-Bu son 108 den geri sayım başlasın-

HuzurluMemure

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2013
203
101
Herkese tüm kilo Sorunu olanlara Merhaba.
Kilo alma-verme-alma-verme-alma-alma-alma-alma... şeklinde devam eden grafiğime dur deme zamamımın bi hayli geç olduğunun farkına varmıştım lakin bu kadar istekli olmamıştım malesef. Ne zaman diyete girsem hep bahanelerim oldu sevgilimden ayrıldım , üniye hazırladım,, öğrenciyim düzenli öğünüm yok, kpss ye hazırlanıyorum stresliyim kimse bana dokunmasın diye diye aldım da aldım 108 e dayandım. Geçmişe baktım da burda ilk zayıflamama konumu açtığımda 83 kiloymuşum.
Artık sığınacak bahanem kalmadı yaşım ilerledi okulu bitirdim kpss yi kazandım artık devlet memuruyum üstelik eylülde sözüm yaza da düğünüm var.
2 haftadır tam başlamaetmeye dikkat etmeye çalıştım. 108.8 ile başladım bu sabah itibariyle 105.3. İlk Aşama olan ödemi attım sıra geldi yağ yakımına.
hergün düzenli olarak ne yaptığımı yazacağım arada aksilik olabilir başka memlekette öğrenci yurdunda kalıyorum olsun o kadar.
işimiz rasgele amacım uzun vadede 60, kısa vadede 2 li haneyi görmek.

Akşam yemeğinde makarna vardı yemedim bende 3 salatalık 1 domates 1 muz yedim.
1 saat yürüyüş
20 dk spor aleti çalışması.
birazdan kayısı bitki çayımı içip yatacağım sabah iş bekler.

10 Temmuz Cuma 108.8
17 Temmuz Cuma 106.7
24 Temmuz Cuma 105.3
27 Temmuz Pazartesi 105.1

*Sabah iş yerinde;

1 simit-1 çay çift şekerli

*Öğlen 12:30 ;

Yarım kase yayla çorbası
2 adet karnıyarık
kavun

*Ara ;

2adet fıstıklı lokum

*Akşam

Patates yemeği
Yarım kase sütlaç

Olacak bu iş olacak :KK36:

eveet dün akşam sporumu yaptım. nedense çok yoruldum bu sefer ve üstüne pirinç patlağı yedim bir paket :KK61:

her sabah aç karnına tartılıyorum ki kilo vermem durduğu anda müdahale edebileyim gözlemliyeyim ne yediğimde şişkinlik oluyor kilo yapıyor.

27 Temmuz Pazartesi : 105.1
28 Temmuz Salı : 104.8

100 den düşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :KK53:

evet günlük başarılı bir günü daha geride bıraktık. gram gram ilerliyorum.

28 Temmuz Salı: 104.8
29 Temmuz Çarşamba: 104.7

*Sabah kahvaltısı

2 dilim beyaz ekmek az reçelli
2 dilim salam
1 dilim kaşar peyniri
4 adet zeytin
1 çb çay

*Öğle Yemeği

Bir tabak makarna
2 dilim Karpuz

*Akşam Yemeği

Öğlen makarna yiyeceğim için salatalık domates ve muz yemeyi düşünüyorum.

*** 1 saat yürüyüş -- evden yürüyüş parkuruna gidiş+10 tur+Eve dönüş

Gram gram gidiyor farkındayım ama bu sefer bırakmicam bozsamda kaldığım yerden devam.

Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.

Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım. (Aynı zamanda günlüğünüzde paylaşımlarınıza da devam edebilirsiniz.)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/

Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum :KK19:

evet günlük başarılı bir günü daha geride bıraktık. gram gram ilerliyorum.

28 Temmuz Salı: 104.8
29 Temmuz Çarşamba: 104.7

*Sabah kahvaltısı

2 dilim beyaz ekmek az reçelli
2 dilim salam
1 dilim kaşar peyniri
4 adet zeytin
1 çb çay

*Öğle Yemeği

Bir tabak makarna
2 dilim Karpuz

*Akşam Yemeği

Öğlen makarna yiyeceğim için salatalık domates ve muz yemeyi düşünüyorum.

*** 1 saat yürüyüş -- evden yürüyüş parkuruna gidiş+10 tur+Eve dönüş

Gram gram gidiyor farkındayım ama bu sefer bırakmicam bozsamda kaldığım yerden devam.
Başlarken hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor dimi.Ama bir kilo 3 kilo derken bir bakmışsin 15 bir bakmişsın 25 kilo gidecek Sen kendine şunu söyle.Önümüzdeki 6 ay işim gücüm bu olacak. İnşallah verirsin kilolarını.takipteyim seni.Benim de günlüğüm var 75 ten 55 e giden yolumda adıyla.beklerim seni de.İnan burda birbirimizi motive edip destek olmamiz o kadar faydalı oluyor ki.

X