bugün ayrılık vakti geldi.. içim cok acıyor..

Bilgelik--

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
189
37
34
merhaba akadaslar. sinirlendiğinde bana hakaret eden, her kavgada al bohçanı git diyen, tahamulsuz, sinirli her dedıgımı yanlış anlayan, daha evli bile değilken annemle yüksek sesle tartışan ve ailesnin erkektir yapar demesiyle ve ailemi hiç bir karar noktasında danışmadıkları için biz bu noktadayız. Kimse kımsenın ailesini sevmek zorunda degıl lakın saygı esastır. ki kv bana laf etse bile asla etmezdım saygısızlık... Nişanlımdan ayrılmaya karar verdim. Bilmiyorum ileride pişman olur muyum evlenince düzelir miydi. ama bu olanlar benı korkuttu. oysa sevgili iken ne cok mutluyduk. ne oldu da bu adam böyle değişti. bugun ayrılık vakti.. söyledim daha cevap vermedi.. zor ama ileride hadı boşanma olsa bu daha zor bazen sevmek aşk evlenmek için yeterli değilmiş... Bugun canım cok yanıyor bu acıyı Allah düşmanıma vemesin..

Son düzenleme:
Kendi iyiliginiz icin zor ama dogru bir karar vermissiniz. Allah gonlunuze gore birini cikarsin karsiniza onla mutlu bir yuva kurun insallah.

cok zor bir karar biliyorum ona göre geçerli sebepler değil bu ama benim aile kültürüme göre geçerli sebepler çünkü ben onun annesinii çok sevdim sevmeseydim bile bana laf dahi etseydı asla onun yaptığını yapmazdım bağırıp çağırmazdım..huzursuz bir yuvam olacak belki ailem rahatça gelip gidemyecek üzüleceklerdi ve yıne karar boşanmak olacaktı o daha zor benım için..

'erkektir yapar' mentalitesinde olan aileden bi adamla evlenmeyiniz, evlendirmeyiniz.

Azalarak bitsinler..

Hayırlısı olsun senin için. Bende nişanlından ayrılmıltım. İlk 2 ay ölü gibiydim o iyiymiş, sonrası her gün şükrettim. O ise hala, 2 yıl geçti beni sayıklıyomuş :))

Atlatacaksın, ağla,.acını yaşa Şimdi.

Hıc uzulmeyın ,hakkınızda hayırlısı buymus sımdı boyleyse ılerıde degısır deyıp kendını bır kumarın ortasında bulmadan vazgecmen ıyı olmuş.boyle ınsanlar degısmez canım emın ol ılerıde sana deger verecek ,aılenı benımseyecek ınsanlar cıkacak ıste ozaman çok daha mutlu olcaksın..

Canım evlenince değişmiyorlar. Öyle kandırmaya çalışma kendini.
Daha şimdiden saygısızlık eden, erkektir yapar diyen. Sen evlendikten sonra neler neler yapar.
Boşver yolun başında bitirmek en doğrusu.
Allah gönlüne göre versin.

merhaba akadaslar. sinirlendiğinde bana hakaret eden, her kavgada al bohçanı git diyen, daha evli bile değilken annemle yüksek sesle tartışan ve ailesnin erkektir yapar demesiyle ve ailemi hiç bir karar noktasında danışmadıkları için biz bu noktadayız. Nişanlımdan ayrılmaya karar verdim. Bilmiyorum ileride pişman olur muyum evlenince düzelir miydi. ama bu olanlar benı korkuttu. oysa sevgili iken ne cok mutluyduk. ne oldu da bu adam böyle değişti. bugun ayrılık vakti.. söyledim daha cevap vermedi.. zor ama ileride hadı boşanma olsa bu daha zor bazen sevmek aşk evlenmek için yeterli değilmiş... Bugun canım cok yanıyor bu acıyı Allah düşmanıma vemesin..

Nişanlıyken yaşadığınızın üstüne 10 koyun ki evlenince ne yaşayacağınızı görmüş olursunuz ..
Şu an cektıgınız acı , boşanırken çekeceğiniz acının yanında ufacık kalır . Çünkü o zaman araya cok fazla sey gırıyor.
Psikolojınızı daha yıpratmadan kendı yolunuza gidin .
Bence mantıklı bı karar olmus.
Umarım hayırlısı olur sızın için

Bu senin hayrına canım. Evlenince düzelmiyor, daha beter oluyor.
Her kavga da al bohçanı git diyen bir adammış; öyle kovulmaz böyle kovulur hayatından diye göster ona.

inşallah canım..kimse kimsenin ailesini sevmek zorunda değil lakin saygı esastır bana göre çünkü o adamlar beni okutmak için gece gunduz çalıştılar bunu hak etmediler...

