Bugün ne aldin kaç tl harcadin

dün market alışverişi yaptık maylo tuvalet kağıdı aldım 3 yapraklı 2 paket 31.9 dan iyi oldu en ucuz çağdaşta görmüştüm 35.9 dı dün harcadıgım 325 tl kk dan bugünde annem için yeşim taşı bileklik dizdircem 38 tl de ona verdim yarın alcam yiğenime kitap almaya gitcem 40-50 de ona gider

benim oğlan elini iyi durulamıyor diye sıvı sabun işini bıraktım. eski usül sabun kullanımına geçtim. sıvı sabun daha zor durulanıyor.

Kızlar fairye bakıyorum ama çok fazla fiyatlar başka bir markaya mi baksam finish harici onerebileceginiz bulaşık makinası deterjanı var mı

Kızlar fairye bakıyorum ama çok fazla fiyatlar başka bir markaya mi baksam finish harici onerebileceginiz bulaşık makinası deterjanı var mı

Ben froschtan memnunum 30 adet 38 lira gibi bir rakam ama yarim kullandim memnun kaldim ustelik cok siyirmam piril piril sifir koku ile cikti. 60 ad 38 lira olmus oluyor

Fairy 120 tanesi 80 lira civari a101 e gecen pers geldi.
Ben frosch aldigimda 22 lira flndi 120 adet almistim
Ona devam ederim herhalde.

bana da pahalı gelmişti.. yarım kullanılıyorsa memnunsan ben de deneyim.

bana da pahalı gelmişti.. yarım kullanılıyorsa memnunsan ben de deneyim.

Indirim doneminde bir bakin en azindan aklinizdan silinmis olur.
Frosh sıksık indirime giriyor
Ben en cok yarim halini sevdim
Elimde brz fairyde vardi yemek hazirladigim cok kirli olanlari ona kullandim cok kirliyse tam atarim ama oncelik yarim olur
Fairy asiri kokuyor ya bardak tabak detejan bulanmis sanki

ben finish kullanıyorum.. çok memnun değilim.. makinenin filtresini de temizlerim arada bir, makine temizleyicisi ile de çalıştırırım... yalnız aklıma takılan bir şey var şu alttaki fıskiyeyi çevirdiğinde bişeye değmeyecek denir ya.. tabak çanağa değmiyor lakin.. tam karşıda plastiki var bizim.. oraya sanki değiyor gibi, deneseniz bi.. yani böyle de makine çıkarmazlar heralde fabrikadan...

bayanlar birde rossmanda domol markanın bulaşık deterjan tabletini çok övüyorlar.
bende de şuan fairy var bitince ondan alıp deneyeceğim fiyatıda çok uygun en son baktığımda 65 tablet 35 tl ydi . denemk isterseniz

Ya ben finishi hic sevmiyorum sevmedim kalinti birakiyor ve ciziyor
Ama digerini anlayamadim kusura bakmayin hayal edemedim

Evet oda aklimda denemekte fayda var

Okuldan eve dönerken kantinimize uğramam gerekiyor evde bir şey kalmamış. Domestosa bakacağım uygunsa alırım.
Okulda altın gününe girdim ayda 2 çeyrek olarak Haziran da bitecek. Bana Mayıs ayında sıra gelecek.

Maaştan kalan para ile dolar alasım vardı. Yine çıkmış düşmesini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…