Bugün hamile olduğumu öğrendim hep araştırdığımız belirtileri yazıyorum kızlar

babyphtographer

fotoğraf aşığı
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
146
67
28
35
Öncelikle hamile olduğunuzu asla hissetmiyorsunuz buna inanmayın
İkincisi asla kendinizde belirti aramayın
Size tek belirtimi söylüyorum kasık ağrısı. Oda adet ağrısıyla birebir aynı biraz daha sık ağrıyor okadar.
Kirpik karışması göz büyümesi yorgunluk mide bulantısı bilmem ne aramayın arkadaşlar olmuyor.
Akıntıdan da anlayamazsınız çünkü hem beyaz hem sarı akıntım oldu ve bazı günler sıfır akıntı.
Tabi ki herkeste farklı ama ben kafanızı meşgul edip takmayın diye yazıyorum.
Ayrıca 6 aydır kocama kola bile içirmedim aman spermin bozulur aman iş yapmıyım düzenli besleniyim dedim olmadı.
Bu ay tatile gittik , paraşüte bindim aqua parka gittim havuza sürekli atladım eve geldim camları delicesine sildim kendime bisiklet aldım her gün km lerce bisiklet sürdüm ve tuttu inanılmaz ama gerçekten kendinizi kollamayın.
Önereceğim işe yaradığına inandığım 2 şey.
1 yumurtlama günününüzü ovulasyon testiyle belirleyin ve o 4 -6 gün her gece değil gün aşırı ilişkiye girin.
2 adetiniz biter bitmez her gün 2 fincan hayıt otu ve civanperçemi çayı için ( bu ay ilk kez içtim ve inanıyorum işe yaradığına ) eğer mideniz kaldırıyorsa adetle yumurtlama dönemi arası incir kaynatıp suyunu için ( onuda yaptım ama ne derece etkili bilemem çok içmedim. Civanperçemi ve hayıt otu ilk tavsiyem )

Burda hergün hamileliğini öğrenenlere bakıp gerçekten umutlanıdım. Daha çok çok yeniyim ama inşallah herşey sağlıkla devam eder.

Kafanıza takmayın diyenlere inanmayın kafama takmaktan hiç vazgeçmedim. Sadece biraz kendimi başka şeylere vermeye çalıştım ama hep aklımdaydı.
Kafaya takmak etkilemiyor sadece kendinizi çok incelemeyin. Sevgiler

Hayırlı olsun canım Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin

Tebrik ederimmm sağlıkla kucağına al ve sağlıkla büyüt inşaAllah yavrunu :) açıklama içinde çok çok teşekkürlerr

fnd_50 canım bak çok güzel açıklamış, umut kesmek yok :)
kızzzzz yemin ediyorum sen actın da sen bugün hamileliğini öğrendin sandım gözlerim doldu yaa nasıl sevindim baktım konu sahibi baska bi arkadasmıs onun adına da cok sevindim inşaALLAH bize de nasip olur

kızzzzz yemin ediyorum sen actın da sen bugün hamileliğini öğrendin sandım gözlerim doldu yaa nasıl sevindim baktım konu sahibi baska bi arkadasmıs onun adına da cok sevindim inşaALLAH bize de nasip olur
Biz bu haberi beraber öğrenicez canım benim aynı gün unuttun mu :))

hayırlı, uğurlu olsun canım :) Ama dikkat etmen gereken döneme girdin bu zamanlarda aqua park, paraşüte binmek, bisiklete binmek vs yapma istersen

Hayirli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kendine cok dikkat et bizede dua et

Gözün aydın Allahım saglıklı bir şekilde hayırlısıyla kucagınızada almayı nasip etsin :)

Umya canım bak ne guzel anlatmis ya umut oldu valla
Umya canım bak ne guzel anlatmis umut oldu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…