Bu sokaktaki erkeklerin bizi korkutmasından usandım!!!

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
Merhaba hanımlar. Ben artık bunu çok takıyorum kafaya onca öldürülen kadin onca yetistirilememis erkek varken sokakta bile yuruyemiyoruz ya.. Cok korkuyorum artik. Size dun basimdang ecen olayi anlaticam
İftarı yaptım ailemle biliyosunuz iftar biraz gec oluyor arkadasimla liseden arkadaslarimla bulusucaktik evimin yakinlarinda bir cafe var saat gec oldugu icin orada toplanilmasini istedim. Sagolsun kabul ettiler. 1 saatten belki biraz daha fazla oturup kalktik saat 9 bucuk gibi. Ben eve yuruyordum. Sokakta da cok ilginc bir sekilde kimse yok. Yanimda bir araba yavasladi ben adimlarimi hizlandirdim. Icinden iyi aksamlar bisey soyleyebilir miyim diye herifin teki sarkti camdan araba hala benim hizimda hareket ediyor ben de resmen koşar adim yuruyorum. Hicbisey soylemedim ve yürümeye devam ettim. Bi dur da soyleyebileyim guzelim sen ne hoş ne ürkek şeysin ceylan gibi vs şeyler soylemeye basladi ben koşmaya başladım. Seni bulurum ama tadina bakarim vb seyler söyledi ya o kadar korktum o kadar tiksindim ki kadinligimdan utandim. Evimin onune kostum zile basmadan önce kapının önünde dakikalarca ağladım diyebilirim.biz ne yapacağız bu heriflerle ya? Artik ne midem ne yuregim kaldiriyor ne kadar sapkinlasti bu insanlik.. Mubarek gunde.. Allahim sen yardim et bize

Merhaba hanımlar. Ben artık bunu çok takıyorum kafaya onca öldürülen kadin onca yetistirilaememis erkek varken sokakta bile yuruyemiyoruz ya.. Cok korkuyorum Plartik. Size dun basimdang ecen olayi anlaticam
İftarı yaptım ailemle biliyosunuz iftar biraz gec oluyor arkadasimla liseden arkadaslarimla bulusucaktik evimin yakinlarinda bir cafe var saat gec oldugu icin orada toplanilmasini istedim. Sagolsun kabul ettiler. 1 saatten belki biraz daha fazla oturup kalktik saat 9 bucuk gibi. Ben eve yuruyordum. Sokakta da cok ilginc bir sekilde kimse yok. Yanimda bir araba yavasladi ben adimlarimi hizlandirdim. Icinden iyi aksamlar bisey soyleyebilir miyim diye herifin teki sarkti camdan araba hala benim hizimda hareket ediyor ben de resmen koşar adim yuruyorum. Hicbisey soylemedim ve yürümeye devam ettim. Bi dur da soyleyebileyim guzelim sen ne hoş ne ürkek şeysin ceylan gibi vs şeyler soylemeye basladi ben koşmaya başladım. Seni bulurum ama tadina bakarim vb seyler söyledi ya o kadar korktum o kadar tiksindim ki kadinligimdan utandim. Evimin onune kostum zile basmadan önce kapının önünde dakikalarca ağladım diyebilirim.biz ne yapacağız bu heriflerle ya? Artik ne midem ne yuregim kaldiriyor ne kadar sapkinlasti bu insanlik.. Mubarek gunde.. Allahim sen yardim et bize
Plakasini alip polisi arasaydin keske sozlu tacizden hoppp gorurdu dunyanin kac bucak oldugunu en azindan emniyete giderdi o korku ona yeterdi iste dun siz arasaydiniz polisi o bida baskasina yapmaya cesaret edemezdi en azindan kafasi guzeldir pislgin bide gecmis olsun

Merhaba hanımlar. Ben artık bunu çok takıyorum kafaya onca öldürülen kadin onca yetistirilememis erkek varken sokakta bile yuruyemiyoruz ya.. Cok korkuyorum artik. Size dun basimdang ecen olayi anlaticam
ben aynı olaya küçücükken gündüz vakti sakin bi sokakta şahit oldum. doğan marka arabayla serseri ayı gibi tipler, kalem etekli topuklu güzel bi kadına yanaştılar. uzaktan ne dediler ne ettiler pek duyamadım. kadın hiç çekinmeden öyle bi çığlık kopardı ki heriflere, hatta arabadakilere daha da yaklaşıp çemkirdi. "şerefsizleeer imdaaat tacizzz!, yardımm!"
o anı ömrüm boyunca unutamam. sokakta hiçkimse yoktu, belki de kimse duymıycaktı. ama pislikler öyle bi gaza bastı ki... kordudan çarpıcaklardı düz yolda arabayı. direksiyonu bile tutamadılar. Allah göstermesin ama başıma böyle bişiy gelicek olursa, ben de o kadın gibi yapmak istiyorum. yüz buluyo şerefsizler, kadın korkunca daha da büyük haz alıyolar.

