapmalı :(

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.857
Merhaba arkadaşlar hafta sonu çok kötü bir olay yaşadım

Çocuğumun arkadaşı oğlumu zorla site dışına götürmüş :KK57: tabi olay çıktı ailesine soylemeye gittik bizi dövmeye kalktilar:KK57:

Neyse eve geldik ben sinir krizi geçiriyorum
Cocugada kızdım niye bağırıp yardım istemedin diye

Eşim sus bitti artık dedi ben de bitmedi susmuyacam demekle annemle kardeslerimin yanında çok kötü bağırıp üstüme yürüyüp kolumdan çekmiştir yürü gidelim o zaman adamlara kavgaya dedi:KK57:

Annemler eşime sakin ol sinirli sen alttan al diyorlar sen ne yapıyorsun demiyor
Sabaha kadar uyumadik 2.3 saat anca
Eşim Özür diledi binlerce kez

Ne yapmalıyım sizce

Merhaba arkadaşlar hafta sonu çok kötü bir olay yaşadım

Çocuğumun arkadaşı oğlumu zorla site dışına götürmüş :KK57: tabi olay çıktı ailesine soylemeye gittik bizi dövmeye kalktilar:KK57:

Neyse eve geldik ben sinir krizi geçiriyorum
Cocugada kızdım niye bağırıp yardım istemedin diye

Eşim sus bitti artık dedi ben de bitmedi susmuyacam demekle annemle kardeslerimin yanında çok kötü bağırıp üstüme yürüyüp kolumdan çekmiştir yürü gidelim o zaman adamlara kavgaya dedi:KK57:

Annemler eşime sakin ol sinirli sen alttan al diyorlar sen ne yapıyorsun demiyor
Sabaha kadar uyumadik 2.3 saat anca
Eşim Özür diledi binlerce kez

Ne yapmalıyım sizce

eşinizin tavrındansa,çocuğa ne yaptığı daha önemli o arkadaşının bence,bu arada inş aklımıza gelen şey değildir

member: 537581"]Ben anlamadım eşnmi şiddet uyguladı cocugunun arkadasının ebeveynlerimi ?[/QUOTE]

Gece 10 da çocuğumu korkutmak için site dışına götürmüş arkadaşı
Ailesi ne söylemeye gittik eşim çocukla konuşup eve gidince

Bizi dövmeye kalktilar ben eve gelinceye çık ofkeliydim esimde bana yukarıya yazdıklarımı yapti

Eşinizde hem çocuğunuzun korkusu hem sinirle öyle davranmıştır. Böyle sinir bozucu bir olayı daha çözüme kavuşturamamış iken annenizin ve kardeşinizin önünde eşinizin size bağırmasına takılmayın bence. O sırada sizde alçak sesle konuşmuyordunuz herhalde. Çocuğunuzun durumu çok daha önemli. Sizin anne baba olarak biraz daha soğukkanlı olmanız gerekir. Ne demek gecenin 10 unda kuyuya götürmek. Üstelik böyle bişey yaşadıktan sonra anne baba diğer aile ile kavga ediyo bide gelip evde birbirlerine giriyorlar. Bunlar yetmiyormuş gibi bide siz oğlunuza neden bağırmadın diye mi kızıyorsunuz. Yapmayın böyle bir daha başına bişey gelse size anlatmayabilir annemle babam yine kavga edicek diye. Bırakın eşinizin ailenizin önünde bağırmasını siz çocuğunuza zarar vermişsiniz bunu çözün önce. Hem anne hem baba hatalı davranmışsınız. Çocuğunuzun bilinç altını tamir etmeye bakın. Birde bu kuyu olayınında peşini bırakmayın takip edin çocuğunuzu ve arkadaşlıklarını. Ama bunu çocuğunuza soru sorarak yapmayın sakın.

Çocuğunuzun gece 10 da dışarda tek başına ne işi var? Site dahi olsa...

Muhtemelen ufaklık zaten korkmuştur, üzerine çocuğa kızmak da bir türk annesi geleneği sanırım. Çocuk düşer kızılır, ağlar kızılır... Halbuki o anda çocuğun sadece şefkate ihtiyacı vardır. Eşinizin bu tepkisi de bu yüzden olmuş sanırım. Şiddet değil bence, sinirlerin gergin olduğu ortamda olur öyle şeyler.

bence sakin olun bunlar çocuk olabilir sadece temkinli olun çocuğunuzun arkadaşları konusunda gözünüz üzerinizde olsun... şiddet sayılabilir lakin sizde fazla üstüne gitmişsiniz neticede erkek belki kavga çıkmasını istememiştir...

Cocuk dedigine gore kucuk.. kucuk bir cocugun gece 10da site dahi olsa bi basina işi ne ??
Soyle cocuguna sahip cikmayip basina bisey gelince ebeveynlik taslayanlarada ben sinir oluyorum
Etraf kötü zaten yeterince ona ragmen o saatte bu cocuk evde yok iyiymiş sonrada o oldu bu oldu

Çocuğunuzun gece 10 da dışarda tek başına ne işi var? Site dahi olsa...

Muhtemelen ufaklık zaten korkmuştur, üzerine çocuğa kızmak da bir türk annesi geleneği sanırım. Çocuk düşer kızılır, ağlar kızılır... Halbuki o anda çocuğun sadece şefkate ihtiyacı vardır. Eşinizin bu tepkisi de bu yüzden olmuş sanırım. Şiddet değil bence, sinirlerin gergin olduğu ortamda olur öyle şeyler.

Sitemiz güvenlikli cnmsaha Evimin dibi böyle olacağınınerden bilirdim
Çocuğa kızdım babama diye bagirsa duyarız boyun etmiş gitmiş :KK43:

Ama çocuk o daha... Hatalar yapabilir. Hata yaptı diye kızmak yerine anlatmalısınız.

Site ne kadar güvenlikli olursa olsun sitenin içinde nasıl insanlar yaşadığını bilemezsiniz. Çocuğunuz site içinde dahi olsa başına kötü şeyler gelebilir. Gece hava karardıktan sonra ne olursa olsun yalnız bırakmayın çocuğunuzu.

sizinki komşu şiddeti. ben olsam hem o çocukları hem aileyi şikayet ederdim ki gözleri korksun bir daha cesaret etmesinler diye.

Site içi bile olsa gece 10 da çocuk evde olur.. olmalı..

Son kendin söylemişsin sinir krizi geçirdim diye.. Adamın da hakkı o zaman sinir krizi geçirmek. Adam sakin olmaya çalışmış ve sen birde adam sucluymus gibi tersine gidince o da kriz geçirmiş..

Birsey yapmayın. Adamın ozrunu kabul edin. Çocuğu da 8 diyince akşam ezaniyla birlikte eve sokun

X