Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sesli güldüm, çok fena
Yeni neslin ekonomik dönüşümle teklifleri de böyle oluyor demek :)))

Hic hoş bi teklif olmamis

Ay gulsemmi aglasammi bilemedim
Dusunsene bdvye konu aciyor romantik evlenme teklifi almistim ama esim cok degisti
Millet farklı bir şeyler yapalım hemi de gösterişli olsun diye diye iyice sapıttı:) iyi ki bu nişan evlilik dönemim sektörün abartıda bu kadar pik yaptığı döneme denk gelmemiş :) şu Doğum olaylarını da sessiz sakin bir halletse idim :)

Ya bende yaptim ama sartlarim.uygundu ve abartmadim gercekten istedigim seyleri yaptim mesela hep kullanilacak hatiralar istedim anahtarlik dagitmistim
Bu isler gonul isidir ne istersek o olmali ama boyle rezillik olmaz ya bu ne boyle

tovbeler olsun nereye gidiyoruz milletce

Ya kızlar size bişey dicem ben 2015 te evlendim o zamandan beri 1 tl 50 kr ları ayrı biriktiriyordum sadece çocuğum olurs kullanmak için ama o kdar yavaş biriktiriyordum ki 1 gr altın yapmıştm doğumda kullandık üzerine kalanları da hayalim vardı bir orta sehpa kadar biriktirip foto çekecektim cuma karar verdim boşver bütünlet altın al dedm ben niyetlendiğimde altın 220 idi birden 226 oluverdi... Keşke niyetlenmeseydim..

Bakın foto atayım size :)

Eklentiler

• IMG_20190216_015722.webp
    67,5 KB · Görüntüleme: 120
Cuma günü mutfaktaki halımı sinirlenip hole sermiştim. Çünkü halının başına çok kaza geldi ve evin tüm halıları bembeyaz. Bundanda gelen Kazalardan leke kalmıştı gölge gibi . Birde haftada 2 halı siliyorum . Burada güvenip hiç bir halıcıya verememiştim bi arkadaş verdi halıları renk değiştirip gelmişti. Bu sabahta sinir geldi bana gözüme çarpıp duruyordu . Komşumdan yıkamacı numarası aldım aradım. Geldiler hemen anlattım durumu götürdüler tarihte bir ilk oldu ama o halıyı gözden çıkarttım zaten ondan verdim adamın yerinde olsam götürmezdim halıyı o ayrı bir konu hava çok güzel bu hafta teslim ederlermiş metrekaresi 4 tl miş yolluk bu 4 Metre kare ölçtüm 16 tl öderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…