bu ulkede kadin oldugum icin suclu muyum?

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
Gunaydin.Dun sabahtan beridir beynim de .... bir taksici adam bildigin 55yasinda felan ama beni her gordugunde korna caliyor.ben bu tacizden cok korkuyorum.adam gozunu karartip bana bisey yapsa kim koruyacak beni.tecavuz etse rizasi var diye salarlar adami dun tv de haber de vardi.15yasindaki kiza tecavuz etmisler adamlari salmislar disari. direnmedigi icin rizasi varmis.ben ona zarar versem aklidan gecmiyor degil ben eminim iyi bir ceza alirim.nasil bir ulkedeyiz midem
bulaniyor artik.korkuyorum kizlar cok korkuyorum.basima bir sey gelmesinden.adam bile sayilnayacak birine zarar vermekten ceza almaktan.kadin dogdugum icin kendimden nefret ediyorum.her sucu kadin da bulan milletimizden nefret ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
surekli karsilasiyorsaniz kucuk biyerdesiniz demektir. kim oldugjnu ogrenip polise sikayet etseniz. yada durak taksisiyse arayip duraga bildirin.
Kadin olmaktan utanilacak keske denilecek bir durum yok, bu guzrl varliga hakettigi degeri vermeyen O'nlar utansin

haberlerin etkisinde kaldınız sanırım. şikayet edin o adamı. fazla kafaya takmışsınız.

küfür ise hiç hiç olmamış

Bişey olmayacağını bilsende polise şikayet et. bunlar sessiz kaldikça cesaret alırlar. zamaninda benim ablmada bi sapik musallat olmuştu.hergun işe giderken laf atip cinsel organini gosteriyodu. Adamin işyerini tesaduf eseri öğrendik. patronuna şikayet ettik.zaten ezik bi tipmiş.bidaha ortalarda görülmedi.

her şeyden önce küfretmeden de derdinizi anlatabilceğinizi belirtmek isterim.
kaldı ki bir erkeğe küfrederken bile hala bir kadını aşağılayarak yapıyorsunuz bunu.
geçmiş olsun, maalesef bu ülkede kadının adı yok.

Plakasını alıp şikayet edebilirsiniz. Yeni kanuna göre taksilerde çalışan bütün şoförlerin, adresleri telefonları açık kimlikleri mevcut bulunması zor olmaz.

Küfür hoş bir şey değil ama arkadaşımızın karşılaştığı durumun yanında devede kulak kalıyor , arkadaş burada alt tarafı ban yer ama o taksiciyi kim banlayacak dersiniz :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Şikayetçi olabilir
her hakkını kullanabilir ama küfür hiç bir şekilde hoş karşılanmaz

Gunaydin.Dun sabahtan beridir beynim de orospu cocugu bir taksici adam bildigin 55yasinda felan ama beni her gordugunde korna caliyor.ben bu tacizden cok korkuyorum.adam gozunu karartip bana bisey yapsa kim koruyacak beni.tecavuz etse rizasi var diye salarlar adami dun tv de haber de vardi.15yasindaki kiza tecavuz etmisler adamlari salmislar disari. direnmedigi icin rizasi varmis.ben ona zarar versem aklidan gecmiyor degil ben eminim iyi bir ceza alirim.nasil bir ulkedeyiz midem
bulaniyor artik.korkuyorum kizlar cok korkuyorum.basima bir sey gelmesinden.adam bile sayilnayacak birine zarar vermekten ceza almaktan.kadin dogdugum icin kendimden nefret ediyorum.her sucu kadin da bulan milletimizden nefret ediyorum.
Ben de bu kadınların erkek gibi ağızlarında küfürle,kadın haklarını savunmalarına anlam veremiyorum.Genelde yolda taksi şoförleri kornaya basar.Yani ben de dışarı çıktığımda her geçen taksi kornaya basar müşteri almak için.Hee sen başka amaçla olduğunu düşünüyorsan git durağına şikayet et.Ama kornaya bastığının açıklamasını durakta yapacaktır sana.Biraz fazla abartmışsın.Gündelik hayatta insanlar türlü türlü şeylerle de karşılaşabilir.

Ettiğiniz küfür hiç hoş değil. Adamın annesinin ne suçu var böyle kötü bir tabirle itham ediyorsunuz bir kadın olarak hem de.

Çok mu küçük bir yerdesiniz ki karşılaşıyorsunuz ve saatleriniz nasıl denk geliyor anlayamadım. Bazı taksiler yolcu almak için de kornaya basarlar hani bincek mi diye geçerken öyle birşey de olabilir ancak bir korna çalmayla birşey ispat edeemzsin sözlü taciz yok sonuçta. Plakasını alıp şikayet edebilirsiniz ama dediğim gibi korna çalıyor diye kimse dikkate almaz sizi.

Küfür hoş bir şey değil ama arkadaşımızın karşılaştığı durumun yanında devede kulak kalıyor , arkadaş burada alt tarafı ban yer ama o taksiciyi kim banlayacak dersiniz :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ne alakası var Allah aşkına ya. Korna çalmış tamam kötü birşey ama burada küfür mü etmesi lazım kadn olmak zor bu ülkede diyor ama küfür ettiği kişi kim adamın annesi peki bu olayda taksicinin annesi ne yapmış da bilmem ne çocuğu deniyor. Kadın olmak zor diyor ama kadına küfrediyor. Dışarıda da böyleyse o zaman kadın hakkı filan dememesi lazım. Adamı kendisine ne derse desin annesinden ne istiyor? Bir de burada dillendirmek yanlış.

Gunaydin.Dun sabahtan beridir beynim de orospu cocugu bir taksici adam bildigin 55yasinda felan ama beni her gordugunde korna caliyor.ben bu tacizden cok korkuyorum.adam gozunu karartip bana bisey yapsa kim koruyacak beni.tecavuz etse rizasi var diye salarlar adami dun tv de haber de vardi.15yasindaki kiza tecavuz etmisler adamlari salmislar disari. direnmedigi icin rizasi varmis.ben ona zarar versem aklidan gecmiyor degil ben eminim iyi bir ceza alirim.nasil bir ulkedeyiz midem

İşte şu ülkenin can alıcı bir yarasına parmak bastım kardeşim ..
Maalesef, hepimiz hergün bu kötü ihtimallerle karşı karşıyayız.
Bu ülkede ne vicdan kalmış, ne adalet ..
Kendimizden başka hiçbir güvencimiz yok ..
Allah bizleri, sevdiklerimizi, sevmediklerimizi korusun ..

X