Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar selam herkese
Gecmisi okuyamadim ortadan dalayim
Bir yarim altin bir ceyrek altin aldim 1100 tl
Elimde 320 tl kaldi harclik
Ben birikim hedefine 12 ceyrek 7bin nakit demistim ama biz nakit biriktiremiyoruz
Son durum ; 3 ceyrek bir yarim oldu simdilik
Nakit eriyip gidecekti elimde ufak ufak harcanacakti
Esim nakite acimaz altina kiyamaz :)
Laptop bozuldu 120 tl
Kuruyemis, nohut 16 tl
Pijama alti birtane de camasir 28 tl
Market 15 tl
Daha peynir ,ekmek,patates,sogan,muz alinacak
Pazara ugrayamadim gunes rahatsiz etti
Bu nasil subat ayi baya sicak
Ilk cemre dustu galiba ardi soguk olur bunun
Dogalgaz gelmis 207 tl ( dusmeye baslamis)
Su 64
Elektrik eli kulaginda 150 civari
Salon halisini degistireyim dedim 1000 1500 civari fiyat veriyorlar
Hic elim gitmedi , cok para.
Yazlik ince yeni var ama kis icin kullandigim buyukce kalin guzel biseydi ama gozume batiyor artik sevemedim aldiktan sonra. 6 yillik hali ama gozumu yoruyor.
Lazer taksidim bitince bakicam artik

Aksama mantar sote bulgur pilavi corba var
Yarina nohut yapariz geceden
Duduklu kullanmaya korkuyorum esim yapar onu
Persembeye de kalir cuma Allah buyuk :)

Sağolun arkadaşlar evet bende öyle bir şey bekledim ama yapmadılar 2 ayrı doktor gördü sadece pansuman yapıldı. açık kalsın kapanır o dediler. Kötü bir tecrübe tekrarı olmasın inşallah
Gecmis olsun
Pansumanini yapin birkac gun dikkat edin kapanir
Bizim kizin dizi acilmisti okulda dikissiz kapandi ama iz var tabi simdi de keske diktirseydik diyor
Oynak yer oldugu icin duzensiz kapandi

Allahim becerik becerik becerik :))
Masallah

Zeytinyagli pirasa yaptim.
Yaninda hoşaf.

Yarin da domatesli makarna salata ayran düşünüyorum.

Persembe nohut yahni pilav.

Pazardan ispanak alirsam cuma günü de ispanak yemegi.
Esimin yemedikleri var menumde. Ona da buzluktan birseyler ayarlariz artik

Yürüyüşe gittim eczaneden ilaç aldım zam gelmiş . Marketten krema , brokoli aldım 8 tl ödedim . Eve gelip bulaşık makinası boşalttım traliçe yaptım etli nohut pişirdim pilav salata çorba . Masa hazırladım makyaj yaptım üzerimi değiştim eşim geldi yemek yedik uzandık ya

Bugunden itibaren yuzde 26 zamli

Yerel markette perwoll 3 lt 18.90 tl ye düşmüş bugün baktım emin olamadım o yüzden almadım açıkcası. Eşimle konuştuk ta yarın gidip alacağım bir siyah bir tane beyaz için . Toptancı markette de Bingo 4 tl 22 tl renkliler için sonra da onu alıcam.

Herkese merhabalar
Arabamızı bakıma götürdük.
Arabanın garantisi varken yapılmayan akü ve su deposu ne hikmetse garantisi bitince bize bildirildi.
Nedense garanti varken biraz daha idare eder diye söylemiyorlar ve yapmıyorlar diye düşünüyorum belki de günahlarını boşuna alıyorum.
Araba aldık 1 sene sonra içine kedi girdi ben de servise götürdüm motora hortumlara zarar vermişmi diye. Genelde fare giriyor o kemiriyor kablo ve hortumu demişlerdi. Bir şey Yok deyip yollamışlardı. Üzerinde sene geçti araba garantı kapsamında servise bakıma gitti gene demediler. Ne hikmetse garantisi bitti masraf bir sürü çıktı bidon su akıtıyormuş ( neden acaba) o kasar götürdük kedi girdi diye. (Kedi ölmedi ama ben kedi ile 20km yol gittim sonra çıkardık)
Lafı uzattım kuzular ama masraf 3100tl kredi kartı olmasa hayatta veremeyiz yani.

Selamlaarr... 20tl yemek 100tl benzin 48 tl zikkim.. dun t.fasulye yapmistim bugune hazir olsun diye.. gelince de sehriyeli pilav ve tarhana koydum yedik simdi cayimizi iciyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…