Bu tarz benim izleyen koca

bulunurhintkumasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
534
246
Merhaba kızlar. Benim küçük bebeğim olduğu için onun saatlerine gore uyuyorum. Onbir oniki gibi. Benim kocanın da geç yatma huyu var. O ayri konu da şimdi taktigim başka bir şey. Gece emzirmeye kalktığımda bakıyorum benim adam açmış bu tarz midir nedir o programın gece tekrarını izliyor. Bi iki kere rast geldim böyle. Saka karışık tarz mı olmaya karar verdin hayatım ne alaka bu programı izliyorsun falan dedim. Ya iste kanal orda kalmış da PC ye bakarken fark etmemiş de birşeyler dedi. Sonra bi gün yine baktım gece bu program açık, lavobaya gitti değiştirdim geldim yine ayni program. Kanal açık kalmamış oluyor yani. Yine söyledim yok ordaki kavgalar atışmalar komik geliyormuş da bilmem ne. Ya dedim istemiyorum izlemeni kadın olsan anlarım biz kıyafete modaya düşkün oluyoruz hem de kıskanıyorum nedir yani orda bi sürü kız çeşitli kıyafetler falan ne alaka izliyorsun yani. Tamam izlemem istemiyorsan dedi. Sonuç az önce bebek için yine uyandım ve yine izliyor. Mini etekli bi hatun da bi güzel dans ediyor. Modaya düşkün desem değil sapık desem yakistiramiyorum. Allah aşkına söyleyin bi erkeğin bu programı izlemesi normal mi ben mi abartiyorum yoksa?

Merhaba kızlar. Benim küçük bebeğim olduğu için onun saatlerine gore uyuyorum. Onbir oniki gibi. Benim kocanın da geç yatma huyu var. O ayri konu da şimdi taktigim başka bir şey. Gece emzirmeye kalktığımda bakıyorum benim adam açmış bu tarz midir nedir o programın gece tekrarını izliyor. Bi iki kere rast geldim böyle. Saka karışık tarz mı olmaya karar verdin hayatım ne alaka bu programı izliyorsun falan dedim. Ya iste kanal orda kalmış da PC ye bakarken fark etmemiş de birşeyler dedi. Sonra bi gün yine baktım gece bu program açık, lavobaya gitti değiştirdim geldim yine ayni program. Kanal açık kalmamış oluyor yani. Yine söyledim yok ordaki kavgalar atışmalar komik geliyormuş da bilmem ne. Ya dedim istemiyorum izlemeni kadın olsan anlarım biz kıyafete modaya düşkün oluyoruz hem de kıskanıyorum nedir yani orda bi sürü kız çeşitli kıyafetler falan ne alaka izliyorsun yani. Tamam izlemem istemiyorsan dedi. Sonuç az önce bebek için yine uyandım ve yine izliyor. Mini etekli bi hatun da bi güzel dans ediyor. Modaya düşkün desem değil sapık desem yakistiramiyorum. Allah aşkına söyleyin bi erkeğin bu programı izlemesi normal mi ben mi abartiyorum yoksa?
tebrıkler boyle yaparak eşşegin aklına karpuz kabugu düşürüyosunuz:KK14:

bilemedim niyetini ama illa kadınları gormek icin izliycek olsa acar pcyi seside kısar ordan izler daha acıklarını belkide gercekten kavgaları komik geldigi icin izliyordur..var cevremde de karısı izledigi icin izlemeye baslayıp alısan bu elencek su elencek diye yorum bile yapıyolardı..

Normal degil gibi hadi 1-2 kere neysede bildigin takip ediyormus kavgalar ,atismalar banada komik geliyor izliyorum arada ama en son taa nezaman izledigim belli degil :KK70:
Eşim nefret ediyor diye tvden izlemiyorum kulakligi takip tabletten bakmisligim var :KK70:
Hele ki sen sordugunda tvde acik kalmis vs uydurmaları "ozellikle izledigi halde" sucluluk pskolojisinden kaynaklaniyor buyuk ihtimalle oyuzden modayla ilgili oldugunu sanmam :KK70:

Yani benim düşüncem bence bunu dert etmeyin, neticede izlemeye devam ediyor, edecek gibi de görünüyor yani adam. Ayrıca o program TV'deki bir yığın saçma sapan şeyin içinden yalnızca biri. İnsanların elinin altında o tarz yarışmasındakinden daha tehlikeli şeyler var sonuç olarak. Onu izlemese başka bir kadınlı, danslı program vs. bişey izleyecek yani. Bunlar bitmez, bitmiyor. Ya da TV'yi, bilgisayarı evinizden kaldırın o zaman, kökten çözüm.

Açık saçık ya erkeklerimizde hop izlerler.üstüne düşme sen uyar sertçe ytrli görmeyeyim artık de Çekil .yasaklr cazip gelir ya erkk işte.sapıklıktan değildirde işte ..

Kocanınızı televizyondaki kadılardan mı kıskanıyorsunuz? Kocanızın varlığından bile haberi olmayan kadınlardan. Hem o yarışmalardan birinde erkeklerde var ki artık. O kadınlarda zaten bizi izliyorlar diye yollara düşer şimdi :KK53:
Ya biraz kendinize özgüveniniz olsun ya.

Esiniz bayan giyim modasına ilgi duymiyorsa demekki ordaki kadinlara ilgi duyiyor..
Hic hos degil boyle programlar..

Sonuçta show business değil mi? Zaman öldürmek, kavga izletmek için yayınlanıyor bu programlar. Oradakilere ilgi duymaya gerek var mı izlemek için, pek sanmıyorum.

Enteresan geldi bana yorumunuz.

Ben nisanlimla izliyorum bazen. Hatta yorumlasiyoruz falan. Gerçekten eglencesine izliyoruz, ordaki mahalle kadını gibi kavga etmelerine gülüyoruz. Çok takilmayin bence. diğer kadınlar ne kadar cirkef görsün bırakın :)

Sonuçta show business değil mi? Zaman öldürmek, kavga izletmek için yayınlanıyor bu programlar. Oradakilere ilgi duymaya gerek var mı izlemek için, pek sanmıyorum.

Enteresan geldi bana yorumunuz.

Hic kadin kavgasini izleyen erkek gormedigim için baska ne diye izleyebilir diye dusunuyorum. Ben de kadinim ama hayatta izlemem öyle programlar ki ben moda egitimi aliyorum. Bana bile itici geliyorken erkek neden zevk alir bilemiyorum.. Aklima sadece yaptigim yorumdaki yuruttugum tahmin geliyor..

Bende o programı çok sevmeme rağmen eşimle otururken açmıyorum ben tw dende kıskanırım. O açsa kıyameti koparırım o kanalı silerim. Çok seviyorum çok kıskanıyorum :)

X