• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün evime son kez gideceğim

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
66
Avusturya
Mecburen yeni konu acmaliydim cünkü acil tavsiyelerinize ve destege ihtiyacim var.bugün evime son bir kez daha gidecegim ve son kalanlari toplayip Anahtari teslim edecegim.
daha simdiden icin aciyor,cok zor geliyor.:5:

Mecburen yeni konu acmaliydim cünkü acil tavsiyelerinize ve destege ihtiyacim var.bugün evime son bir kez daha gidecegim ve son kalanlari toplayip Anahtari teslim edecegim.
daha simdiden icin aciyor,cok zor geliyor.:5:

Allah yardımcın olsun demekten başka yapabiliceğim bişey olduğunu sanmıyorum. zaman geçtikçe acın dinicek üzülme kendinle ilgilen biraz bence yada çalış bi uğraş edin desemde kolay tabii senin için diyceğini de biliyorum ama inş. hayırlısı olur senin için. anahtarı teslim ettikten sonra yeni bi sayfa açtığını düşün hayatında ve herşeye yeniden başla.

Allah yardımcın olsun demekten başka yapabiliceğim bişey olduğunu sanmıyorum. zaman geçtikçe acın dinicek üzülme kendinle ilgilen biraz bence yada çalış bi uğraş edin desemde kolay tabii senin için diyceğini de biliyorum ama inş. hayırlısı olur senin için. anahtarı teslim ettikten sonra yeni bi sayfa açtığını düşün hayatında ve herşeye yeniden başla.

Mecburum bu yoldan da gecmeye...

Mecburum bu yoldan da gecmeye...

vardır bunda da bir hayır diyerek atlatıcaksın senin için hayırlısı buymuş demekki bunu biz bilemeyiz rabbim böyle uygun görmüş demekki sakın üzülüp isyan etme olumlu düşün yeter karamsarlığa kapılma zaten Allah yardımcın olucaktır inş.

Bence oyalanmadan bir an önce gidin eşyalarınızı toplayın.
Süreç uzadıkça acı da artıyor.
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah!

çok icim acıdı konun hakkında.. bir hafta sonra bende bunu yapmak zorunda kalacağım son bir kaç eşyamı alıp geriye dönüp bakmadan çıkıp gideceğim. Umarım herşey bundan sonra dilediğin, hak ettiğin gibi olur..

Allah yardımcın olsun Bunda da vardır bir hayır kendini eve hapsetme fırsat bulur bulmaz kendini dışarıya at.

:2: canım beni seni anlıyorum ... çünkü aynı şeyi 2 ay önce ben yaptımm. eve gittim eve bakltım eşyalara baktım ne hayallerle alındığı geldi aklıma.. sonrada yaşadığım huzursuzluklar.. hiç ağlamadım..herşeyimi bir bir topladım..güçlü olmam gerekiyodu..sende güçlü olucaksın.. yani kaderin önüne geçemiyoruz canım benim eşinle ne sorunun vardı bilemiyorum ama senin için artık herşeyin daha iyi olacağını düşün.. yeni bi hayat seni beklliyorve yanlız değilsin.. evet 1 kaç gün üstünden atamazsın ama herşeye alışıyo insan ölüme bile.. bundan sonra herşey gönlünce ve en güzel bi şekilde olur inşallah..hayat devam ediyor herşeye rağmen yaşamak güzel..:82:

Son düzenleme:
canım ınankı cok üzüldüm rabbim yardımcın olsun dua edın demıssın ya ınankı tanımasam da duamdasın güçlü ol calısıyomusun yoksa evdemısın bılmıyorum ama demekkı sona gelmıssınkı sene lınden gelenı yapmıssınkı su an da bu son noktaya gelınmıs içini ferah tut herseyde vardır bı hayır bosanmakda ömrün sonu degıl ya ilk ve son degıl ya önünde belkıde yasayacagın cok guzel bı aşk sıcacık bı yuva senı beklıyor nereden bılebılırzkı sen içini ferah tut zor bılıyorum ama hayattan kopma aksıne sımsıkı sarıl hayatına kendı hayatına allah yardımcın olsun son durum nedır bılgı verırsen sevnırım senı merak edıyorum

"Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol.. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. “Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir” diye endişe etme... Nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını?" üzüldüğüm bir durumda hep bu cümleleri hatırlıyorum

Allah sabır genişlik versin,hakkında hayırlısı olsun inşallah canım

sagolun!
aglamadim,aglayamadim,baktim sadece,evi düzerken ve yasananlar,ve simdi acinir bir durum.
sonra disarida icmeye gittim ve aglamaktan baska yoktu yapilacak...
Allahim en has Düsmanim bile olsa yasatmasin böyle birsey.
ömründen ömür gidiyor:5:

Allah yar ve yardimcin olsun... içim eridi , sizinki ne durumdadir Allah bilir.. soylenecek pek bisey yok, kendine hakim ol ve ayakta kal insAllah... çok çok zor eminim, bu donemin derhal geçmesini ve yuregindeki acilarin dinmesini dilerim... sevgilerimle.....:70:

Allah yar ve yardimcin olsun... içim eridi , sizinki ne durumdadir Allah bilir.. soylenecek pek bisey yok, kendine hakim ol ve ayakta kal insAllah... çok çok zor eminim, bu donemin derhal geçmesini ve yuregindeki acilarin dinmesini dilerim... sevgilerimle.....:70:

Sagol canim,diyorum ya Allahim hic kimseye vermesin.
cok farkli birsey.odalar bostu baktim son kez ve dedim bu odada koltuklarim vardi ve ben onunla aksamlari yorgu halde oturuyordum o basini dizime koyuyordu.
salonda onu karsilamalrim ve yatak odamizda basimi yastiga koyup kendi evimde,yuvamda uyumam ve ne umutlar,hayaller beslemem.

ayrılık ölüümden beter bir acı.allah yaşatmasın.insan ailesinin evvinden çıkarken böyle olmuyor.yuva kurmak huzurla yaşamak yeni hayat kurmak için gidiyorsun hayeller kurup evleniyorsun.bunu başarabilenlere hayranım acaba bizdemi bir sorun var,ayrı kaldıgım günleri sayar oldum.mutlu olmak onu bile unuttum.onun rahat rahat dolaşması yada yeniden bir başkasıyla olması çok acıtıyor insanı.hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Back
X