Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün arkadastaydim oturduk
Akşama sadece tavuk suyuna şehriye çorbası koydum evde pek sebze kalmadı buzluktan da cikarasim gelmiyor
Buzlugum da et suyu ve tavuk suyu kalmadi memleketten gelen tavukla 3 poşet koymuştum o da bitti eşime kemik aldırıp et suyu koyayım diyorum tavuk suyunu da memleketten gelirse koyarım yine

pure hazel bereketli olsun altınlar . Bizde burda altın bulamıyoruz her ay bir macera oluyor bizim için altın almak sinir oluyorum

Slmlar
Pırasa pişirdim yoğurt ile yiyeceğiz.
Bugün hem çamaşır makinesi hem de kurutma makinesi çalıştı 3 er defa.
Bulaşıkmakinesi çalıştı boşalttım bitince.
3 kilo Süt aldım 13 tl birazdan mayalarım
Eve internet bağlattık diğer interneti kapattırdık ama taahhüt bitti ve biraz kullandık
eski internet borcu 156tl
Yeni internet borcu 90tl
Kredi kartlarını ayın 15inde öderiz geriye sadece 1000tl kalıyor
Bu ay idareli olmamız lazım.
Ucuz uçak bileti aldık İstanbul’a gitcez bir haftasonu gezer geliriz 447tl üç taksit kk ile aldık.
Arkadaşın çocuğu 1 yaşına girecek altın küpe düşündüm ama fiyatlar artmış bakalım uygun ve güzel bir hediye bulurum inş kredi kartı ile alacam mecbur

ciceklientari canim gecmis olsun iyisiniz insallah.. sonuclar da guzel gelir umarim.. morali iyi olsun tabi. Bu guzel.
Sağolasın cnm
Agrisi var biraz ,yatiyor lohusa gibi :)dikisli ve gergin bir yerde oldugu icin yurumesi guc oluyor
Bakalim yarin nasil olur
Sonuc iyi olsun da ameliyat fikrini benimsedik zaten

Mutfagin halini cekip gonderirdim de utaniyorum
Temizleri bari bosaltaydin dedim oldu baska emriniz dedi...
Kizz yesin sirken zaten dikkat ediyor o:)
Yaa sanki biz dogarken veya evlenirken sozlesme yapmisiz ev isini ustlenmeye
Aslinda onlarin yaptigi cok mantiklica. Ben anlamiyorum, yapamiyorum ayagina herseyden muaflar
sirkecim yesin tabi yaa ana o ana iki hatta belki uc canlı

Yaa sanki biz dogarken veya evlenirken sozlesme yapmisiz ev isini ustlenmeye
Aslinda onlarin yaptigi cok mantiklica. Ben anlamiyorum, yapamiyorum ayagina herseyden muaflar
sirkecim yesin tabi yaa ana o ana iki hatta belki uc canlı
Yaa onlar yapinca lutuf oluyor degil mi:) kizimi oyle yetistirmedim, ama fitratta var iste sanirim neymis baba getirir anne yaparmis ama neyse temizlik icin daha genis goruslu herkes sorumlulugunu bilmeli baba supurur siler anne toz alir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…