- 25 Haziran 2008
- 797
- 273
- 333
- 40
- Konu Sahibi ikiaradabiderede
ben telefonda yok deyince anasını da almıs benim memlekete geldiler...nişanlım 1 saatlık mesafede bir memlekette..neyse annesi aramıs babamı ..biz dısarda bir caybahcesıdeyız..gelin konusalım demiş..ya kadın bizim eve ayak basmıyor..babamı kız babasını kendi ayagıa cagrıyor...neyse babam yok dedi işim var dedi..benım babam dünya iyisidir..sonra duramadı yerınde gitti yanlarına..
cok iyi konusmuslar..nişanlım ben sevıyorum demiş..kaynanam ben istiyorum demiş..haftaya nikah olsun demısler..amacları tayine kadar yani 13 agustosa kadar nikahı yetiştirmek...babam da kızım bilir demiş..beni arayıp sordu babam..bende yok ben bukadar kısa bir sürec içinde hersey bukadar kötüyken hayatımla ilgili önemli bir karar alamam,nikah olamaz dedim..babamda söylemiş..onlarda gitmişler...
madem kaynanan istiyorum demişte neden evinize ayak basmıyor hamınefendi..ilerdede mi böyle olacak yoksa oğlunuda mı yollamayacak artık size evlendiğiizde....canım saf davranma keşke şu an olaya bir dakikalığına bizim gözümüzle bakabilseydin neler olurdu neler hayatında....sakın sakın uzak dur onlardan..daha utanmadan nasıl gelmişler bende onu anlamadım hani telefonda diyordu ya annesine bitti bitti diye...iki günde ne değişti ,ailen ne diyor bugünkü konuşmadan sonra çok merak ediyorum