- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
- #28.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman ye yaa ama kamu spotu gibi "kararinda ye sagliklisini ye "Ondan çok korkuyorum işte. Ama şu dönemi kaygılı geçirmek de istemiyorum. Napayım olmadı cutemom gibi “yalnız iyi yedik” derim

Benimkisi de yapar sagolsun da, ardindaki daginikligi toplamak yemek yapmaktan daha zorEvet sansliyiz sukur.. :)

Mutfagin halini cekip gonderirdim de utaniyorumBenimkisi de yapar sagolsun da, ardindaki daginikligi toplamak yemek yapmaktan daha zor![]()

Şu ara dikkat ediyor kendine tereyağında yumurta filan kırıyor.Mutfagin halini cekip gonderirdim de utaniyorum
Temizleri bari bosaltaydin dedim oldu baska emriniz dedi...
Kizz yesin sirken zaten dikkat ediyor o:)
Yarasin kuzuslaraa yaa bak hala kuzuslar diyorumm.. ne zmndi bir dahaki kontrol..ikiz diyorlarmis:)Şu ara dikkat ediyor kendine tereyağında yumurta filan kırıyor.
Pazartesi gidecem. Ben kendimi Tek bebeğe alıştırdım ikiz olursa büyük sürpriz olurYarasin kuzuslaraa yaa bak hala kuzuslar diyorumm.. ne zmndi bir dahaki kontrol..ikiz diyorlarmis:)
Sağolasın cnmciceklientari canim gecmis olsun iyisiniz insallah.. sonuclar da guzel gelir umarim.. morali iyi olsun tabi. Bu guzel.
Allah şifa versin canımSağolasın cnm
Agrisi var biraz ,yatiyor lohusa gibi :)dikisli ve gergin bir yerde oldugu icin yurumesi guc oluyor
Bakalim yarin nasil olur
Sonuc iyi olsun da ameliyat fikrini benimsedik zaten
Strestendir o kesin bende yerim stresten :))Eşim tez yazarken izin almıştı evde olduğu dönemdi. Akşam eve bir geliyordum ne kadar yemek varsa ısıtıp yemiş tencereleri de lavabonun içine ıslatmış oluyordu![]()
Yaa sanki biz dogarken veya evlenirken sozlesme yapmisiz ev isini ustlenmeyeMutfagin halini cekip gonderirdim de utaniyorum
Temizleri bari bosaltaydin dedim oldu baska emriniz dedi...
Kizz yesin sirken zaten dikkat ediyor o:)

anladığım kadarıyla sadece yapılan birikim ve harcamanın dışında günlük sohbet havası da olan bir topik :)hosgeldin
Hos geldin canim evet guzel sohbet ediliyor.. ekonomi ev coluk cocuk koca her sey var.. :)anladığım kadarıyla sadece yapılan birikim ve harcamanın dışında günlük sohbet havası da olan bir topik :)
Yaa onlar yapinca lutuf oluyor degil mi:) kizimi oyle yetistirmedim, ama fitratta var iste sanirim neymis baba getirir anne yaparmis ama neyse temizlik icin daha genis goruslu herkes sorumlulugunu bilmeli baba supurur siler anne toz alir :)Yaa sanki biz dogarken veya evlenirken sozlesme yapmisiz ev isini ustlenmeye
Aslinda onlarin yaptigi cok mantiklica. Ben anlamiyorum, yapamiyorum ayagina herseyden muaflar
sirkecim yesin tabi yaa ana o ana iki hatta belki uc canlı![]()
hoşbuldum :) öyleyse çok severim ben burayı :)Hos geldin canim evet guzel sohbet ediliyor.. ekonomi ev coluk cocuk koca her sey var.. :)
Hoşgeldinizzzzzanladığım kadarıyla sadece yapılan birikim ve harcamanın dışında günlük sohbet havası da olan bir topik :)