bugun evlilik yildonunumuz ve unutuldum:(

aycank

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
1.275
47
Tam 10 yil once bugun evlendik.10 yildir verdigim emegin karsiligini veremez tabiki ama insan bi ozel biseyler bekliyor yaaaa..hediyeyi falan gectim kutlamadi bile bugun oldugunu biliyor ama sikintilari varmis maddi problemleri varmis virt zirt sebepmi yani bunlar 2 guzel soz solemek bukadar mi zor cok sinirliyim kendi kendimi yeyip bitiriyorum

10 yıl uzun bir süre insan hatırlanmak ister kendimden biliyorum hediye beklemesemde bi öpüşme bi sarılma yeter :KK200:ilk adımı siz atsaydınız tepkisi yine aynımı olurduo_O

Gidin kocacim seni çok seviyorum diyin boynuna sarilin bakalim ne olacak.

Canım kutlu olsun.
Belki maddi sıkıntı yüzünden birsey alamadı yapamadı utandı o yüzden böyle tepki veriyor olabilir mi.

Ben kutladim canim hediyemi de aldim ikimzde calisiyoruz o soledigi sebeplerin bahane oldugunu biliyorum cok bisey istemedim 4 yadinda ikizlerimiz var beraber cok vakit geciremiyoruz zaten cocuklari annesine birakip guzel bi aksam yemegi sadece bunu bile haketmemisim demekki onca yil

Siz kutladınız mı onu?
10 sene boyunca ilk o mu kutladı sizi? Bu sene beklemek yerine siz bir şey yapın.

Ayrıca eşlerden biri maddi sıkıntı çekiyorsa bu diğer eşin de sıkıntısı olmaz mı?

Ne olursa olsun gonul kirmak nekadar kolaysa almakda okadar kolay yasanan onca yil var 2 cocuk var bence yapilmaliydi biseyler iki guzel soz solenmeliydi aksama kadar calisiyorum eve geliyorum evdede ayni tempo insan bi nefes almak istiyor bole ozel gunlerde de beklenti icine giriyor

Ne olursa olsun gonul kirmak nekadar kolaysa almakda okadar kolay yasanan onca yil var 2 cocuk var bence yapilmaliydi biseyler iki guzel soz solenmeliydi aksama kadar calisiyorum eve geliyorum evdede ayni tempo insan bi nefes almak istiyor bole ozel gunlerde de beklenti icine giriyor
Siz kutlayinca ne yapti?

açıkçası doğum günü, sevgililer günü tarzı özel günlere karşı bir hassaslığım yok. ben bile unutuyorum kendi doğum günümü.. ama evlilik yıldönümü çok özel yaw, hele hele 10. yıl gibi dönüm noktalarıysa.. ben sizin yerinizde olsam işimi şansa bırakmaz 1 hafta önceden plan yapıp söylerdim.. en azından o gün ne yapıyoruz bir yerlere gidip baş başa yemek yiyelim derdim.. keşke öyle yapsaydınız, erkeklerin özel gün sorunu var..

baçası doğum günü, sevgililer günü tarzı özel günlere karşı bir hassaslığım yok. ben bile unutuyorum kendi doğum günümü.. ama evlilik yıldönümü çok özel yaw, hele hele 10. yıl gibi dönüm noktalarıysa.. ben sizin yerinizde olsam işimi şansa bırakmaz 1 hafta önceden plan yapıp söylerdim.. en azından o gün ne yapıyoruz bir yerlere gidip baş başa yemek yiyelim derdim.. keşke öyle yapsaydınız, erkeklerin özel gün sorunu var..
Dun aksam soledim cocuklari annene birakda bas basa biseyler yapalim dedim tamam dedi bugun arabasi bozulmus cani ona sikilmis baska bigun kutlasak nolcak sanki diye dusunmus gel de delirme

Beklenti icine girdigim icin kendime kiziyorum bukadar uzulmezdim aksama kadar salak gibi hayaller kurdum:mad:

Hic bisey icerde horlayarak uyuyor
Ozel gunler iliskiyi canli tutar ama adam kendi ölü gibi zaten. Iliski umrunda mi.. bosverin takmayin, baksaniza o uyuyor horlaya horlaya.
Erkek ve kadin psikolojisi ne farkli ya hayret birsey

Evlatlarınızla nice güzel 10 yıllara inşallah.Belki canı sıkkındır olabilir,1 gün değil ömrünüz güzel geçsin

X