Çok doğru bir karar verdiniz. Tebrik ederim bircok kadin daha sevgiliyken bu kadar güçlü davramamiyor. Aciniz elbet büyük ama emin olun geçecek. Gelecekte bu aciyi cektiginiz icin kendinizle gurur duyacaksiniz.

inşallah canım..kimse kimsenin ailesini sevmek zorunda değil lakin saygı esastır bana göre çünkü o adamlar beni okutmak için gece gunduz çalıştılar bunu hak etmediler...
Sadece onlara değil, sana karşı da saygısızmış canım. Kendine iyilik etmiş olacaksın.

'erkektir yapar' mentalitesinde olan aileden bi adamla evlenmeyiniz, evlendirmeyiniz.

Azalarak bitsinler..

Hayırlısı olsun senin için. Bende nişanlından ayrılmıltım. İlk 2 ay ölü gibiydim o iyiymiş, sonrası her gün şükrettim. O ise hala, 2 yıl geçti beni sayıklıyomuş :))

Atlatacaksın, ağla,.acını yaşa Şimdi.

şu anda evet kötüyüm ama başka yol hayır değil bizim için boşanıp bir yuva yıkmaktansa bu onun için de benım içinde iyi olcak.. ilk sevdıgım adamdı zor olacak ama olmak zorunda

Çok doğru bir karar verdiniz. Tebrik ederim bircok kadin daha sevgiliyken bu kadar güçlü davramamiyor. Aciniz elbet büyük ama emin olun geçecek. Gelecekte bu aciyi cektiginiz icin kendinizle gurur duyacaksiniz.

inşallah canım. bana şimdi mesaj attı elaleme rezil olacağım sen gerçek sevmemişsin annenle mutlu ol otur diye

Aşk gözünü kör etmemiş şanslısın. İnşallah daha güzel aşklar çıkar karşına. Kendini , aileni şimdi ezen evlenince neler yapmaz ki...

Nişanlıyken yaşadığınızın üstüne 10 koyun ki evlenince ne yaşayacağınızı görmüş olursunuz ..
Şu an cektıgınız acı , boşanırken çekeceğiniz acının yanında ufacık kalır . Çünkü o zaman araya cok fazla sey gırıyor.
Psikolojınızı daha yıpratmadan kendı yolunuza gidin .
Bence mantıklı bı karar olmus.
Umarım hayırlısı olur sızın için

bende bundan korktum aynı ev cok başka bır de annesiyle aynı apartmanda oturacaktım bilmiyorum inşallah iyi olur

Aşk gözünü kör etmemiş şanslısın. İnşallah daha güzel aşklar çıkar karşına. Kendini , aileni şimdi ezen evlenince neler yapmaz ki...

ben ekeğim yaparım havasında bana gelince öldürürm seni havasında.. ezdi çok göz yumdum ama anneme yapılanı kabul edemem ki gece gunduz okutmak için çalıştılar... hak etmedi

merhaba akadaslar. sinirlendiğinde bana hakaret eden, her kavgada al bohçanı git diyen, daha evli bile değilken annemle yüksek sesle tartışan ve ailesnin erkektir yapar demesiyle ve ailemi hiç bir karar noktasında danışmadıkları için biz bu noktadayız. Nişanlımdan ayrılmaya karar verdim. Bilmiyorum ileride pişman olur muyum evlenince düzelir miydi. ama bu olanlar benı korkuttu. oysa sevgili iken ne cok mutluyduk. ne oldu da bu adam böyle değişti. bugun ayrılık vakti.. söyledim daha cevap vermedi.. zor ama ileride hadı boşanma olsa bu daha zor bazen sevmek aşk evlenmek için yeterli değilmiş... Bugun canım cok yanıyor bu acıyı Allah düşmanıma vemesin..
hiç canın yanmasın aklını kullanmış en güzelini yapmışsın inan evlensen daha çok yanacaktı canın hakkında hayırlısı olsun inşallah

Evlenince düzelir miydi demişsiniz ben sanmıyorum hatta daha beter bile olabilir. İnsanlar sevgiliyken karşısındakine ütülü yüzünü gösteriyor ama evlenince gerçekler bir bir ortaya çıkıyor.

X