- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.161
Sepete değil tek üründe gecerli oluyordu oModa haberleri indirimi var, sepetek yüzde25 yapıyor
Gecmis olsunSağolun arkadaşlar evet bende öyle bir şey bekledim ama yapmadılar 2 ayrı doktor gördü sadece pansuman yapıldı. açık kalsın kapanır o dediler. Kötü bir tecrübe tekrarı olmasın inşallah
Allahim becerik becerik becerik :))Bende yarına şehriye çorbası , etli nohut yemeği , pirinç pilavı ,yoğurt ,salata , traliçe düşündüm .Sabah eti buzluktan çıkartırım öğleden sonraya çözülür nohutu ıslattım . Öğlen yürüyüşe gitmem lazım eczanede işim var organikçiye gidip köy yoğurdu alacağım siparişim yarın geliyor . Marketten de brokoli ve krema almam lazım . Çarşamba günü brokoli çorbası yapacağım çünkü
Hayırlı olsun hangi modeli? Memnun kalırsın inşÇoooook uzun zamandır istediğim kitchenaid i aldım. Pişman değilim. Uzun zaman alışveriş işini kapattım. Gelsin pastalar börekler
Teşekkür ediyorum canım benimAllahim becerik becerik becerik :))
Masallah
Bugunden itibaren yuzde 26 zamliYürüyüşe gittim eczaneden ilaç aldım zam gelmiş . Marketten krema , brokoli aldım 8 tl ödedim . Eve gelip bulaşık makinası boşalttım traliçe yaptım etli nohut pişirdim pilav salata çorba . Masa hazırladım makyaj yaptım üzerimi değiştim eşim geldi yemek yedik uzandık ya
Evet ciddi gelmişBugunden itibaren yuzde 26 zamli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?