- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel duruyor canım.. Bu tarz motifli taytlarda var son zamanlarda çok moda. Beğendim benÖnerilere açığım..
Aklımda şirin zarif sanatsal bir şey var
bunun aynısında değil de bu sekılde yapılmıs
Güzel duruyor canım.. Bu tarz motifli taytlarda var son zamanlarda çok moda. Beğendim ben
Bencede çok güzel durur tarif ettiğin şekilde kadınsı durur yani Abartı büyük büyük dövmeleri özellikle renkli yapılan dövmeleri kadınlara yakıştırmıyorum ben de.saol fıstıgım,, ben ıste bu kadar yogun değil de sağ bacağıma bır tane şerit düşünüyorum
üzerınde kucuk notalar ya da kucuk melekler olabılır
ucusan kuş ta olabılır :=))
abartı dovmelerı sevmıyorum zaten =)
bence hem nota hem de melek kullan
çok şık olur...böyle dövmeler için bacak güzelliği şart,bacaklarına güveniyorsa hiç durma :)
utanma ya gururlan...ne güzel işte :)yaptığında bize de göster :)tesekkürlerrrr =))) vucudumda en guzel buldugum 2. yer oldugundan :) dırek orayı dusunmustum ben
ay utandım ki
utanma ya gururlan...ne güzel işte :)yaptığında bize de göster :)
Ay çok güzel miş ya bayıldım vallahi sanada çok yakışır bal bidonum çok kibar çok zarifmiş yaa
Canım cok hoş duruyor bence yaptırmalsınn:) sıkılmayacağını düşünüyorsan tabii
ısrar ett canım onlara kalsa hiçbir şeye izin vermiceklerr zatenevet cok istıyorum tatlım, babam da begendı annem de , ama erkek arkadasım saolsun asla olmaz dıyo
bacagına cektıgın ıskenceye degmez falan dıyo
ben de ısrar edıyorum bakalım kabul edene kadar azmedicem =)
ısrar ett canım onlara kalsa hiçbir şeye izin vermiceklerr zaten
Dövmenin tarzını çok beğendim ve el bileği yerine bacağına yaptırman da çok doğru bir karar olur :)
Ben zaten el bileğine yaptırılan bileklik şeklindeki dövmeleri anlamadım gitti.
Bilekliğe gerek olmasın diye mi yapılıyor Her şeyle de uymaz ki bacım bilemedim vallahi.
Bu arada diz üzeri değil de baldırına doğru yaparsan daha güzel durur.
Beyaz mini etekle de harika olur