- 31 Mayıs 2014
- 534
- 246
- Konu Sahibi bulunurhintkumasi
Merhaba kızlar. Benim küçük bebeğim olduğu için onun saatlerine gore uyuyorum. Onbir oniki gibi. Benim kocanın da geç yatma huyu var. O ayri konu da şimdi taktigim başka bir şey. Gece emzirmeye kalktığımda bakıyorum benim adam açmış bu tarz midir nedir o programın gece tekrarını izliyor. Bi iki kere rast geldim böyle. Saka karışık tarz mı olmaya karar verdin hayatım ne alaka bu programı izliyorsun falan dedim. Ya iste kanal orda kalmış da PC ye bakarken fark etmemiş de birşeyler dedi. Sonra bi gün yine baktım gece bu program açık, lavobaya gitti değiştirdim geldim yine ayni program. Kanal açık kalmamış oluyor yani. Yine söyledim yok ordaki kavgalar atışmalar komik geliyormuş da bilmem ne. Ya dedim istemiyorum izlemeni kadın olsan anlarım biz kıyafete modaya düşkün oluyoruz hem de kıskanıyorum nedir yani orda bi sürü kız çeşitli kıyafetler falan ne alaka izliyorsun yani. Tamam izlemem istemiyorsan dedi. Sonuç az önce bebek için yine uyandım ve yine izliyor. Mini etekli bi hatun da bi güzel dans ediyor. Modaya düşkün desem değil sapık desem yakistiramiyorum. Allah aşkına söyleyin bi erkeğin bu programı izlemesi normal mi ben mi abartiyorum yoksa?