- 11 Mart 2013
- 33.710
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.101
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #20.161
Evet bazen de sote yaparım nefis yemeklerde tam tarif var oradan bak istersen şimdi buraya ekran görüntüsü atmam yasaktır belkiBana meze şeklinde olanı lazım coleslaw diye geçiyormuş. Havuçlar sote olmuyor sadece rendeliyorsun değil mi?
Sen korkma çok gelmez bizde sıcak su termosifonla oluyor bir de bizde her gün duş saç kurutma makinesi çalışır eksik olmaz hiç.İnş çok gelmez pure ya burada 150 tl filan elektrik okuyunca korku geliyor bize de gelir filan diye
Tamam ben de nefis yemeklerde bulmuştum. Sadece havuç tarator yapıp içine iri ceviz parçaları da koyuyorum ancak bu sefer farklı bir şey yapayım dedimEvet bazen de sote yaparım nefis yemeklerde tam tarif var oradan bak istersen şimdi buraya ekran görüntüsü atmam yasaktır belki
Termosifon cidden çok fena birşey bizim arkadaşlar lojmanda kullanıyorlar 200 den aşağı hiç gelmiyorSen korkma çok gelmez bizde sıcak su termosifonla oluyor bir de bizde her gün duş saç kurutma makinesi çalışır eksik olmaz hiç.
O tarif güzel dene bence yediğin şeyin lahana bile olduğunu anlamıyorsun çok lezzetliTamam ben de nefis yemeklerde bulmuştum. Sadece havuç tarator yapıp içine iri ceviz parçaları da koyuyorum ancak bu sefer farklı bir şey yapayım dedim
Dışarda çok yedim hoşuma gitmişti az önce sordum eşim de biliyormuş bekar öğrenci iken çok yaptım ben ondan dedi. Adam beni hala şaşırtıyor :))O tarif güzel dene bence yediğin şeyin lahana bile olduğunu anlamıyorsun çok lezzetli
HahahahDışarda çok yedim hoşuma gitmişti az önce sordum eşim de biliyormuş bekar öğrenci iken çok yaptım ben ondan dedi. Adam beni hala şaşırtıyor :))
Çoğu şeyde birlikte gireriz mutfağa zaten bu sefer bilirkişi o olacakHahahahne güzel işte birlikte yapın
En sevdiğim bizde öyleyiz ama bazen anlaşamıyoruz mutfakta tartışma çıkıyorÇoğu şeyde birlikte gireriz mutfağa zaten bu sefer bilirkişi o olacak
Hayir olsun insallah :)Tünaydın eşim nöbetçi bende evdeyim gece biraz kötü rüyalar gördüm çok sık uyandım o yüzden eşim gidince geri uyudum ayyy çok korkunçtu rüyalarımBugün boşken mutfak dolap ve çekmecelerimi cifleyeceğim içindeki örtüleri dün gece yıkadım kurudular . Sonra balkonun yerlerine bir el atsam şahane olacak 0 harcamalı birgün olması dileği ile bu hafta içi farklar da yatar herhalde zamlar belli olur . Ona göre bir yol haritası çizeceğim
İnşallah hepimizeHayir olsun insallah :)
Benyeni listemi paylastim canim gordun muPatates nasıl bozuldu ben şok şuanyemek listeni paylaşsan olur mu fikir edinsek zorlanmaya başladım bu ara ben
Ben hc yapmadim canimBana beyaz lahana ile yapılacak salata tarifi verebilir misiniz? Yaptığınız tutan ?
Gördüm sen iyi aylık yapabiliyorsun ben öyle yapamıyorum yaBenyeni listemi paylastim canim gordun mu
1 ayı masrafsiz cikarabilmek icin yapiyorum canim isin icine sebze yemekleri girse ben de yapamam sanirim haftalik olur pazar plani falan :)Gördüm sen iyi aylık yapabiliyorsun ben öyle yapamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?