- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.041
En uygunu o civarda ki gül kokulusundan kalmış sadece yoksa bende alacaktimA101de fax sivi el sabunu 10.75.
Alayim .fiyati uygun geldi. Yedek dursun
4ltKaç lt?
Kızlar fairye bakıyorum ama çok fazla fiyatlar başka bir markaya mi baksam finish harici onerebileceginiz bulaşık makinası deterjanı var mı
bana da pahalı gelmişti.. yarım kullanılıyorsa memnunsan ben de deneyim.Ben froschtan memnunum 30 adet 38 lira gibi bir rakam ama yarim kullandim memnun kaldim ustelik cok siyirmam piril piril sifir koku ile cikti. 60 ad 38 lira olmus oluyor
Fairy 120 tanesi 80 lira civari a101 e gecen pers geldi.
Ben frosch aldigimda 22 lira flndi 120 adet almistim
Ona devam ederim herhalde.
bana da pahalı gelmişti.. yarım kullanılıyorsa memnunsan ben de deneyim.
ben finish kullanıyorum.. çok memnun değilim.. makinenin filtresini de temizlerim arada bir, makine temizleyicisi ile de çalıştırırım... yalnız aklıma takılan bir şey var şu alttaki fıskiyeyi çevirdiğinde bişeye değmeyecek denir ya.. tabak çanağa değmiyor lakin.. tam karşıda plastiki var bizim.. oraya sanki değiyor gibi, deneseniz bi.. yani böyle de makine çıkarmazlar heralde fabrikadan...Indirim doneminde bir bakin en azindan aklinizdan silinmis olur.
Frosh sıksık indirime giriyor
Ben en cok yarim halini sevdim
Elimde brz fairyde vardi yemek hazirladigim cok kirli olanlari ona kullandim cok kirliyse tam atarim ama oncelik yarim olur
Fairy asiri kokuyor ya bardak tabak detejan bulanmis sanki
bayanlar birde rossmanda domol markanın bulaşık deterjan tabletini çok övüyorlar.Indirim doneminde bir bakin en azindan aklinizdan silinmis olur.
Frosh sıksık indirime giriyor
Ben en cok yarim halini sevdim
Elimde brz fairyde vardi yemek hazirladigim cok kirli olanlari ona kullandim cok kirliyse tam atarim ama oncelik yarim olur
Fairy asiri kokuyor ya bardak tabak detejan bulanmis sanki
ben finish kullanıyorum.. çok memnun değilim.. makinenin filtresini de temizlerim arada bir, makine temizleyicisi ile de çalıştırırım... yalnız aklıma takılan bir şey var şu alttaki fıskiyeyi çevirdiğinde bişeye değmeyecek denir ya.. tabak çanağa değmiyor lakin.. tam karşıda plastiki var bizim.. oraya sanki değiyor gibi, deneseniz bi.. yani böyle de makine çıkarmazlar heralde fabrikadan...
bayanlar birde rossmanda domol markanın bulaşık deterjan tabletini çok övüyorlar.
bende de şuan fairy var bitince ondan alıp deneyeceğim fiyatıda çok uygun en son baktığımda 65 tablet 35 tl ydi . denemk isterseniz
bende yolum düştügünde almak istiyorumEvet oda aklimda denemekte fayda var
Ben migrosun kendi markasini aldim 5 kg 15 tlye. Domestos indirimi bekledim ama yoktu. Bu indirim guzelben de 4kıloluk domestosla 2paket cay aldmpure hazel domestos 24tl normalde 15.75e satılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?