- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.001
Aahh su anneler damada kayinvalideye laf dusurmeye bayilirlar :))Ya tek olsak neyse de annem kv yanında söledi o da böle şeye takar ucuza bişey alma yarışındadır annem de sağolsn beni kırar korumaz onların yanında onları tutar falan onlar yokken kızarım bari onların yanında beni küçük düşürme diye napim kızım uğraşmsk istemiyorum onlarla der .... Gücüme gitti yine dertlendm.
Yotlrgun mutsuz hissediyorum bugun. 13.20de bitecek dersim. Biran once eve gitmek istiyorum
Guzel gunlerde giysin minnak kuzuKızıma aldıklarım bunlsr kızlar
İnşallah :))
Aynen bizim ikizlerde de 2gunde tam 2kat artmıyordu.Hep iki kat artış olmalı diye biliyoruz ya aslında % 60 üstü anlamlı diyorlar doktorlar. Bence de alya haftaya keseyi sağlıklı bir şekilde görecek
ıclı kofteyı pısmıs mı koyuyorsunzKizlar esimle market ve pazar gezdik.
Evde kuru sogan ve meyve vardi memleketten.
Hamsi aldim .eşim tavada tereyaginda yapiyor cok guzel oluyor. 1 kg 10 tl.
Salatalik malzeme ve pirasa havuc vs aldim
.az az yeteri kadar aldim.
Toplamda 40 lira harcadik.
Aksama balik salata var.
Oglana da icli kofte cikardik ispanakli borek cikardik son borekti.
Hayırdır inş havalardan olabilir ya kapalı olunca depresif oluyor insanYotlrgun mutsuz hissediyorum bugun. 13.20de bitecek dersim. Biran once eve gitmek istiyorum
Hayir. Çiğ olarak. Once şokladim sonra posetledimıclı kofteyı pısmıs mı koyuyorsunz
Aslinda kötü rüyalar göruyorum. Uzerimde kötu bir enerji var ve beni uyandiriyorHayırdır inş havalardan olabilir ya kapalı olunca depresif oluyor insan
Sağol canım darısı başına :))Gunaydın hatunlar, haftasonu iş yapanları tebrik ediyorum:) biz şehirdışına anneme gittik sonra dun kayınvalideye gectik falan sohbet muhabbet kalabalık guzeldi, kızlar cok eğlendi. Çok takip edemedim ama Birikim yapanlar bereketli olsun, harcama yapanlar canınız sagolsun, kese köpük keyfi yapanlar (can09e ) sefan olsun canım
Hayir. Çiğ olarak. Once şokladim sonra posetledim
Benim de bi 2 gun termal yapasım var kızlar sıcak havuzu cok seviyor. Aklıma dusurdunSağol canım darısı başına :))
günaydıın.
Canim sonuçta cocugun giyiyo bedenine degiyo 2 liraya da tayt olmayacağına göre olsa da alma yani. Bu aldiklarin guzel hiçte üzülme takma herşeyin de ucuzu makbul degil yani :)Ya tek olsak neyse de annem kv yanında söledi o da böle şeye takar ucuza bişey alma yarışındadır annem de sağolsn beni kırar korumaz onların yanında onları tutar falan onlar yokken kızarım bari onların yanında beni küçük düşürme diye napim kızım uğraşmsk istemiyorum onlarla der .... Gücüme gitti yine dertlendm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?