Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Valla iyi bir yatırım olabilir hayırlı olsun Allah bolluk bereket versin

Ani bir kararla kira da olan evimizi ve Altınları satıp ticari taksi almaya karar verdik. Umarım altından kalkarız.
Bir dönem bende çok dazla gece korkusu yaşadım. Gerçekten dualar beni çok rahatlattı .
Aa hosuma gitti bu fikir benim. Herkesin cesaret edemeyeceği bir iş. Kiracı nekadar oduyordu? Taksinin aylık beklenen kazancı nedir? Araç ve plaka dışımda Hava parası oluyor arada? Hiç kredi kullanacak mısınız? Ya kusura bakma cok sordum ama ilgimi çekti yatırımın. Hakkınızda hayırlısı olsun tebrik ederim

160 tl harcandı bugun markette. Meyve, et, kahvaltılık falan filsn var.1 kilo kıymadan kofte yapıp attım bozluga 40a yakın cıktı, bazıları kucuk oldu heralde.
Bugun aksam yemeğinde yufka ekmeğe et dürüm yaptık tantuniyi andırdı guzel olmuştu. Yarında yayla corbası ve kıymalı mantar dusunuyorum

Bende yarına şehriye çorbası , etli nohut yemeği , pirinç pilavı ,yoğurt ,salata , traliçe düşündüm .Sabah eti buzluktan çıkartırım öğleden sonraya çözülür nohutu ıslattım . Öğlen yürüyüşe gitmem lazım eczanede işim var organikçiye gidip köy yoğurdu alacağım siparişim yarın geliyor . Marketten de brokoli ve krema almam lazım . Çarşamba günü brokoli çorbası yapacağım çünkü

Ev hangi semtte merak etti. Hayırlısı olsun hakkınızda ama eskisi kadar taksiler kazanıyor mu emin değilim . Herkeste araba var artık inş hayırlısı me ise o olsun sizin için

Günaydın hanımlarBugün yemegım var oglana kıvı muz falan almam lazım BİM’e uğrarım bklm varmıÖğle yemegı dışında meyve alısverısı yapacağım bklm başka birsey çıkmazsa

Ben çok mantıklı buldum, Allah yolunuzu açık etsin
Zamanında dedemde varmış, evde kalan 2 bekar kız sattırıp yemiş, uzun hikaye, şimdi çok kızıyorum.
Çocuklarınız için de çok mantıklı bir yatırım olacak

İyiki harcamayacağım diye niyetlenmişim lcw onlinedan önümüzdeki yıla kızlara kazak pijama aldım. Guzel ind vardı artı %10 ind vermişler hesabıma, 80tl 3taksit. Kazaklar 36tl den 13,5 ve 18e düştü. Lcw alıyorsanız online tavsiye ederim

Günaydın kızlar,

Dün öğlen kızım okulda düşmüş alnın üst kısmı saçının başladığı yer açılmış. Koşturduk baya 2 doktora gösterdik dikiş atmadılar. Öyle duruyor açık bir şekilde. Baya korktuk. Allah hepimizin çocuklarını korusun. Sağlık sıhhat versin inşallah.

Birikim olarak biraz zorlayarak 400 dolar 200 Euro aldım ama altın alamadım. Bir daha ki aydan itibaren okul taksidi 9 ay sürecek bakalım bizi neler bekliyor.

Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…