• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhabalar arladaslar
Misafirlerim gitti. Cok güzel zaman gecirdik kac gundur.
Bi banyo yaptim gardirobumdaki kiyafetlerimi ayiklayip bir kismini makineye attim. Malum pazartesi is başi.

Aslinda kiyafet ve ayakkabi almamaya karar vermistim fakat şeytan uğrasiyor galiba sürekli bi alma istegi var:KK62:

9 tane severek giydigim trikom var. Birkac tane de pek istekli giymedigim var.
4 şık etek. (2 tane daha alayim diyorum)
2 elbise.(pek severek giymiyorum:KK62:
5 kumas pantolon. 3 keten 1 kadife 3 tane de kotum var.
7 tane gomlek.
1 şık kaban 1 yagmurluk 1 kot ceket. 2 yelek. 2 kumaş ceket ve hepsi de trend parcalar.
Birkac ay önce üc beş poset atmistim hoslanmadiklarimi.
Az önce kombinledim baktim gözden gecirdim hepsini tekrardan.
Haftasonu 2 etek alayim diyorum. Bir iki tane de gömlek üzerinden giymek için ince hirka yelek tarzi biseler mi alsam:işsiz:

Birde memnun kaldiginiz yüz kremi var mi. Kremler de tarihi dodu diye hep atmistim.
Aslında epey kıyafetin varmış canım
Biraz daha bekleyip sezon sonu indiriminden mi baksan acaba
Ben öyle yapmayı düşünüyorum bir kaç parça belirledim diğer ay ya da sevgililer günü indirimi olursa o zaman alırım düşüncesindeyim.
Gerçi ne kadar çok kıyafet olsa da bazen yenilikler istiyoruz dimi:)
Ben cildim için L'Oreal gençlik iksiri serisini kullanıyorum ve Garnier nemlendirici maske tek kullanımlık. Cilt tipine uyarsa bak istersen cok memnunum, tavsiye ederim.

Ben öyle yapmayı düşünüyorum bir kaç parça belirledim diğer ay ya da sevgililer günü indirimi olursa o zaman alırım düşüncesindeyim.
Ben cildim için L'Oreal gençlik iksiri serisini kullanıyorum ve Garnier nemlendirici maske tek kullanımlık. Cilt tipine uyarsa bak istersen cok memnunum, tavsiye ederim.
Pazar günu bi bakacagim.
Dedigim gibi etek ve ince hirka alirim belki 1er tane.
Kremlere de bi bakayim

Ben diadermine ürünleri kullanıyorum memnunum
Gratisten alıyorum

Nerelerdesiniz hu huu:KK49:
Bugun pek kimse yok gibi.

Bu hafta pazara çikmam herhalde . Misafirlerim biseler getirmisti.Sadece kivircik ve mor lahana almam lazim. 30 lira cebime kalir.

Ders programimi ve ek ders sayimi cok merak ediyorum. Yapacagim birikim ek ders sayima bagli çünkü.

Yarin ne pisirecegim derdi başladi yine.
Yarin ütülerimi bitirecegim.:KK14:
Bu arada altin ve dolar düşüyor.
İşbank ile konustum vadeli mevduat hakkinda bugun. :işsiz:
Annem gelmeyi düşünüyor yanima inşallah. :temizlik:

Bu hafta pazara çikmam herhalde . Misafirlerim biseler getirmisti.Sadece kivircik ve mor lahana almam lazim. 30 lira cebime kalir.

Ders programimi ve ek ders sayimi cok merak ediyorum. Yapacagim birikim ek ders sayima bagli çünkü.

Ek ders öğretmenin kurtarıcısı gerçekten

canım öğretmensin sende
branş nedir?
okul mevcudu kaç ilkokulmu lisemi kaç norm var ona göre söylim sana :)

Back
X