• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya tek olsak neyse de annem kv yanında söledi o da böle şeye takar ucuza bişey alma yarışındadır annem de sağolsn beni kırar korumaz onların yanında onları tutar falan onlar yokken kızarım bari onların yanında beni küçük düşürme diye napim kızım uğraşmsk istemiyorum onlarla der .... Gücüme gitti yine dertlendm.
Aahh su anneler damada kayinvalideye laf dusurmeye bayilirlar :))
Dertlenme kuzum cogumuzun annesinde var bu huy

Günaydın:halay: bence bugün pek güzel olmayacak gibime geliyor nedense . Dün akşam yan komşu abla bize börek getirmişti . Bende tabağı boşaltırken kapı açıktı çapraz komşu asansörden indi . Aramız biraz soğuk şu trendyoldan aldığımı poşetleri konuşurken ona da link atmıştım oda şimdi kalsın filan demişti bende ben satıcı değilim iyilik etmek istedim yaptığın yanlış filan demiştim . O yüzden sonra 2 kere filan görüştük ama soğuğuz . Kapıda az konuştuk girdik . Hemen bana msj yazmış ki bana gelmek istiyormuş başka kimseyi davet etmeyecekmişim. Bende tamam dedim öğlen o gelecek . Yanlız benim temizlik yapmam lazım 2 gündür kuruyemiş şu bu derken kirlendi ortalık hafta sonu asla birşey yapmam .pazartesi de misafir kabul etmem aslında :işsiz: o gelmeden temizliği bitirmem o gidince markete ıspanak almaya gitmem lazım dün baktım ama yoktu çok kötüydü olanda.Eşimde arabayla işe gitti 700 metre ilerdeki işine öğleden sonra müsait kalırsa Bankalara gidermişiz izin alacakmış :63: Bende içimden allah aşkına tüm İşler aynı güne doldu off dedim:KK45: hangi biri yetişir hiç bilmiyorum şuan:KK47:

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar .
Ben suanda fızıkı altınlar harıc gramlarımı kullandım , ınsallah gerı koymak nasıp olsun. 10 bın kadar aldığımız kısıye elden borçlandık . Insallah allah odeme kolaylığı versın .
Iyı haftalar dılıyorum

Gunaydın hatunlar, haftasonu iş yapanları tebrik ediyorum:) biz şehirdışına anneme gittik sonra dun kayınvalideye gectik falan sohbet muhabbet kalabalık guzeldi, kızlar cok eğlendi. Çok takip edemedim ama Birikim yapanlar bereketli olsun, harcama yapanlar canınız sagolsun, kese köpük keyfi yapanlar ( can09e can09e ) :KK48: sefan olsun canım:halay:

Kizlar esimle market ve pazar gezdik.
Evde kuru sogan ve meyve vardi memleketten.
Hamsi aldim .eşim tavada tereyaginda yapiyor cok guzel oluyor. 1 kg 10 tl.
Salatalik malzeme ve pirasa havuc vs aldim
.az az yeteri kadar aldim.
Toplamda 40 lira harcadik.:eek:

Aksama balik salata var.
Oglana da icli kofte cikardik ispanakli borek cikardik son borekti.
ıclı kofteyı pısmıs mı koyuyorsunz

Gunaydın hatunlar, haftasonu iş yapanları tebrik ediyorum:) biz şehirdışına anneme gittik sonra dun kayınvalideye gectik falan sohbet muhabbet kalabalık guzeldi, kızlar cok eğlendi. Çok takip edemedim ama Birikim yapanlar bereketli olsun, harcama yapanlar canınız sagolsun, kese köpük keyfi yapanlar ( can09e can09e ) :KK48: sefan olsun canım:halay:
Sağol canım darısı başına :))
günaydıın.

Aynı şey bende de var saçma sapan rüyalar . Yorulmak için mi dinlenmek için mi uyuyorum belirsiz tövbe tövbe

Ya tek olsak neyse de annem kv yanında söledi o da böle şeye takar ucuza bişey alma yarışındadır annem de sağolsn beni kırar korumaz onların yanında onları tutar falan onlar yokken kızarım bari onların yanında beni küçük düşürme diye napim kızım uğraşmsk istemiyorum onlarla der .... Gücüme gitti yine dertlendm.
Canim sonuçta cocugun giyiyo bedenine degiyo 2 liraya da tayt olmayacağına göre olsa da alma yani. Bu aldiklarin guzel hiçte üzülme takma herşeyin de ucuzu makbul degil yani :)

Back
X