Bugün dokunsalar ağlarım :(

CANIMKIZIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
406
286
34
Benim gibi işyerinde olup bebeğini deli gibi özleyen var mı :-/
Havadan mı bilmem bugün pek fenayım.
Onun kokusuyla uyumak isterdim şimdi :KK43:
offf oofffff :KK43:

Ben varım çocuklarımı çok özledim ve nedense bende bugün aynı şeyi düşündüm tam uyuma havası keşke evde olup birini bir yanıma birini diğer yanıma alıp ikisinin kokusuyla uyasaydım şimdi diye geçirdim aklımdan.

Ben varım çocuklarımı çok özledim ve nedense bende bugün aynı şeyi düşündüm tam uyuma havası keşke evde olup birini bir yanıma birini diğer yanıma alıp ikisinin kokusuyla uyasaydım şimdi diye geçirdim aklımdan.

çalışan anneler bugün genellikle aynı psikolojide ve aynı şeyi düşünüyorlar sanırım :KK43:
akşam olsun da kavuşalım yawrularımıza

çalışan anneler bugün genellikle aynı psikolojide ve aynı şeyi düşünüyorlar sanırım :KK43:
akşam olsun da kavuşalım yawrularımıza

Evet canım bir an önce akşam olsa da kavuşsak. Gerçi ben evde olsaydım da kızımla sarılıp uyurduk ama oğlum asla yanaşmazdı böyle bir şeye yerinde duramıyor kıpır kıpır. Akşamları bile uyuturken bütün gün anaokulunda neler yaptıysa hepsini tam uyku vaktinde anlatacağı tutuyor.

bencede kesinlikle haklısın.
hayat şartlarını iyileştiremiyorlar madem bari böyle bişey yapsalar ne iyi olurdu :KK43:

Aslinda bu konuda imza kampanyasi baslatilabilir. Seve seve imzalarim. Benim cocugum yok calismiyorum da ama cocuklarin annelerinden uzak saatlerce kalmasina dayanamiyorum..

Evet canım bir an önce akşam olsa da kavuşsak. Gerçi ben evde olsaydım da kızımla sarılıp uyurduk ama oğlum asla yanaşmazdı böyle bir şeye yerinde duramıyor kıpır kıpır. Akşamları bile uyuturken bütün gün anaokulunda neler yaptıysa hepsini tam uyku vaktinde anlatacağı tutuyor.

Benim meleğimde büyüse de dillense keşke en azından telefondan sesini duysam gün içinde :KK43:
şimdi ben konuşuyorum babannesi dinletiyor.Şaşkın şaşkın telefona bakıyormuş :)

esımle bende gun ıcınde 4-5kere tf da konusuyoruz sureklı oglumun yaptıklarını anlatıp gıyabında sevıyoruz kuzumu .calısmak cok zor bu acıdan senı cok ıyı anlıyorum

Kimse beni zorla çalıştırmıyor kendi isteğimle çalışıyorum.
Aslında şimdi aradım çok mutluymuş yürütecinde oynuyormuş.
Ama benim burnumun direği sızlıyor :KK43:
bebişlerimizi sırtımıza bağlayıp çalışsak olmaz mı yaa :)
ay kıyamam yaaaaaaaaaaaa:) annelık bu ıste.aksam olsada kuzlarınıza kavussak

benim oğlum 3,5 yaşında akşam oldu mu camda bekler beni her duran dolmuşa bakar benim geldiğimi görünce fırlar merdivenlerden çıplak ayak bir inişi var uça uça kucağıma atlar sarılır öper güzel annem der kucağımda birlikte evimize çıkarız. öyle hasretle bekliyorlar ki bizi üzülüyorum çocuklarımıza ama onlar için çalışıyoruz bu hayatta.

Aslinda bu konuda imza kampanyasi baslatilabilir. Seve seve imzalarim. Benim cocugum yok calismiyorum da ama cocuklarin annelerinden uzak saatlerce kalmasina dayanamiyorum..

ahhh ahhh
ilk 2 sene devlet bebek yardımı yapsa güle oynaya büyütmez miyiz evlatlarımızı.
Ama çalışıp kendi parasını kazanmaya alışmış kadınlar için öyle zor ki bi gelirin olmadan evde oturmak
şu paranın gözü kör olsun :KK43:

ahhh ahhh
ilk 2 sene devlet bebek yardımı yapsa güle oynaya büyütmez miyiz evlatlarımızı.
Ama çalışıp kendi parasını kazanmaya alışmış kadınlar için öyle zor ki bi gelirin olmadan evde oturmak
şu paranın gözü kör olsun :KK43:

Ama sizin bebeginiz de cok küçük ya eger fotodaki oysa. maşallah Allah bagislasin...

benim oğlum 3,5 yaşında akşam oldu mu camda bekler beni her duran dolmuşa bakar benim geldiğimi görünce fırlar merdivenlerden çıplak ayak bir inişi var uça uça kucağıma atlar sarılır öper güzel annem der kucağımda birlikte evimize çıkarız. öyle hasretle bekliyorlar ki bizi üzülüyorum çocuklarımıza ama onlar için çalışıyoruz bu hayatta.

owww :KK43: böyle şeyler de mi yaşıycaz :KK43: şuan 6 aylık eve gittiğimde sevinç gösterileri yapıyor sadece.
öyle camda beklediğini falan görsem işe devam edemem sanırım :KK43:

ayy içim kötü oldu valla...benim bebeğim yok ama olsaydı bende özlerdim..ama artık çoğu kadın çalışmak zorunda iyi bir gelecek için...çabucak akşam olsun kavuş bebeğine..

X