- 30 Kasım 2024
- 39
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi eftelya2928
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test bozuk olabilir canım tekrar ayrı bı test alsin yapsın yada şüphesi varsa kan versinKızlar çizgi baya ılerde çıktı bu ne demek oluyor görümcemin testi
Hamılelıkten olamaz degıl mı burda bır cızgı benım hiç başıma gelmedıde Anlayamadm bende bunuTest bozuk olabilir canım tekrar ayrı bı test alsin yapsın yada şüphesi varsa kan versin
YAni belli olmaz test bozuk olunca çizgi olduğu yerde olmuyo diye biliyorum ama hamilelikte olmuş olabilir gorumceniz kaç yaşındaHamılelıkten olamaz degıl mı burda bır cızgı benım hiç başıma gelmedıde Anlayamadm bende bunu
26 canım bozuk test böyle oluyormu yaYAni belli olmaz test bozuk olunca çizgi olduğu yerde olmuyo diye biliyorum ama hamilelikte olmuş olabilir gorumceniz kaç yaşında
Evet hemen bı tane daha alsın test inşallah hamiledir ilk bebeği mi olacak26 canım bozuk test böyle oluyormu ya
Evet ilk olacak inşallah varsa kaset test yaptı ama onda yok galiba yaEvet hemen bı tane daha alsın test inşallah hamiledir ilk bebeği mi olacakhamilelik olmasa da o çizgi belirmezdi
Hım o zaman onda yoksa test bozuktur canım olmazsa erken gebelik testi alsın onda da çıkmazsa yoktur ne zamandır düşünüyordu rabbim tez vakitte nasip etsin bu süreçte olan kardeşlerimin hepsine bende 15 aydir uğraşıyorum hiç gebelik elde edemedimEvet ilk olacak inşallah varsa kaset test yaptı ama onda yok galiba ya
Kaç gün gecikmesi olduEvet ilk olacak inşallah varsa kaset test yaptı ama onda yok galiba ya
Geckkmesı yok daha cnm bır kaç şeyden şuphelenıp yaptıda erken gebelik testı yapacak yine Rabbim Sanada nasıl etsın inşallahKaç gün gecikmesi oldu
Test yapınca buraya da bildirin merak ederizGeckkmesı yok daha cnm bır kaç şeyden şuphelenıp yaptıda erken gebelik testı yapacak yine Rabbim Sanada nasıl etsın inşallah
Anladım tamam canım inşallah hamiledir sonucu evet olumlu olumsuz yaz olur muGeckkmesı yok daha cnm bır kaç şeyden şuphelenıp yaptıda erken gebelik testı yapacak yine Rabbim Sanada nasıl etsın inşallah