- 10 Şubat 2024
- 237
- 94
- 18
- Konu Sahibi maysahanim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sinirimi bozdu dun silik çikmişti umutlandim bu gunde boyleBozuk test sanırım
Test bozukEki Görüntüle 3672764 Kullanim kilavuzda 3-4 damla yaziyordu 4 damla damlattim
Sanirim oyleBozuk damlalar fazla gelmiş
Fazla olmuş canım test bozuk biraz kurumasını bekle bakalım düzelecek miEki Görüntüle 3672764 Kullanim kilavuzda 3-4 damla yaziyordu 4 damla damlattim
Hayir duzelmedi oyle kaldiFazla olmuş canım test bozuk biraz kurumasını bekle bakalım düzelecek mi
O zaman idrar çok gelmiş canımHayir duzelmedi oyle kaldi
Sanirim oyle birde dun ve onceki gün pozitif olmustu silik bir sekilde 2 dakikasinda sabah idrari ile yapmistim bu gun oglen yaptim negatif cikti sanirim kimyasal olduO zaman idrar çok gelmiş canım![]()
Yoook canım öyle düşünme sen dur hepsi aynı test markası mı.Sanirim oyle birde dun ve onceki gün pozitif olmustu silik bir sekilde 2 dakikasinda sabah idrari ile yapmistim bu gun oglen yaptim negatif cikti sanirim kimyasal oldu
EvetYoook canım öyle düşünme sen dur hepsi aynı test markası mı.
Negatif dediğin bu attığın değil demi. Kan vermeye kaç gün var
2 gun var , hayir negatif olan baskaNegatif dediğin bu attığın değil demi. Kan vermeye kaç gün var
Öğlenin de etkisi var canım. Ben kimyasal olduğunu düşünmüyorum kendini öyle şartlama2 gun var , hayir negatif olan baska
Umarim inşallahÖğlenin de etkisi var canım. Ben kimyasal olduğunu düşünmüyorum kendini öyle şartlama