SUSMAYIN! BAĞIRIN!

Arkadasinda dedigi gibi korkup kacmak yerine plakayi alip aninda polisi arayip ihbar etseydiniz o pislik boyle bisey yapamazdi daha .
Siz kactgnz icin o pislik kmblr dha kac kisiye yapck ayni seyii

Bu arada arkadasim bir bayan olarak herzaman icin cantanin olmazsa olmazi bir bicak bilemedin biber gazi bulunsun ben yillardir cantamda tasirim elimden gelse silah bile tasicam o derece sole minicik bisi olsa disarlar gaspci bagimli sarhoslar ve sapiklarla dolu birdw onlardan korkmayin korkunca cesaretleniyolar

emin olun şikayet bile etseniz bir şey çıkmazdı, öldürenler bile "tahrik" deyip serbest bırakılırken.. size vereceğim tek tavsiye saat 9 dan sonra tek başınıza sokağa çıkmayın.. ülke tekinsiz hem de çok tekinsiz ve şu an için yapabileceğimiz hiçbir şey yok..

çantamda falçata vardı bir zamanlar tekrar koyucam yerine, Allah var Batman'da hiç denk gelmedim böyle laf atma göz dikme olaylarına, eşim emniyetten biber gazı getirdi bide, Ankaraya dönünce de yakın dövüş kurslarına katilmak istiyorum hem spor hem tedbir

Plakasini alip polisi arasaydin keske sozlu tacizden hoppp gorurdu dunyanin kac bucak oldugunu en azindan emniyete giderdi o korku ona yeterdi iste dun siz arasaydiniz polisi o bida baskasina yapmaya cesaret edemezdi en azindan kafasi guzeldir pislgin bide gecmis olsun

Tesekkur ederim o korkuyla karanlikta kaçmaktan baska bir sey gelmedi valla aklima. Keske alsaymisim plakayi

ben aynı olaya küçücükken gündüz vakti sakin bi sokakta şahit oldum. doğan marka arabayla serseri ayı gibi tipler, kalem etekli topuklu güzel bi kadına yanaştılar. uzaktan ne dediler ne ettiler pek duyamadım. kadın hiç çekinmeden öyle bi çığlık kopardı ki heriflere, hatta arabadakilere daha da yaklaşıp çemkirdi. "şerefsizleeer imdaaat tacizzz!, yardımm!"
o anı ömrüm boyunca unutamam. sokakta hiçkimse yoktu, belki de kimse duymıycaktı. ama pislikler öyle bi gaza bastı ki... kordudan çarpıcaklardı düz yolda arabayı. direksiyonu bile tutamadılar. Allah göstermesin ama başıma böyle bişiy gelicek olursa, ben de o kadın gibi yapmak istiyorum. yüz buluyo şerefsizler, kadın korkunca daha da büyük haz alıyolar.

SUSMAYIN! BAĞIRIN!

Cok iyi yapmis.

Arkadasinda dedigi gibi korkup kacmak yerine plakayi alip aninda polisi arayip ihbar etseydiniz o pislik boyle bisey yapamazdi daha .
Siz kactgnz icin o pislik kmblr dha kac kisiye yapck ayni seyii

Birbirimizi kandirmayalim. Tecavuz edenler bile 3 5 yil yatip cikip yine ayni halti yiyorken bu adamlarin gozu korksa dahi bu kadar kani bozukken yapan yine yapar. adam gibi bir adalet sistemi oldugunu dusunmuyoru

Bu arada arkadasim bir bayan olarak herzaman icin cantanin olmazsa olmazi bir bicak bilemedin biber gazi bulunsun ben yillardir cantamda tasirim elimden gelse silah bile tasicam o derece sole minicik bisi olsa disarlar gaspci bagimli sarhoslar ve sapiklarla dolu birdw onlardan korkmayin korkunca cesaretleniyolar

