Benim de eşimle olan her kavgamın sebebi ailesidirİyi bir mesleğin var. Biz kadınlar o kadar güçlüyüz ki aslında o ÖKÜZcükler bunu kaldıramıyor ve bizi bu psikolojik şiddetle bastırmaya çalışıyorlar. Benim eşimle 6 yıldır birlikteyiz ewlilik 4 yıl. Bir kere ya bir kere ikimiz için tartışmadık. O büyük kavgalar bizim yüzümüzden çıkmadı. Sen senden gidiyorsun. Ben yükseklisans mezunuyum. Yıllardır çalışıyordum. Gecen yıl onun tayini için işimi ailemi herseyimi bırakıp küçücük bi ilçeye gittik. İlk 8 ay hersey muhtesem. Adam gözümün içine bakıyor benim karım çok fedakar benim karım yıllarca yolumu gözledi evlenmek için benimle çok sewdiği babasını karşısına aldı. Büyük yerde büyüdü ama benim için herseyini bırakıp buraya geldi sana ne yapsam azdedim ki ewet değişti artık uzaklaşınca
düşüklerimin stresini bir kenara bırakıp çocuk düşünebiliriz dedim. anaa ne oldu anası geldi gördü gelin çocuk doğurcak diye yatıyo oğlu getiriyo
3 ay önce ailemin yanına gelene kadar o okumuş kültürlü konuşkan girişken kadın gitmiş asalak bi insan olarak 4 kelimeyi bir araya getirebildiğim cümle kuramıyordum. Bu cahil insanların saçma sapan alınganlıkları sorunlarını düşünmekten bende kendimi onlara benzetmiştim. İlk 1 ay söylediğim tek şey GÜCÜM YOKKİ BENİM diyordum. Kızıma bakıp bakıp ağlıyordum. Kafamı toparladıkça o ÖKÜZcükten çok daha güçlü olduğumu farkettim. Onun gibi korkak değilim ben. Sana bunları anlatıyorum çocuğun yokken çok iyi düşün taşın. Bak ne diyorsun keşke nişanlıyken bitseydi. Her günümüz kıymetli. Neden o dengesizler için bizde dengemizi bozalım? Onların bizim üstümüzden egolarını tatmin etmelerine izin verip hayatı kendimize zehir edelim?
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 355 gün geçti.