Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi prensiplerim dışına çıkan hiçbir hareketi olmadı eşimin, olduğu anda affetmem ama. Netim. Siz de kendi çizginizi net çizmelisinizArkadaşlar, bu zamana kadar eşiniz, sevgiliniz, için neleri affettiniz? Nelere tamam dediniz? Sonrasında ne oldu? Pişman oldunuz mu? İyi ki dediniz mi? Biraz dertleşelim..
+1 . Kumarbaz doyuran dolu forumAyy bıktırdı bu kumarbaz adam meraklıları ya. Affet borca gir gör gününü ya ne diyelim.
Sen çok mutlu değil miydin kıztek tek saymayayım ama affettiğim her seyden pişman oldum. keske ilk hatada çıkarsaydım hayatımdan dedim.
genel olarak konusmuyor muyuz be? ben direkt eski sevgililerimi düsündümSen çok mutlu değil miydin kız
fedakarlık yaptım affetmiş gıbı davrandığım da oldu hiç birini unutmadım hepsi aklımda.Arkadaşlar, bu zamana kadar eşiniz, sevgiliniz, için neleri affettiniz? Nelere tamam dediniz? Sonrasında ne oldu? Pişman oldunuz mu? İyi ki dediniz mi? Biraz dertleşelim..
evet öyle diyeceğim. itirazınız var ise yorum yapmayabilirsinizDerdiniz neyse anlatın, sorun yanıtlayalım. Bizim neyi affedip affetmediğimiz ne işinizd yarayacak. Ha bu kadın aldatılmayı affetmiş ben de affedeyim mi diyeceksiniz mesela?
demeyin :)Ayy bıktırdı bu kumarbaz adam meraklıları ya. Affet borca gir gör gününü ya ne diyelim.
haklısınız..Kendi prensiplerim dışına çıkan hiçbir hareketi olmadı eşimin, olduğu anda affetmem ama. Netim. Siz de kendi çizginizi net çizmelisiniz
teşekkür ederim..tek tek saymayayım ama affettiğim her seyden pişman oldum. keske ilk hatada çıkarsaydım hayatımdan dedim.
canımın istediği yorumu yaparım kurallar dahilinde. Sohbet konusu bdv’de yasak. Derdiniz varsa anlatırsınız ki kumarbaz herifmiş derdini anladığım kadarıyla. Ben affettim kocamın kumarını şimdi birlikte oynuyoruz, varımızı yoğumuzu yatırıyoruz. Haydi siz de böyle yapın.evet öyle diyeceğim. itirazınız var ise yorum yapmayabilirsiniz
lütfen biraz anlayışlı olun.Kumarbaz nişanlıyı affedin tabi.
Adamın borçlarını ödemesine yardımcı biri lazım. Tek basına zor bu işler.
Aşk böyle şeyler için var.