buda bana ders olsun ;)

denizatak

popüler yalnız
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
737
357
36
yaşadığım durumu bilen hanımlar biliyor insanın gözü malesef ki bazen kör oluyor ve gerçekleri göremiyor işte benim gibi intihar etmeye bile kalkışıyor ne büyük saçmalık :) şu an kendime gerçekten gülüüyorummm
face imi açtım bir durum yazısı yazdım sözümün atıldığına dair çok güçlü durdum ve Allah razı olsun kş destek yağdı telefonla arayanlar mesaj atanlar verilmiş sadakan varmış diyenler tabi ki durum mesjımı okuyan görümceler beni anında sildi engelledi bide küçük çocuklaranada engelletiler hala gülüyorum :KK70::KK70:
bizimki kendine face açmış gayet iyi ben onu kötü sanarken ve hep iyi düşünürken ablalarıyla konuşurklen evlilik yaparım gözüm açıldı iyi biri olduktan sonra vs dedim şakaaa bunlar bugün eski bir arkadaşımı gördüm oda dedi o çocuk sıkıntılı daha öncede biliyorsun.... sorun yaşamıştı ve konu tam olarak ailesiydi dedi bilsem söylerdim dedi yani ailecek yobaz görmemiş ve cahiller.. bende bunlara birde ayak uydurmaya çalıştım zararın nereisnden dönersen kar misali..burda bana çok destek olundu Allah razı olsun iyi ki varsınız... geriye eşyalar kaldı onlarıda şirkete kargo edicem bugün büyük ihtimal işyerinde kafası yerde gezicektir... beter olsunlar rabbim büyük...
şimdi ilk işim sesi çok güzel e katılmak olucak eski gelinlerini izlesinler
:KK70::KK70:

İntikam almaya çalışmak bile sizi çok üzüyor aslında farkında mısınız.
Keşke tamamen boşverebilseniz.
Yoksayabilseniz..

1 haftada 9 konu açmışsın biraz yavaş mı olsan acaba?

ben konusunda sayısında değilim sadece bir savaş verdim burdan destek aldım öneriler aldım ve bunlarla yola çıktım bunlarda bana güç verdi buda aslında bir teşekkür yazısıydı ve bu durumda olan insanlara bir nevi birşeyleri göstermek maksadım... sizdende sayıya değil teşekkürüme bakmanızı isterdim sağolun yinede..

Umarım öyledir.
Ne zaman başka konulardan konuşursanız ve gerçekten bu adamdan bahsetmeyi bırakırsanız ve emin olun zaten sıkılacaksınız onu konuşmaktan, işte o zaman yoksaymış olursunuz..

kesinlikle öyle canım işte göze perde iniyor ve göremiyorsun ama şimdi çok iyiym fazlasıyla iyiym hemde :)

ben konusunda sayısında değilim sadece bir savaş verdim burdan destek aldım öneriler aldım ve bunlarla yola çıktım bunlarda bana güç verdi buda aslında bir teşekkür yazısıydı ve bu durumda olan insanlara bir nevi birşeyleri göstermek maksadım... sizdende sayıya değil teşekkürüme bakmanızı isterdim sağolun yinede..
sürekli onlarla uğraşıyorsun farkında mısın? sen kendi kendinle savaşıyorsun aslında. mümkünse sen bu durumda olan insanlara hiçbirşey gösterme. bu aileyle uğraşmayı bıraktığında belki..

ayrıca burası bir derdim var bölümü. derdin kalmadıysa burda bu konunun işi ne :)

bence şu anda hiçbir yere hiçbir şeye katılma. hırsla yaptığın herşey ilerde seni üzer. yani hem unut hem unutul, göz önünde olma, çünkü senin yaptığın herşey, iyide kötüde olsa manidar sayılacak, bak gördün mü iyi ki olmamış diyecekler.
çok küçük şeylerden bahane bulup beni istemediler dediğin için bunu yazıyorum.

boyle dusunmene cok sevındım denızcım ,
ınan degmıyor emek verıyorsun herseyı sıneye cekıyorsun ama sonuc hüsran

bence şu anda hiçbir yere hiçbir şeye katılma. hırsla yaptığın herşey ilerde seni üzer. yani hem unut hem unutul, göz önünde olma, çünkü senin yaptığın herşey, iyide kötüde olsa manidar sayılacak, bak gördün mü iyi ki olmamış diyecekler.
çok küçük şeylerden bahane bulup beni istemediler dediğin için bunu yazıyorum.

anladım canım tabıkı haklısın ama göz önünde değilim gerekeni yazdım ve çekildim keneara inan..şimdi onlar düşünsün

Valla seni canı gönülden takdir ediyorum burda yazan o kadar kadın var ki ama bi türlü seni yaptığını yapamıyolar hayatını kurtardın çok sevindim senin adına

senin adına çok ama çok mutlu oldum ,
umarım hersey istediğin gibi olur ,
Yolun acık olsun daima ,çok mutlu oll dilerim

Valla seni canı gönülden takdir ediyorum burda yazan o kadar kadın var ki ama bi türlü seni yaptığını yapamıyolar hayatını kurtardın çok sevindim senin adına

amin canım ben bile yaptıysam bunu herkes yapara ama demekki birşeyler görme lazımmış rabbimde bana gösterdi çok şükür bugunüme..

X