Bu sorunun sadece tek cevabı mı var

stikle

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
158
69
Aranizda esim beni ailesini sevdiginden daha cok seviyor diyebilen var mi? Veya nisanlim, sevgilim beni ailesinden daha cok seviyor diyebilen var mi?
Kendimce savaslar verdim belkide farkinda olmadan, nisanlimin listesinde ilk kisi olmayi, herkesten cok sevdigi kisi olmayi.. ama bunu asla ve asla beceremeyecegimi anladim
Bir tarafi cok sevmek zorunda degil, iki sevgi ayri iki tarafida esit sevebilir diyebilirsiniz ama benim hissettigim bu degil ve nisanlimda bunu becerebilecek bir insan degil sanirim

Aile.. otesi yok.. en degerlilerimiz evet ama ben sahsen hayatimi birlestirmeyi dusundugum insanin hayatinda on planda olmak isterdim, ama bu sadece lafta ve sozde mumkun oluyormus..
Yoksa yanlis bir beklenti icindemiyim siz soyleyin arkadaslar
Siz bu konuda ne hissediyorsunuz, nasil olmasi gerektigini dusunuyorsunuz?
Su an benim nisanlim sehir disinda kisa sureligine ve ben, ailesini benden daha cok ozledigini hissedebiliyorum ve bu beni incitiyor

Bu sorunun cevabi nedir.. evet herzaman ailesini daha cok sevecek .. bu mu cevap

Nisanlim beni ailesinde ustun tutmasa kesinlikle onunla evlenmem.
Benim icin de durum ayni. O birinci planda, en cok o en cok onun istedikleri...
Ona her zaman soyledigim bir sey var "hayatini ailenle degil benimle gecireceksen ona gore davran"

Neden?

Sizi daha fazla sevdiğinde ne kazanmış olacaksınız?

Siz "Eşimi annemden daha çok seviyorum" diyebiliyor musunuz?

Hem de içiniz sızlamadan?

Bu konuyu cok dusundum ve diyemiyorum, annemden cok seviyorum diyemem asla ve asla.. ama ailemdende nisanlimdanda uzak kalsam, nisanlimi daha cok ozlerdim ..

Bencillik yapiyor olabilirim evet ben ailemi daha cok sevebilirim ama o beni sevsin diye dusunuyorum evet

Siz?

Evlenecekseniz sen de zaten ailesisin. Kac yildir berabersiniz sora bilirmiyim? Incinmen normal ama boyle hallolmaz. Birisinden deger bekleyemeyiz. Zamanla ona daha da yakin olacaksin daha da onemli olacaksin eminim. :)

ama olmaz ki böyle soru.. aile ve eş çok ayrıdır.
bu nasıl bır vıcdansızlık anlamıyorum ben! annesi doguruyor sacını süpürge edıyor
babası da iyi bir hayat sunmak ıcın çalışıyor
ve evlılık cagında bır kız cıkıyor dıyor kı '' benı aılesınden daha cok sevsın, hayır yerımız ayrı olamaz, ya onlar ya ben'' pes dıyorum yaa
bu nasıl kıyaslama.

yarın öbür gün sende anne oldugun zaman bu sekılde mı olsun ıstersın?
insan hem ailesini
hem eşini sevemez mı? illa birini mi tercıh etmek zorunda...

Evlenecekseniz sen de zaten ailesisin. Kac yildir berabersiniz sora bilirmiyim? Incinmen normal ama boyle hallolmaz. Birisinden deger bekleyemeyiz. Zamanla ona daha da yakin olacaksin daha da onemli olacaksin eminim. :)

tesekkur ederim 3 yildir beraberiz

ama olmaz ki böyle soru.. aile ve eş çok ayrıdır.
bu nasıl bır vıcdansızlık anlamıyorum ben! annesi doguruyor sacını süpürge edıyor
babası da iyi bir hayat sunmak ıcın çalışıyor
ve evlılık cagında bır kız cıkıyor dıyor kı '' benı aılesınden daha cok sevsın, hayır yerımız ayrı olamaz, ya onlar ya ben'' pes dıyorum yaa
bu nasıl kıyaslama.

yarın öbür gün sende anne oldugun zaman bu sekılde mı olsun ıstersın?

ya onlar ya ben demedim, nerede okudunuz Allah askina iftira atmayalim lutfen :)
Onlardan daha degerli oldugumu bilmek hissetmek istiyordum ama mumkun degilmis dedim, siz nasil hissediyorsunuz dedim

Sen ne hissediyorsun bu konuda, sevdiginin kisinin hayatinda en degerli olmak istemiyormusun yani

ya onlar ya ben demedim, nerede okudunuz Allah askina iftira atmayalim lutfen :)
Onlardan daha degerli oldugumu bilmek hissetmek istiyordum ama mumkun degilmis dedim, siz nasil hissediyorsunuz dedim

