- 11 Mart 2013
- 33.760
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.124
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.121
Valla iyi bir yatırım olabilir hayırlı olsun Allah bolluk bereket versinEşimde bende kamuda çalışıyoruz. Yatırım amaçlı alıyoruz. Kiraya vereceğiz.tuce_tuce yani ciddi alıcı bulursak elden çıkarmak için biraz daha düşüreceğiz.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Allah herkese daha çok versin
Aa hosuma gitti bu fikir benim. Herkesin cesaret edemeyeceği bir iş. Kiracı nekadar oduyordu? Taksinin aylık beklenen kazancı nedir? Araç ve plaka dışımda Hava parası oluyor arada? Hiç kredi kullanacak mısınız? Ya kusura bakma cok sordum ama ilgimi çekti yatırımın. Hakkınızda hayırlısı olsun tebrik ederimAni bir kararla kira da olan evimizi ve Altınları satıp ticari taksi almaya karar verdik. Umarım altından kalkarız.
Bir dönem bende çok dazla gece korkusu yaşadım. Gerçekten dualar beni çok rahatlattı .
hayırlı olsun güzel bir yatırım olmuş. Ben sanki taksi plakaları daha çoktu gibi hatırlıyorum.Biz Ankara da yaşıyoruz. Araba , plaka ve masraflarla 550 bin.
Ev hangi semtte merak etti. Hayırlısı olsun hakkınızda ama eskisi kadar taksiler kazanıyor mu emin değilim . Herkeste araba var artık inş hayırlısı me ise o olsun sizin içinEşimde bende kamuda çalışıyoruz. Yatırım amaçlı alıyoruz. Kiraya vereceğiz.tuce_tuce yani ciddi alıcı bulursak elden çıkarmak için biraz daha düşüreceğiz.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Allah herkese daha çok versin
Alt eşofman 15-30arası canım kalın swetler 20-30arasıCanim alt esoflan ve ust kalim swetler ne kadardi
İyi semtlerde olan duraklar çok daha iyi kazanıyor . Bizim önceden alınmış bir durağımız vardı. o yüzden durak parası ödemeyeceğiz. Şu an o durakta kirada çalışan arabalar aylık 4000 tl kiraya çalışıyor. İyi para .
Ev Eryaman da .
Cok mantıklı 4000 iyi para kiracı derdi ile ugrasmaktan iyi. Bol kazançlar olsunbenben00 kiralar durağa ve semte göre değişiyor. Kredi kullanmayacağız. Hava parası mutlaka alınırdır ama onu kiracı bulununca eşim konuşur galiba . Bu konuda benim de fikrim yok.
Gecmis olsunGünaydın kızlar,
Dün öğlen kızım okulda düşmüş alnın üst kısmı saçının başladığı yer açılmış. Koşturduk baya 2 doktora gösterdik dikiş atmadılar. Öyle duruyor açık bir şekilde. Baya korktuk. Allah hepimizin çocuklarını korusun. Sağlık sıhhat versin inşallah.
Birikim olarak biraz zorlayarak 400 dolar 200 Euro aldım ama altın alamadım. Bir daha ki aydan itibaren okul taksidi 9 ay sürecek bakalım bizi neler bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?