• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu üyeyi taniyorum-tanimiyorum...

Avatarına bakarsam, sanırım kendisinin yaşam felsefesi sevgisini her hareketinde cisimleştirip somut hale getirerek dünyayı pempeleştirmeyi hayal etmek. Kim bilir belki şu anda da iki kolunu kafasında birleştirip bir kalp daha yaratıyordur.

CathyLizzie

Avatarına bakarsam, sanırım kendisinin yaşam felsefesi sevgisini her hareketinde cisimleştirip somut hale getirerek dünyayı pempeleştirmeyi hayal etmek. Kim bilir belki şu anda da iki kolunu kafasında birleştirip bir kalp daha yaratıyordur.

CathyLizzie
Tanidik geliyor.
Avatarimdan nasil öyle seylere vardi kiz:KK45: Elim kolum hatta bacagim bile kalp sekilde geziyorum :KK70:

Zip zip?

Şöyle bir profilini inceledim, nicki ve avatarı birbiriyle uyumlu, deniz tutkusu böyle bir uyumluluğa katkıda bulunmasına vesile olmuş. Bu arada kendisi ya Şahika Ercümen adında bir dalışçı ya da ona hayran biri. Avatarı rasgele de seçmiş olabilir tabii bilemem.
- Tanımıyorum dememek için emek verip araştırdım , bakın konuyu ciddi anlamda önemsiyorum. Sevin beni.-

Imm o zaman; safkelebek ?

yanlış mı anladın acaba bi üstedeki üyeyi tanıyıp tanımadgını yazıp sonra sende bir üye yazıyorsun ben benden önce yazılan üyeyi tanımıyorum dedim aklıma sen geldin alttaki üyeye seni sordum tanıyormusun diye

M minnakkelebekim

yanlış mı anladın acaba bi üstedeki üyeyi tanıyıp tanımadgını yazıp sonra sende bir üye yazıyorsun ben benden önce yazılan üyeyi tanımıyorum dedim aklıma sen geldin alttaki üyeye seni sordum tanıyormusun diye

M minnakkelebekim

Yok canım yanlış anlamadım ya öyle takilayim bi dedim :)

Back
X