Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama herhangi bir içime boşalma olmadı adetimde 4 gün geçikti ve ilk test böyle çıktı sizce ne yapmalıyım şuan bebek düşünmüyorduk??Hayirli olsun hamilesin
Hamilesin tebrikleeeerrr...
Hamilesin tebrikleeeerrr...[/QUO fakat içime herhangi bir boşalma sağlamadı eşim ve biz suan bebek düşünmüyorduk adetim 4 gün geçti ayrıca işk test bu yanılma payı olabilirmi??
Kadin dogum doktoruna muayene olmali ve beta hcg testi ile kanda gebelik baktirmalisiniz..ve pozitif oldugu icin isteyip istemediginize karar vereceksiniz...Ama herhangi bir içime boşalma olmadı adetimde 4 gün geçikti ve ilk test böyle çıktı sizce ne yapmalıyım şuan bebek düşünmüyorduk??
Ama herhangi bir içime boşalma olmadı adetimde 4 gün geçikti ve ilk test böyle çıktı sizce ne yapmalıyım şuan bebek düşünmüyorduk??
Hamilesin tebrikler ama yine de kanda beta hcg kesin sonuctur 100 100
Herkesin kendine göre sebepleri var inşallah size nasip olurBiz düsünüyoruz diye olmuyo herhalde Allahım sen Büyüksünnnnn
Muhakkak oyledirrrr kimseyi yargılamak degil amacımHerkesin kendine göre sebepleri var inşallah size nasip olur
Nasibinde varmış o yavru demek ki inşallah istersiniz de aldırmazsınızAma herhangi bir içime boşalma olmadı adetimde 4 gün geçikti ve ilk test böyle çıktı sizce ne yapmalıyım şuan bebek düşünmüyorduk??
Ben tam 1,5 sene uğraştım en sonunda tüp bebek yapma kararı aldık ama yüce Mevla'm o ay beni hamile kıldı neolursunuz Rabbim aşkına Muhammed Mustafa aşkına aldırmayın arkadaşım ne güzel yazmış burda Bebek için değil bakın buna emin olun beta hcg oranı 4 olan insan bile umutlanıyor bekliyor istiyor size nasip etmiş onu yaradana kurban olayım kıymayın bebeğinize size insan olarak yalvarıyorum lütfen
Bir tane daha gebelik testi al.. geç döllenme olabilir herhalde ama bence test bozuk bendede bozuk olan testlwr olmştu zaten adet 4 gün geciktiyse çokkk silik çıkması lazım.. yani ya geç döllenme ya test bozuk.Ama herhangi bir içime boşalma olmadı adetimde 4 gün geçikti ve ilk test böyle çıktı sizce ne yapmalıyım şuan bebek düşünmüyorduk??