Benim de biber gazim var ama dun yanima almamisim cunku hemen evin dibine cikiyorjm diye elime sadece cüzdan alip cikmistim:KK43:

çantamda falçata vardı bir zamanlar tekrar koyucam yerine, Allah var Batman'da hiç denk gelmedim böyle laf atma göz dikme olaylarına, eşim emniyetten biber gazı getirdi bide, Ankaraya dönünce de yakın dövüş kurslarına katilmak istiyorum hem spor hem tedbir

Falcata iyiymiş valla. Bende de biber gazi var da ya oyle haberler okuyoruz goruyoruz sahit oluyoruz yine yapacagini yapar bu pislikler

emin olun şikayet bile etseniz bir şey çıkmazdı, öldürenler bile "tahrik" deyip serbest bırakılırken.. size vereceğim tek tavsiye saat 9 dan sonra tek başınıza sokağa çıkmayın.. ülke tekinsiz hem de çok tekinsiz ve şu an için yapabileceğimiz hiçbir şey yok..

Haklisiniz galiba.. Keske biz kısıtlamak zorunda kalmasak ama malesef onlar yuzunden giyimimizi duzeltiyoruz saatleri düzeltiyoruz.. Hayatimizi kisitliyoruz bazen :KK43:

Valla benim çantamda biber gazı var surekli biri yaklaşsın sıkarım ne yapayım yani ben de senin yaşadığın gibi bir olay yasamıştım da o günden sonra yaya olarak dısarı çıkmadım gec saatte, sadece arabayla cıkıyorum ama o zaman da taciz ediyorlar sıkıştırıyorlar

Ben de yolda kalabalık bi caddede yürürken bile korkuyorum. İnsanlar sanki üstüme üstüme yürüyormuş gibime geliyor. Ki gerçekten erkekler yürümeyi bile bilmiyor. Gözünün içine baka baka sana doğru yürüyorlar.. Kadın olmanın çaresizliği de bu olsa gerek.

pislik sapık bir taş bulacaksın yaracaksın o iğren düşüncelerle dolu boş beyinli kafasını:KK11:

Bu ülkede kadın olarak yaşıyorsak şans eseri her yerimiz sapık katillerle çevrili

ve hak ettikleri cezalar verilmediği sürece mantar gibi çoğalmaya devam edecekler

Böyle şeyler olduğunda insan başına iş almamak için şikayetçi bile olamıyor. Çok sıkıntılı bir durum. Sonuçta kimliğinizle şikayetçi oluyorsunuz. Şikayetçi olmayayım polise şikayet edeyim de nezarete atsın gibi bir dünya yok. Mesela ben telefonla 155e ihbar yapmaya bile korkuyorum. sokakta kavga var, polisi aramaya korkuyorum. Polis tanıdığı olan için şikayet edene ulaşmak o kadar kolay ki. Polisin de daha üst tanıdığı oluyor. aynı şey sözle taciz edenler için de geçerli. Şikayet etmezsen geçti gitti, şikayetçi olduğunda adamın gerçekten musallat olmasına hiçbir engel yok. Kadınların çocukların işi çooook zor. Dünya pisliklerin Dünyası. Ellerini kana bulayaba kadar hapse atamıyorsun.
Hadi bir de şikayetçi oldun diyelim, şahidin yok. Adamın iftira atması bile mümkün.
Pislik bi dünya. Sapıkların hepsinin erkekliği kurusun.

bende benzer bir olay yaşamıştım. 18-19 yaşlarımdayken deli zamanlarımdı. akşam 10 buçuk falandı geçte değildi. ve ankarada ayrancı semtinde yaşandı bu olay yani nezih sayılabilecek bir semtte. ve oraları bilenler o saatlerde ailelerin yürüyüş yaptığını falanda bilir. dönüp s*** g** lan ****,**** sen beni kendi soyundaki kadınlardan mı sandında arabana bineyim... şeklinde çirkinleşip çığlık çığlığa bağırmıştım. sonuç olarak arabadaki kro, manyağa bak diyip gitmişti. şimdi baktığımda bu kadar çirkinini yapmam heralde daha usturuplu tehdit ederim ama varmaya çalıştığım sonuç susmayın ve korkmayın. çığlık atın sapık var diye son ses bağırın. seni polise vericem diye plakasını haykırın.. ama en önemlisi vajinaya sahibiz diye utanmamız gerekmiyor onlar sapkın beyinlerinden utanmalı.

X