Bu testin sonucu nedir??

Ama herhangi bir içime boşalma olmadı adetimde 4 gün geçikti ve ilk test böyle çıktı sizce ne yapmalıyım şuan bebek düşünmüyorduk??
Kadin dogum doktoruna muayene olmali ve beta hcg testi ile kanda gebelik baktirmalisiniz..ve pozitif oldugu icin isteyip istemediginize karar vereceksiniz...

Yanılma payı da olabile tabi ama bende kan testim hamile çıktıktan sonra yaptığım halde silik çıkmıştı buna benzer. Kan tahlili kesin sonuç verir bi yaptir istersen

Ama herhangi bir içime boşalma olmadı adetimde 4 gün geçikti ve ilk test böyle çıktı sizce ne yapmalıyım şuan bebek düşünmüyorduk??
Nasibinde varmış o yavru demek ki inşallah istersiniz de aldırmazsınız :KK43: tabi amacım yargılamak değil yanlış anlamayın. Burada o kadar insan var ki bebeğe hasret :KK61: hakkınızda hayırlısı...

Ben tam 1,5 sene uğraştım en sonunda tüp bebek yapma kararı aldık ama yüce Mevla'm o ay beni hamile kıldı neolursunuz Rabbim aşkına Muhammed Mustafa aşkına aldırmayın arkadaşım ne güzel yazmış burda Bebek için değil bakın buna emin olun beta hcg oranı 4 olan insan bile umutlanıyor bekliyor istiyor size nasip etmiş onu yaradana kurban olayım kıymayın bebeğinize size insan olarak yalvarıyorum lütfen

Ben tam 1,5 sene uğraştım en sonunda tüp bebek yapma kararı aldık ama yüce Mevla'm o ay beni hamile kıldı neolursunuz Rabbim aşkına Muhammed Mustafa aşkına aldırmayın arkadaşım ne güzel yazmış burda Bebek için değil bakın buna emin olun beta hcg oranı 4 olan insan bile umutlanıyor bekliyor istiyor size nasip etmiş onu yaradana kurban olayım kıymayın bebeğinize size insan olarak yalvarıyorum lütfen

Canim belki evli degildir bayan,baska sebepler vardir belki.bilemiyoruz ki.bence de aldirmaz tabi ki inşallah.

Bir tane daha gebelik testi al.. geç döllenme olabilir herhalde ama bence test bozuk bendede bozuk olan testlwr olmştu zaten adet 4 gün geciktiyse çokkk silik çıkması lazım.. yani ya geç döllenme ya test bozuk.

Back
X