Sen ne hissediyorsun bu konuda, sevdiginin kisinin hayatinda en degerli olmak istemiyormusun yani
iyi de
senın anlatmak ıstedıgının kabacası bu :KK66:

iyi de
senın anlatmak ıstedıgının kabacası bu :KK66:

benim durumumda evet bu dedigine yakin bir durum var ozellikle kv ile ama
bu soruyu genelleme yaparak sordum yani bu dedigini sormuyorum genel anlamda ..
nasil diyeyim nasil anlatayim ki
mesela 1den 10a kadar desek
aile 7, es 9 olamaz mi, olmamali mi

Bencilce düşünceler bence bunlar. Nişanlınızla ne kadar süredir birliktesiniz bilmiyorum ama bir kaç yıllık ilişkisini onu doğuran büyüten okutan gecesini gündüzüne katarak bu günlere getiren insanlara tercih etmesini beklemeniz doğru değil. Tabi ki de onun için değerli olmayı, çok sevilmeyi beklemeniz normal ama kendinizi ailesiyle asla kıyaslamayın. En baştan siz kaybedersiniz. Herkesin yeri ayrıdır. Ayrıca evlendiğiniz takdirde siz de onun ailesi olacaksınız. Aile sevgisi taşıyan bir erkekle evlenmek sizin avantajınıza olacaktır diye düşünüyorum.

Bu konuyu cok dusundum ve diyemiyorum, annemden cok seviyorum diyemem asla ve asla.. ama ailemdende nisanlimdanda uzak kalsam, nisanlimi daha cok ozlerdim ..

Bencillik yapiyor olabilirim evet ben ailemi daha cok sevebilirim ama o beni sevsin diye dusunuyorum evet

Siz?

E yani bencillik olduğunun farkındasınız en azından.

Ebeveyn ile eş sevgisinin kıyaslanamaz olduğunu düşünenlerdenim.

HI illa ki kıyaslayacaksak beni daha çok sevdiğini söyleyen kocaya içimden gele gele "nankör" derim.

yanlis dogru hesaplamadan sordum cunku herkes benim gibi hisseder diye dusunuyorum bu yuzden size soruyorum
sen istemiyormusun yani, esim ailesini benden cok sevsin diye mi dusunuyorsun mesela
Neden bu şekilde düşüneyim? Neden bi tarafı daha az yada daha çok sevmeli?

Bencilce düşünceler bence bunlar. Nişanlınızla ne kadar süredir birliktesiniz bilmiyorum ama bir kaç yıllık ilişkisini onu doğuran büyüten okutan gecesini gündüzüne katarak bu günlere getiren insanlara tercih etmesini beklemeniz doğru değil. Tabi ki de onun için değerli olmayı, çok sevilmeyi beklemeniz normal ama kendinizi ailesiyle asla kıyaslamayın. En baştan siz kaybedersiniz. Herkesin yeri ayrıdır. Ayrıca evlendiğiniz takdirde siz de onun ailesi olacaksınız. Aile sevgisi taşıyan bir erkekle evlenmek sizin avantajınıza olacaktır diye düşünüyorum.
Canim cok tesekkur ediyorum bukadar yerli yerinde bir yorum yaptigin ve yardimci oldugu icin
Ne diyeyim gercekten coooooook haklisin sagol

ikisi ayrı şeyler ama şimdi olmasada zamanla ister istemez önceliği siz olucaksınız zaten bir hayatı paylaşıcaksınız :KK66: takılmayın boşuna

benım düşüncemı sormussun söyleyeyım;
ne aılesınden ne benden vazgecer.
ailesiyle zamanında cok kavgamız oldu, ama ne onlardan vazgectı
ne de benden..ne yalan söyleyeyım onun gıbı bır evlat herkese nasıp etsın allah
ben eşim gibi bir evlada sahıp olmak ıstemısımdır hep :KK66:
ailesine önem veren, eşine de verir.
ailesinden çok eşini seven bir insana anlam veremıyorum hıc, bunun bır ayrımı olamaz cunku
bu tercıh olamaz
aile bu cunku..

E yani bencillik olduğunun farkındasınız en azından.

Ebeveyn ile eş sevgisinin kıyaslanamaz olduğunu düşünenlerdenim.

HI illa ki kıyaslayacaksak beni daha çok sevdiğini söyleyen kocaya içimden gele gele "nankör" derim.
ozaman size tum kalbimle tebrik ederim, ben bencilim farkindayim ve beni daha cok seven esi basimin ustunde tasirdim

Neden bu şekilde düşüneyim? Neden bi tarafı daha az yada daha çok sevmeli?
daha degerli oldugunu bilmek istemezmi her insan

ikisi ayrı şeyler ama şimdi olmasada zamanla ister istemez önceliği siz olucaksınız zaten bir hayatı paylaşıcaksınız :KK66: takılmayın boşuna

cok tesekkur ederim insAllah

X