Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bana meze şeklinde olanı lazım coleslaw diye geçiyormuş. Havuçlar sote olmuyor sadece rendeliyorsun değil mi?
Evet bazen de sote yaparım nefis yemeklerde tam tarif var oradan bak istersen şimdi buraya ekran görüntüsü atmam yasaktır belki

Evet bazen de sote yaparım nefis yemeklerde tam tarif var oradan bak istersen şimdi buraya ekran görüntüsü atmam yasaktır belki
Tamam ben de nefis yemeklerde bulmuştum. Sadece havuç tarator yapıp içine iri ceviz parçaları da koyuyorum ancak bu sefer farklı bir şey yapayım dedim

Sen korkma çok gelmez bizde sıcak su termosifonla oluyor bir de bizde her gün duş saç kurutma makinesi çalışır eksik olmaz hiç.
Termosifon cidden çok fena birşey bizim arkadaşlar lojmanda kullanıyorlar 200 den aşağı hiç gelmiyor

Tamam ben de nefis yemeklerde bulmuştum. Sadece havuç tarator yapıp içine iri ceviz parçaları da koyuyorum ancak bu sefer farklı bir şey yapayım dedim
O tarif güzel dene bence yediğin şeyin lahana bile olduğunu anlamıyorsun çok lezzetli

Hayir olsun insallah :)

pure hazel canım ınsAllah hayırlısıyla tez vakıtte bebıs haberini alırız sen gerci en ıyısını dusunmussundur ama aklıma geldı canım kayıp yasamıstın ya kan sulandırıcı falan kullanmanı gerektırcek bi durum varmı acaba danıstınmı dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…